Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 431 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

Widać, że ma wiernych fanów. Może nie jest tak słynny, ale ci ci go znają, jak widać doceniają. I to się liczy :)

użytkownik usunięty
Tara_3

EEeeeeeeeeeeeeeeeee... kto to jest?? Nie kojarzę go wcale.

Tara_3

Jestem centralnie w szoku,ale pozytywnym,az sie zdziwilam,ale w koncu Charliemu sie nalezy...

kaska18

neleży? za co? za jedną, czy dwie role w 'hooligans' i innych filmach? litości! są lepsi, ba, O NIEBO lepsi od niego!

użytkownik usunięty
green_agata

Oczywiście, że są, ale to, ze jest na 1 miejscu, oznacza, ze ma tak wierne fanki, iż się na tym miejscu znalazł, dzięki nam :)

Tara_3

to już naprawde przesada ze zagrał kilka fajnych rolek to nie znaczy że zasługuje na 1 miejsce ludzie opanujcie sie

Katerina43221

o kurcze!!! jestem w szoku!!!! Charlie ma naprawde wierne fanki :DDD (czyli m.in. mnie ;)) niespodziewalabym sie nigdy w zyciu ze znajdzie sie na pierwszym miejscu! ale sie bardzo ciesze. i od razu ile tematow na jego temat tutaj przybylo :P ale naprawde nie ma sensu od razu najezdzac na tych ktorzy dali mu ocene 10 i argumentowac to tak ze on na pierwsze miejsce nie zasluguje bo przeciez my (jego fanki) wcale nie chcemy tak na siłę wciskać go na pierwsze miesjce w top100, to po prostu samo sie zrobilo... ;P nic na siłę... dla nas on jest najlpeszy i to nie nasza wina ze wiele osob tak uwaza i dzieki temu Charlie jest na pierwszym miejscu.
a poza tym to zawsze tak jest ze jak ktos sie znajdzie na pierwszym miuescu top100 to od razu wszyscy mowią ze ta osoba na taką wysoką pozycję nie zasluguje.

:)