Cam Gigandet

Cam Joslin Gigandet

7,1
9 839 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cam Gigandet

Robi mi się gorąco,jak go widze...:) Spojrzenie,ogólnie cała buźka,sylwetka,głos... Dzizes...:)

freeKA

tak,tak,tak ^^ <33

;** XD

jest po prostu boski ;D

wonderland

Ideał na pewno nie^^
aczkolwiek ma swój urok...taki niepokorny 'bad boy' :P
ma bardzo specyficzną urodę.
Muszę obejrzeć z nim coś innego niż tylko Zmierzch.

Shelby1603

polecam: "Po Prostu Walcz"

Malwina_

boski ale niestety już zajęty...

i wkrótce już dzieciaty
buuuu....

a tak poważnie to szczęścia życzę xD

Tarantinka19

oj kręci mnie:) ,taki twardziel a jednoczesnie ,ma urok:)
nie wiedzialam ze dzieciaka bedzie miec

Tarantinka19

że co ?! ze on zajety?! umarlam.....

skad to wiecie?

Malwina_

O tak... :) Daje tam z siebie wszystko jako aktor. Uwielbiam jego wolę walki, charyzmę, intelekt... Jest niesamowity.

freeKA

super zagrał w Twilight ,w Nienarodzonym i w Poprostu Walcz:)a co tego ,że będzie tatusiem to w konću bo latka lecą i trzeba w końcu wydorosleć hiih urodziła mu sie córeczka 14 kwietnia fajnie :) pewnie bedzie córeczką tatusia hihih :)

MAYAK82

zagrał świetnie szkoda tylko że w tak małej ilości filmów

a z wyglądu to jest boski

ciasteczko,a co do córeczki to na pewno będzie jego oczkiem w głowie to widać bo zdjęciach jego z nim, widać że już ją chroni przed paparazzi

dulce_14

I właśnie przez takie podejście facet, który grał w kilku filmach,a przed ,,cudownym Zmierzchem" prawie nikt go nie znał, zajął 81 miejsce w ,,TOP Ludziach"... Doprawdy jestem poirytowana... To nie konkurs piękności, oceniajmy grę aktorską... Co takiego Gigandet pokazał w ,,Zmierzchu" jeśli pokazali go tam może 4 razy i to pod koniec filmu?

kamacool4

Nie no ideałem to może jest dla wielu,ale dla mnie trochę nie...Ma córkę,która ma już kilka latek chyba 2,chodzi z dziewczyną już od 4 czy 5 i jeszcze się nie oświadczył?!Dla mnie to trochę dziwne,ale jak tam chce...

Ana_2407

jego córka to po pierwsze nie ma jeszcze roku a to że nie ożenił się z tą dziewczyną nic nie świadczy lepiej niech się nie żeni jeżeli ma się zaraz rozwodzić

dulce_14

Moim zdaniem ideałem nie jest (ale to moje zdanie) ale musze przyznać, żę w roli Jamesa jest bardzo urokliwy.

freeKA

Prawda, ma w sobie większość cech prawdziwego mężczyzny.
Niesamowita rola Kevina w 'Życiu na fali'.

freeKA

A komu się nie robi gorąco... ;)) Ajć... ;DD