Charlie Hunnam

Charles Matthew Hunnam

8,2
27 223 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlie Hunnam

Jednym słowem powiem jest idealny,nie tylko super gra ale do tego jest zabójczo przystojny:) czy istnieje podobny chłopak do niego??:P

gucia_3

Tak, mam kolegę podobnego do Charliego, Wiktor ma na imię i jest cholernie glupi.

Druga osoba podobna do Charliego to taki chłopak, którego co tydzien o 11:30 :P widze na mszy w Bazylice i jest boski i identyczny do Charlieogo, tylko że ma czarne włosy. Bujam się w nim :D

użytkownik usunięty
Charlies_own_

Do Charliego podobny jest tylko charlie :) wszyscy inni to nieudane imitacje ... Charlie jest przecież niezastąpiony :D

Charlie jest przystojny,mlody,ale czy jest taki fajny w zyciu jak filmach,kto to wie,pewnie tylko rodzina,znajomi,byla laska i zona.

"Charlie own" ja tez chodze do bazyliki co niedziele na 11,30 ale serio to nie wiem jakiego masz kolesia na mysli,ale napewno jest fajny....

kaska18

kaśka18 :
No wiesz, to zależy także od tego czy też mieszkasz w Bydgoszczy?:D
Bo ja chodze do tej bydgoskiej bazyliki :D

a jeżeli tak, to to jest taki w czarnych włosach troszeczkę kręconych, zawsze jest z kolegami i siada ( jak sie stoi przodem do ołtarza) po lewej stronie z tyłu. Wypatrz. To będzie ten najprzystojniejszy.

Charlies_own_

Wow...ale ci fajnie,ja ciągle szukam podobnego chłopaka do niego i nic,może zrobimy casting na sobowtóra Charliego??:P