NIEEEE, NIEEEE, NIEEEEEE, NIEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niech on nie waży się grać w tym pseudo erotyku, do którego kiślą się zapuszczone mamuśki i
niedopieszczone nastki... Wszystkie jak dotąd chciały Bomera(?) i tego pseudo wampira na role
Greya więc czemu, czemu, czemu do takiego gniotu biorą złego motocyklistę?! Jak Hunnam na
prawdę weźmie tę rolę to wychłostam się wałkiem kuchennym.........
"Jak Hunnam na
prawdę weźmie tę rolę to wychłostam się wałkiem kuchennym........."
To może załapiesz się do filmu jako statystka. Chyba że coś pokręciłem z fabułą.
Hah nie bardzo xD Śmieszy mnie teraz ten flame na niego, bo nie odpowiada wyobrażeniom fankom trylogi. Dziwi mnie wogóle, że próbują to nakręcić...
pewnie scenariusz zawiera znacznie więcej scen sexu i tego wszystkiego wiecie, niż w książce i pewnie Bomer i Somerhalder przeczytali ten scenariusz i stwierdzili że takich rzeczy za małe pieniądze nie będą robić. to wzieli kogoś z listy rezerwowych. albo opcja nr 2 scenariusz jest tak nieciekawy jak książka ( wg mnie to erotyczna wersja zmierzch - ciągła paplanina i przemyślenia any czy jak jej tam i jej nuudne życie, a tak w ogóle to sceny sexu są lajtowe czytałam inne książki o niebo ciekawsze i bardziej pikantne) że nie chcą grać w takim miernym filmie i spasowali. a co do tego hunnama to nie jest seksowny, charakteryzacja mu nie pomoże bo jest za stary i grey to ucieleśnienie wszystkich idealnych męskich cech, że jak na niego spojrzysz to mówisz ideał a on nim nie jest ten H