Cameron Diaz

Cameron Michelle Diaz

7,6
32 878 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Cameron Diaz

Na pewno nie!!! Denerwuje mnie to że u ładnych aktorek jak np właśnie u Cameron czy Keiry Knightly pojawiają sie komentarze że one są brzydkie :/. Ten kto to pisze chyba nie widział brzydkiej laski na oczy... albo tylko zazdrości...

Ta_jedyna

Dokładnie , zazdrośc jak widać nie zna granic.A jesli chodzi o jej aktorstwo jest utalentowana, JLo mozna nazwać słaba aktorka , ale napewno nie ja!

Darken

Dajcie spokój z tą zazdrością - w ten sposób okazujecie tylko brak tolerancji dla gustu innego niż wasz. Mnie osobiście Cameron nawet się podoba, ale znam osoby którym się nie podoba i nie widzę w tym nic nienaturalnego. To jest po prostu normalne, że ludzie mają różne gusty. Na aktorki zresztą inaczej się patrzy i na pewno może denerwować kogoś komu się nie podoba dana aktorka kiedy ogląda film, w którym ona gra piękną kobietę. Tak to niestety bywa, że czasem chce się obejrzeć jakiś film i film nawet jest niezły, a dany aktor czy aktorka nie pasuje oglądającemu choćby tylko wyglądem. I jak najbardziej dla jednych dana aktorka może być brzydka, a dla innych ładna czy piękna. Weźmy taką Monicę Belluci. W paru filmach wygląda rewelacyjnie, a w paru fatalnie. Początkowo nie mogłam jej znieść na ekranie bo była dla mnie odpychająca, a oczywiście grała postacie pięknych kobiet (bo czy ona w ogóle gra inne?). Później jakoś się przyzwyczaiłam i jeszcze zobaczyłam ją w paru filmach gdzie wyglądała faktycznie ładnie i teraz znoszę ją na ekranie całkiem dobrze, a nawet lubię. Jednak nie każdy musi się przyzwyczajać - jak się komuś dana kobieta nie podoba to ma prawo uważać, że jest brzydka. Miejcie trochę tolerancji dla ludzi, a nie od razu wmawiać komuś, że niby zazdrości, że pewnie sam chciałby tak wyglądać (o ile jest kobietą), albo mieć taką dziewczynę (o ile jest facetem). To jakaś paranoja z tą zazdrością.

Eleonora

kto ją widział bez zmakijażu te stwierdzi że jest brzydka po prostu :)

phil_anselmo

Ja widziałem:) Było jej zdjęcie na onecie bodajże. Ogólnie jej nie lubie, nie twierdze że jest brzydka bo to nieprawda, na mejkapie jest very pretty.

Eleonora

Zacznijmy od tego ,że każdy jest piękny i rewelacyjny na swój sposób :P Poza tym niektórzy czasami piszą komenty po to aby w ogóle coś napisać. Faktycznie koment typu : ,, Cameron Diaz jest szpetna , ja nie rozumem jak komus może sie podobać" jest bardzo tolerancyjny.
Dla mnie jest piękna a do tego utalentowana. Widziałem prawie wszystkie jej filmy i bardzo mi sie podobały.

Ta_jedyna

popieram :D
a co do keiry to jest cudowna ;) no cameron tez... hehe dobra wiadomo co co chodzi :P
poprostu maja to cos :D wyrozniaja sie...

Ta_jedyna

Moim zdaniem ona jest ładna ale tylko w makijażu bo jak widzialam jej foty bez tapety to masakra...Jako aktorka jest spoko nic do niej nie mam:)