Wchodzę sobie na Top Ludzie i co widzę: Channing Tatum na 4 miejscu. Jak to możliwe, że ten marny aktor znajduje się przed takim aktorami jak Brad Pitt, Johnny Depp czy Al Pacino. Wiem, że ta cała lista to pic, ale że aż tak nisko upadła, to nie wierzę...
Nowik ^^ ?
znam takowego...
na interaktywne prowokacje odpowiada się interaktywną...WOJNĄ ! ;p
Ja go nieuważam za marnego, chociaż zależy w jakim sensie. Jest fajny, ale nieimponuje mi jakoś zdolnościami aktorskimi, czy filmografią.
Rzeczywiście dziwne, że nietak dawno znalazł się na 4 miejscu, przed prawdziwymi gwiazdami kina.
Boże dzieci książke piszecie ?? Macie po 12 latek czy co ??!! Uspokujcie sie!! Każdy ma prawo do własnego zdania i już, o gustach sie nie dyskutuje. Temat, który napisałaś jest bez sensu i dla dzieci. Twoje bezsensowne pisanie i tak nie zmieni tego czy ktoś Channingowi da 10 p. czy 1 wiec po co te dyskusje:P No sory ale myślałam , że panuje tu normalna atmosfera. Jak go nie lubisz to po co tu wchodzisz i wypisujesz brednie. A ja nie lube Tom'a Cruise'a i co? I nie wchodze na forum o nim i nie pisze bzdur bo wiem , że wiele osób go ceni i wcale mi to nie przeszkadza...
bezedura bezedura bezedura ^^
aj człowieku tu jest zdrowsza atmosfera niz ci sie wydaje. Fajnei jest można sobie popisac podyskutawać. Ja bym tam an twoim miejscu wbiła na forum o Tomie i nabluzgała a czy ten temat ejst dla dzieci? Hehe fajnie ejst być dzieckiem ^^ a ty nie udawaj takiej dojrzałości zresztą co masz do 12-latków?
Tez taka byłaś . i nie uwazam ze to co piszemy to są bzdury ^^
a lat mam 15
i jooooo
xD
kosmiczne nieporozumienie, ot co.
ei wogle wlasnie dlaczego nie moge sobie pobluzgac na kogo chce? otoz moge. i czemu bycie dzieciuchem ma byc zle? dzieciuch jest dzieciuchem i sie tym nie martwi prawda lilith?
kazdy z nas mial kiedys 12 lat.
a ja tez mam 15 nie ^^
ale jak mialam 12 to bylo lepiej. teraz jest tak dziwnie. jakbym przechodzila z dzieciuchostwa do dojrzalosci. i jep. i dalej nie mam swojej drugiej polowki pomaranczy. eh.
no ale nie otym mialam.
sory za offtop (zaslangowałam xD)
bezedura ;p hehe...
a ja mam 16 ...i wolałabym być 12-latkiem...
bo 16 lat to chu... wiek, i jeszcze do liceum... ech...
atmosfera jest jak najbardziej zdrowa !
ja Was wszystkich kocham i tak ;)
wczoraj się wyładowałam na HS, to mam dobry hiumorek, :)
... HAHAHAHAHAHA...
Gdyby ktoś powiedział mi, że mój temat wywoła taką kłótnię, to bym go nie zakładała.
Dlaczego tak jest, że jak ktoś krytykuje jakiegoś aktora, to od razu jest wrzask i 10 osób jedzie jedną?
Ilmare miała rację, nie mogła nadążać z tłumaczeniem się, skoro 3 dziewczyny, non stop ją krytykowały. Poza tym to jest Channing Tatum, a nie Charlie Hunnam (do niego apropos nic nie mam i baaardzo mi się podobał w Hooligansach). Ale jednak gdy weszłam na jego forum i zobaczyłam 72 strony, przeczytałam pierwsze trzy i miałam dość. I niestety miałam juz o was wyrobione zdanie. Nie wiem, być może dalej na 51 stronie pisałyście juz o czyms innym, ale nie miałam zamiaru tego czytać. I wtedy, od razu Hunnam spadł u mnie 2 oczka w dół, z powodu jego koffaniutkich fanek.
A jeśli chcecie porozmawiać o czymś innym, to sobie załóżcie forum, a nie obrzydzacie Charliego Hunnama innym.
Veritas po co w ogóle odświeżyłaś ten temat? nie rozumiem kompletnie... nie zauważyłaś że wszystko już tutaj zostało powiedziane, temat się uciął, ucichł i został oficjalnie zakończony? wyciągasz na wierzch stare śmieci że tak powiem.
A osądzanie nas że obrzydzamy Charliego Hunnama innym jest nie dośc że dziwne to jeszcze śmieszne. Mi na przykład aktora nie potrafi obrzydzić to że ma dużo fanek - nie ważne czy mają one 12 czy 30 lat. Jeśli ja też zaliczam się do grona jego fanów to do niego należę bez względu na jakieś inne czynniki, na które dany aktor nie ma wpływu. Bo ani Charlie Hunnam sobie fanek i fanów nie dobiera ani nikt inny, oni sami się znajdują. I niezwykle mnie w tej chwili zdziwiłaś tym oskarżeniem, bo wynika z tego że jeśli na forum Johnnego Deppa, któremu ostatnio cały czas różnego rodzaju fanek i fanów przybywa, to ci starzy fani powinni go już przestać lubić, bo towarzystwo akurat tych nowych fanów im nie odpowiada :/
I tak masz rację - to jest forum Channinga Tatuma - więc tym bardziej nie rozumiem po co powróciłaś do tego tematu. Fajnie że miałaś dośc po przeczytaniu pierwszych trzech stron naszego tematu i fajnie że masz już o nas wyrobione zdanie - dotarło już do nas że każdy tutaj ocenia ludzi po jednym przeczytanym komantarzu, Ty to potwierdzasz. Może więc już zakończmy na dobre to przekonywanie się kto ma rację a kto jej nie ma, bo jak widać i tak wszystko trafia w pustkę. Może to my miałysmy słabe argumenty, nie wiem, przyczyny nie znam, nie dociekam, odpuszczam.
to nie jest tak ze wszyscy na Ciebie jadą po skrytykowałaś jednego aktora, tylko poprostu komuś może się nie podobać że go krytykujesz bo przecież jakby ktoś skrytykował Twojego ulubionego aktora też byś się sprzeczała...nie każdy ma ten sam gust(choc co do Charliego Hunnam się z Tobą zgadzam)
No wybacz, chyba mam prawo do napisania posta, w końcu założyłam ten temat. Ale swoją drogą masz też trochę racji, więc nie będę tego kontynuować.
Zresztą nie martw się, za 3 dni już będą kolejne tematy jakiś napalonych dwunastoletnich fanek (nie żebym Was do takich zaliczała).
Mi sie podobal jak gral w Step Up! Szczególnie jak tańczył!!! Powiedzcie szczerze: jaki aktor tak świetnie tańczy? Nie wiem jak wy, ale myslę, że ten posrany Brat Pitt by tak nie zatańczył! Z resztą to kaleka:)
-.-
to niech zacznie grac w musicalach
o ile wiem nie kazdy aktor musi umiec tańczy breaka
i niby czemu Brad jest posrany?
sorry ,ale to ,że ma cala grupe fanek ,które kochają go za wygląd świadczy o nich
a na swoim koncie ma na prawde super role i jest na prawde dobrym aktorem
Tatum przed Depp'em???
Ktoś ma tu chyba leciutko nie pokolei w główce jak można dopiero wschodzącą eee...gwiazdkę stawiać przed doświadczonymi aktorami!!!Żenada!!!
no i gratulacje dla tej top listy! chociaż raz te stare oprychy nie są na pierwszym miejsc!ile razy można ich oglądać! piraci z karaibów już się robią jak moda na sukces! to jest nudne! zawsze to samo na tych top listach Johnny Depp, Brad Pitt, tom cruis! w końcu jakiś młody przystojny i utalentowany aktor a o jego tańcu nie wspomne. oby tak dalej p. tatum tylko laske sobie złą wybrałeś! po co ci ta dziw...
no i gratulacje dla tej top listy! chociaż raz te stare oprychy nie są na pierwszym miejsc!ile razy można ich oglądać! piraci z karaibów już się robią jak moda na sukces! to jest nudne! zawsze to samo na tych top listach Johnny Depp, Brad Pitt, tom cruis! w końcu jakiś młody przystojny i utalentowany aktor a o jego tańcu nie wspomne. oby tak dalej p. tatum tylko laske sobie złą wybrałeś! po co ci ta dziw...
P.s. sorry ale napisałam z loginu brata
lepiej sie tak na jego temat nie wypowiadaj bo taki aktor jak Al Pacino ma czego pozazdrościć Channing'owi.a jak tego nie widzisz to załóż okulary!!