Chociaż założę się,że to zdjęcie profilowe jest przerobione Photoshopem to muszę przyznać,że ma oryginalną urodę i rzeczywiście jest śliczna:)
A mi się śpiew Tini podoba xd Nie licząc Nuestro Camino, Nel mio mondo, włoskiej wersji Libre soy i paru innych utworów xd
Ja ją lubię tylko w Libre soy. Chociaż w teledysku szczególnie mi się nie podoba, to piosenkę słucham prawie cały czas (np. teraz leci). Nie licząc One Direction oczywiście. A w niektórych piosenkach śpiewa tak twardo i często nie radzi sobie z wysokimi dźwiękami. No i te jej miny...
Szkoda, że w necie nie ma pełnej wersji LS ;<
Na początku jest śpiewany jeszcze refren, ale taką inną manierą. Na płycie krainy lodu jest cała :D
Piosenek jest 11, a jeszcze są podkłady instrumentalne. Wszystkie:
1. Serca lód
2. Ulepimy dziś bałwana?
3. Pierwszy raz jak sięga pamięć
4. Miłość stanęła w drzwiach
5. Mam tę moc
6. Człowiek zwierzęciu jest wilkiem
7. Lód w lecie
8. Pierwszy raz jak sięga pamięć (Repryza)
9. Nietentego
10. Let It Go (Demi Lovato Version)
11. Libre Soy (Martina Stoessel Version)
12. Vuelie
13. Elsa i Anna
14. Trole
15. Koronacja
16. Heimr Arnadalr
17. Zimowy walc
18. Czary
19. Tropem królowej
20. Dalej, wyżej
21. Wilki
22. Lodowy wierch
23. Byłyśmy tak blisko
24. Puszek atakuje
25. Bez słów, bez snów
26. Tylko prawdziwa miłość
27. Oblężenie szczytu
28. Powrót do Arendelle
29. Zdrada
30. Topnieję dla Ciebie
31. Biała pustka
32. Wielka odwilż
33. Epilog
W empiku 42,99, ze zniżką 40, 49, ale w media markcie ze zniżką 34,99 a bez chyba jakieś 36.99 :D
Wiesz, ktoś się na tą płytą i utworami napracował, dlatego ja kupuję płyty. Na artystycznych dała nam o tym wykład, przekonujący :D
Warto, warto ^^ Piękna animacja <3 No, może początek trochę prześpiewany, ale zakończenie zupełnie niespodziewane <o ile nie będziesz spojlerów czytała xd>
Chodziło mi bardziej o Tinkę i te jej ruchy, miny. Nawet one mnie nie przekonują, że śpiewała to z uczuciem.
Wszystkie! Ale z racji tego, że ich fanką jestem od wakacji kupiłam je w lipcu/sierpniu, a tą trzecią (która jest genialna!) w dzień premiery.
Ile oni mają płyt? xd
Ja z okazji, że jestem V-lover kupuję wszystkie, które są z V. związane <3 Nawet universo podejrzewam, że kupię xd
Są trzy płyty. W dwóch pierwszych jest 13 piosenek, a w trzeciej 14. W wersji podstawowej oczywiście. W rozszerzonej coś ok. 18 piosenek.
Niestety kupowałam podstawowe, bo zbieram na Vansy. Ale i tak znam prawie wszystkie piosenki na pamięć, więc wiesz