albinos ;) i to jakiiiii ;* mrauuuuuuu ;* trochę niewdzięczna rólkę miał... szczególnie z tym swoim "Jestem królem"... ;(
ale Charlie to Charlie... ;] zauważyłam, że w filmach dosyc często umiera... 9 żyć ma ;)) umarł w "Hooligansie" [mój lovany movie], "Abandon" [kolejny] i "Wzgórze Nadziei"... dziś jeszcze zaliczę "Nicholas Nickleby"...
Oy, oy!
Nic, tylko miauczeć do księżyca...;P
Bosie jak dla mnie to przedsmak - prawdziwa uczta będzie na "Children of men" (czyt: długie, białe hery ;DDDDD)
Pozdrawiam
nom... ;] kiedy będzie wreszcie 27 października??? czas się strasznieeeeeee wlecze jak czekam na ten filmik ;{ very bad ;(;(;( oszaleć można.... ale na eMule już jest "Children of men"... ;);) jupi jupi.=]
i jeszcze jedno... faktycznie w trailerze widać, że ma długie włoski ;) ale mam nadzieję, że nie będzie chodził pół filmu w tej [i tak sexy ;)] kominiarce.... zajeQrvabiście wyglada z tą lufą za pasem... taki władczy ;) Bóg Sexu ;OoO ;*
właśnie... ale niestety takie osoby jak Elvie (oczywiście bez urazy dla niej) psują nam (tym od najdłuższego chyba tematu na filmwebie) opinię... i przez takie właśnie osoby wszyscy myślą że my też takie jesteśmy...
albinOs i mrauuuu na przykład jest denerwujące, ale Elvie zrozum że ja nie oceniam Ciebie w tej chwili tylko chodzi mi o to, że ludzie na filmwebie przez to, że ktoś pisze na forum Charliego tAkIm oTo pIsMeM o Charliem właśnie i to w samych superlatywach a propos jego wyglądu, to oceniają nas (czyli dziewczyny od tematu "jest cuuuudowny") i to oceniają bardzo negatywnie... i wiem z własnego doświadczenia że pewnie Ty tak samo jak my jesteś... no jak to określić... normalna... ale przez stereotypy "głupiej napalonej piętnastolatki udzielającej się na forum przystojnego aktora" muszę bronić naszej (czyli "tych od Hunnama") opini...
to pokój? ;)
jeszcze jedno... "nam"??? do jakiejś elity należysz???filmweb'owa elita, która nabija posty do tego tematu??? ciekawe, bo nie słyszałam... ;|
oki pokój.. ;) bo widzę, że w tym samym czasie posta pisałyśmy.. ;] akurat takimi pokemonami to jeszcze nie piszę ;)
złotko... ;/ widziałeś chociaż "Cold Mountain"??? tam BYŁ albinosem... białe włoski, bladziutka cera... dziwne oczka... co prawda nie czerwone... ciągle nosił kapelusz... i tak sexy był ;)
ZAGRAŁ!!!!!!!!!!!!!! ale nie jest Albinosem!!!
tak wyglądają albinosi http://www.health.wits.ac.za/gen/albinos.jpg [www.health.wits.ac.za/g...]