Carrie-Anne Moss

7,5
22 520 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Carrie-Anne Moss

nie wiem co za cieciu od castingu ja wybrał ale to byl najwiekszy blad w historii kinematografii, ani to ładne ani utalentowane, zupelnie nie moglem pojac jak neo moglby sie w czyms takim podstarzalym zakochac, dla mnie ona jest rownie atrakcyjna jak krowa na pastwisku (nie, nie jestem zoofilem jakby sie ktos pytał)...

Ty to masz kiepski gust. Carrie to bardzo dobra aktorka, a jednoczesnie ładna kobieta. Może ty lubisz jakies sukienunie, ale Carrie ma w sobie pewną subtelnośc, której Ty najwyrazniej nie rozumiesz. Według mnie to jest plus Matrixa, a nie minus.

fidelio

Zgadzam się z przedmówcą. Według mnie Moss to nie tylko świetna aktorka, ale i naprawdę piękna kobieta. Pewnie byś wolał, enjoy, by grała ją w Matrixie Alba, Biel czy inna z beznadziejnie aktorsko Jessik...

Palpatine

a ja się zgadzam że jedyny minus Matrixa to ona co do Biel to jej równie nie lubię a Alba to bardziej ozdoba filmu i tylko tyle

użytkownik usunięty
parker

Mnie też Carrie nie pasuje do "Matrixa", w innych filmach jest spoko.

fidelio

Zgadzam się z przedmówcą w stu procentach !

Mari

Oczywiście miałem na myśli przedmówców fidelio i Palpatine. Pozdrawiam.

Mari

O ile wdł. gustów filmowych jeszcze można podyskutować, to nie dyskutujcie Panowie o gustach dot. płci przeciwnej, bo to nie ma najmniejszego sensu.

pzdr

"zupelnie nie moglem pojac jak neo moglby sie w czyms takim podstarzalym zakochac"

Nikt nie wie, a tak na marginesie Neo jej powiedział: "Myślałem, że jesteś facetem"....xD

Brandis

Wiesz, nie chodziło mu o wygląd.

Nie ładna? No, człowieku, może aktorka kiepska, ale urody to trudno się czepiać w tym wypadku!

użytkownik usunięty

a w sumie się z Tobą zgadzam, jakaś taka nijaka. Mogliby wybrać kogoś ładniejszego, nie? Przecież jest wiele utelentowanych aktorek i o wiele ładniejszych od niej, które umieją nauczyć się sztuk walki.

Pani Moss nie jest wcale brzydka, wręcz przeciwnie. Naprawdę, nie trzeba się starać, żeby znaleźć kogoś szkaradniejszego od niej w tym biznesie. Gdyby wszystkie aktorki wyglądały tak samo...
A w Matrixie nie chodzi o urodę bohaterów (chociaż u Neo jest ona bezkonkurencyjna :D), tylko o aktorstwo. Zresztą wyobraźcie sobie: idealny Neo + Barbie? Toż te filmy wyglądałyby wtedy śmiesznie :D

użytkownik usunięty
Ameriel

kto mówi o barbie? Na początku miała grać Sandra Bullock, barbie nie jest, a jest ładna

Ameriel

Aktorką jest niestety kiepską. Wystarczy zobaczyć najnowszą produkcję z jej udziałem, czyli "Unthinkable". Jest tam najsłabszym ogniwem.

użytkownik usunięty

ja jestem ciekawa jak ona dostała rolę

Zgadzam się, że może i Moss nie jest najpiękniejsza, ale każda piękniejsza wyglądałaby komicznie w Matrixie. I o matko przenajświętsza dobrze, że nie zagrała tego Bullock - nie znoszę kobiety. Poza tym (może dzisiaj, kiedyś nie) wyglądałaby śmiesznie w tej roli, zważywszy te wszystkie dziadowskie komedie romantyczne, w których grała. I co ważniejsze, w Matrxie nie mogła tej roli zagrać aktorka bardzo znana, zniszczyłaby świeżość tej postaci, którą Moss grała.... Osobiście Moss mi się podoba, lubię takie kobiety :)

MagdalenaTeacher

Rowniez watpie w urode tej pani, aczkolwiek zgadzam sie z przedostatnim zdaniem przedmowczyni- kiedy zobaczylem panne Moss na poczatku Matrix'a, zupelnie nie mialem pojecia kto to jest, wiec latwiej mi bylo uwierzyc w postac ktora grala, gdyby zas wystapila jakas znana aktorka, byloby trudniej.

avalan666

wg. mnie jest bardzo ładna , ale rzeczywiście że Keanu był w tym filmie bardzo młody to trochę to wyglądało jak związek w którym Moss byłaby o 9 lat starsza.

krzycho123

Tez uwazam ze ona jest jedyna rysa na krysztale

krzycho123

A Keanu jest tylko 3 lata starszy...ona ma dziwną urodę.

użytkownik usunięty

Aktorką wg mnie nie jest taką złą (choć i nie najlepszą) ale mi również strasznie przeszkadzała w roli Trinity. Uroda może być kwestią gustu (akurat dla mnie to ona jest brzydka) ale przede wszystkim raził jej wiek. Wyglądała zdecydowanie zbyt staro jak na partnerkę dla Neo. Wielka szkoda, że nie wybrano do tej roli kogoś młodszego :(

Kompleksy czy upośledzenie?

A dla mnie właśnie ładna i szczupła aktorka.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem