Śliczny, słodziutki - no i jeszcze młody :-] Iha! O Bejbe :P Jak go zobaczyłam to oczy jak 5 złoty mi się zrobiły... kurde mać - mój typ 100% ;-) Pa ra pa pa pa I'm loven it (tekst zapożyczony z McDonalda!)
Ale słodki jak nie wiem co! :)
ej wiadomo, że jest świtny :D:D ale po co ta sonda, kto Ci wybierze kogo innego niż Pete ???:P:P
ej wiadomo, że jest świtny :D:D ale po co ta sonda, kto Ci wybierze kogo innego niż Pete ???:P:P
heh, jak MNIE "zapraszasz do klubu fanek" to jest to co najmniej śmieszne (nie obraź się), bo tak się składa że własnie założyłam post "jest cuuudowny.." który ma ponad 200 odpowiedzi, na blogu FW zrobiłam TY(CZASOWY FANCLUB, a razem z Agą na zrobiłyśmy też normalny FANCLUB na ( www.fanclub-charlie-hunnam.blo g.onet.pl ), więc mnie nie trzba zapraszać ja tu się sama dawno, dawno temu zaprosiłam :P:P:P
tak się mówi....=) Co do klubów ja żadnego nie założyłam i nie chce sie w to bawić, chociaż uważam że on jest bosski. Może nie warto brać wszystkiego tak na powaznie i cieszyc sie ze takie cudo istnieje ;) pozdro
ojojojoj, ja przecież nie pisałam tego w złym kontekście...?
co do Charliego, to ja sama nie wiem, czy się cieszyć czy płakać, bo przecież Go nigdy na oczęta nie ujrzę...;(;(;(;(
jest swietny w hooligans super wygladal ale w porzuconej tez pierwsza klasa...:D:D wow wow hunnam..:D:d dajesz!!:D:D
ok :) może kiedys go spotkamy.....cuda istnieją. A co do tego o tym fanklubie to nie denerwuj sie:) wszyscy wiemy ze jestes jedna najwiekszych jego fanek na tej stronie. =) Pozdro