Tak naprawdę to nie mogę się wypowiedzieć i tym aktorze, bo jeszcze nie oglądałam żdnego filmu z nim. Ale z tego co looknęłam w googlach to on jest bardzo nieudany- i niezbyt pezystojny
to lepiej film obejrzyj i dopiero zobacZysz jak bedziesz za nim szalala hehe
szczerze Ci to mowie!! obejrzysz film to nie bedziesz mogla o nim zapomniec!! on ma zajebisty charakter w tym filmie a przeciez to wnetrze czlowieka liczy sie najbardziej :DD
a jak zobaczysz jego klate to Cie zatka!!!!!
polecam obejrzenie hooligans!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
pozdrawiam
:)
dołączam się do tego co mówi Rogue, fulm hooligans jest świetny, a Charlie co prawda kiedyś wyglądał nieudanie, ale ja mam mnóstwo jego świetnych sdjęc , naprawde :-)
hej Babiczki!!
Charlie jest boski praktycznie na każdym zdjęciu na tych starych też a Tobie radze obejrzyj cokolwiek z nim a świra dostaniesz na jego punkicie tak jak ja i inne kobitki:D pozdrawiam
no przecież on jest cudny a ten jego brzuch ... no poprostu przewijałam kilkadziesiat razy fragment w którym ma odsłoniętą klate i idzie po pokoju żeby otworzyć drzwi ... jak looknelam za pierwszym razem to mi oczy wylazły :O no trzeba to zobaczyć ... OHH :) moje marzenie ... :PPP
ideał mężczyzny. Ale my go oceniamy jako Pete (postać z filmu GSH) nie wiemy jaki jest naprawde..... a z tym że nie jest przystojny to przegięłaś :d bo on jest cudowny