Jednym słowem powiem jest idealny,nie tylko super gra ale do tego jest zabójczo przystojny:) czy istnieje podobny chłopak do niego??:P
Tak, mam kolegę podobnego do Charliego, Wiktor ma na imię i jest cholernie glupi.
Druga osoba podobna do Charliego to taki chłopak, którego co tydzien o 11:30 :P widze na mszy w Bazylice i jest boski i identyczny do Charlieogo, tylko że ma czarne włosy. Bujam się w nim :D
Do Charliego podobny jest tylko charlie :) wszyscy inni to nieudane imitacje ... Charlie jest przecież niezastąpiony :D
Charlie jest przystojny,mlody,ale czy jest taki fajny w zyciu jak filmach,kto to wie,pewnie tylko rodzina,znajomi,byla laska i zona.
"Charlie own" ja tez chodze do bazyliki co niedziele na 11,30 ale serio to nie wiem jakiego masz kolesia na mysli,ale napewno jest fajny....
kaśka18 :
No wiesz, to zależy także od tego czy też mieszkasz w Bydgoszczy?:D
Bo ja chodze do tej bydgoskiej bazyliki :D
a jeżeli tak, to to jest taki w czarnych włosach troszeczkę kręconych, zawsze jest z kolegami i siada ( jak sie stoi przodem do ołtarza) po lewej stronie z tyłu. Wypatrz. To będzie ten najprzystojniejszy.