Na pewno nie!!! Denerwuje mnie to że u ładnych aktorek jak np właśnie u Cameron czy Keiry Knightly pojawiają sie komentarze że one są brzydkie :/. Ten kto to pisze chyba nie widział brzydkiej laski na oczy... albo tylko zazdrości...
Dokładnie , zazdrośc jak widać nie zna granic.A jesli chodzi o jej aktorstwo jest utalentowana, JLo mozna nazwać słaba aktorka , ale napewno nie ja!
Dajcie spokój z tą zazdrością - w ten sposób okazujecie tylko brak tolerancji dla gustu innego niż wasz. Mnie osobiście Cameron nawet się podoba, ale znam osoby którym się nie podoba i nie widzę w tym nic nienaturalnego. To jest po prostu normalne, że ludzie mają różne gusty. Na aktorki zresztą inaczej się patrzy i na pewno może denerwować kogoś komu się nie podoba dana aktorka kiedy ogląda film, w którym ona gra piękną kobietę. Tak to niestety bywa, że czasem chce się obejrzeć jakiś film i film nawet jest niezły, a dany aktor czy aktorka nie pasuje oglądającemu choćby tylko wyglądem. I jak najbardziej dla jednych dana aktorka może być brzydka, a dla innych ładna czy piękna. Weźmy taką Monicę Belluci. W paru filmach wygląda rewelacyjnie, a w paru fatalnie. Początkowo nie mogłam jej znieść na ekranie bo była dla mnie odpychająca, a oczywiście grała postacie pięknych kobiet (bo czy ona w ogóle gra inne?). Później jakoś się przyzwyczaiłam i jeszcze zobaczyłam ją w paru filmach gdzie wyglądała faktycznie ładnie i teraz znoszę ją na ekranie całkiem dobrze, a nawet lubię. Jednak nie każdy musi się przyzwyczajać - jak się komuś dana kobieta nie podoba to ma prawo uważać, że jest brzydka. Miejcie trochę tolerancji dla ludzi, a nie od razu wmawiać komuś, że niby zazdrości, że pewnie sam chciałby tak wyglądać (o ile jest kobietą), albo mieć taką dziewczynę (o ile jest facetem). To jakaś paranoja z tą zazdrością.
Ja widziałem:) Było jej zdjęcie na onecie bodajże. Ogólnie jej nie lubie, nie twierdze że jest brzydka bo to nieprawda, na mejkapie jest very pretty.
Zacznijmy od tego ,że każdy jest piękny i rewelacyjny na swój sposób :P Poza tym niektórzy czasami piszą komenty po to aby w ogóle coś napisać. Faktycznie koment typu : ,, Cameron Diaz jest szpetna , ja nie rozumem jak komus może sie podobać" jest bardzo tolerancyjny.
Dla mnie jest piękna a do tego utalentowana. Widziałem prawie wszystkie jej filmy i bardzo mi sie podobały.
popieram :D
a co do keiry to jest cudowna ;) no cameron tez... hehe dobra wiadomo co co chodzi :P
poprostu maja to cos :D wyrozniaja sie...