Nie czytalam ksiazki. Nie znam obydwu panow. Czyli patrzac zupelnie obiektywnie, nie przez pryzmat ksiazki (zeby nie bylo, probowalam dac jej szanse, doszlam do 20 strony nawet), ten pan jest boski. Dalabym nawet na jeżu :D Za to ten caly Matt wyglada troche jak panienka. Ken dla dziewczynek co z lalek nie wyrosly.
Ja też się zgadzam! Nie czytałam książki - nawet nie zaczęłam, ale lubię tego Pan. Podoba mi się i wydaje się dużo bardziej męski i seksowny niż ten, o którego walczą ludzie :P
Rowniez to lubie ;) Ksiazek nie czytalam; Matta nawet lubilam w "Chucku", ale owszem, jest nieco 'panienkowaty' ;) Natomiast Charlie... Moim zdaniem tak wyglada 'prawdziwy' facet - nie jest ladny (bo i po co? Od tego sa kobiety ;)), ale mega meski i ma w sobie to nieuchwytne "cos" :)
Mnie też to śmieszy...Wielkie lamenty bo fanki już miały swoich upatrzonych, znanych, lubianych ze swoich seriali, nie wyszło. Zobaczyły zdjęcia obsady gdzie Charlie na nich z brodą i szloch, bo brzydki;) Niech se zobaczą "Green Street Hooligans" albo "Porzuconą" to się jeszcze zdziwią jaki z Charliego jest "brzydal". Ale to jeszcze nic. Jedne buczą że "zły" bo "brzydki", a drugie/drudzy że Charlie się "sprzedaje", bo go lubią np. za "Sons of Anarchy" i dlaczego "Jax" ma się tu marnować...
Biedny ten Charlie, zaraz go na stosie spalą, jak nie jedni to drudzy. Podejrzewam że sam nie wiedział w co się pakuje;)
myślę, że jednak wiedział ;) ja już bardziej zadowolona z tego wyboru być nie mogę, książkowy Christian ma 50 odcieni a ten w wydaniu Charliego będzie mieć ich 100 a może i więcej ! w sumie współczuję hejterom, którzy pokochali książkę a biadolą w kółko o Bomerze i Bledel, moja kobieca intuicja mówi mi o przyszłym sukcesie filmu a wewnętrzna bogini pławi się w zachwycie...
Tzn, że będzie szum wokół tego czegoś to na pewno wiedział, ale że aż taki hejt??
XD
Ze względu na Charliego, obyś miała rację. To taki dobry aktor a mało kogo to obchodzi...bo ważniejsze że nie jest Bomerem albo Somerhalderem:/
Na jakiej planecie przyszło mi żyć, eh.
myślę, że miał tego świadomość, zwłaszcza że jego dziewczyna zna i bardzo lubi tę trylogię no i oczekiwania fanów, za rok będziemy tańczyć na mogile ich wstydu ;))
Wiesz może z którego to roku??
http://4.bp.blogspot.com/-d-hbOofu6OI/Tg4KD8n-dkI/AAAAAAAAAP8/8Ra8qIIAtok/s1600/ charlie_hunnam_032107_05-thumb.jpg
jestem prawie pewna, właśnie robię plakat do filmu FSOG, rozłożyła mnie letnio-jesienna grypa i męczę temat Greya i Hunnama ;D
http://25.media.tumblr.com/6bb1d27c422f01e32bace0dd6bb8bb53/tumblr_mst1d1xer31sh jm4lo3_250.gif haha