..co i rusz to imie i nazwisko przewala się po forym publicznym, w końcu zdecydowałam się tu zajrzeć...
..cała dzieciarnia czytająca bravo sika na widok tego chłopca, nie wiem czemu - spodziewałam się że takie 'och!' i 'ach' będzie przeznaczone dla kogoś w stylu Jareda Padaleckiego lub dla Chada Michaela Murraya (co jest nawet oczywiste) ale ten chłoptaś nie ma w sobie nic!..
.może i komuś on się podoba, ale na boga - za grosz talentu aktorskiego nie ma!.. .oglądanie HOOLIGANS w którym wystąpił równie irytujący frodo sprawiało mi męki nie z tej ziemi...
..takie moje zdanie...
ale on najpierw był gejem i faceci mu lizali dupę a potem był łsy i napierdalał się na meczach on jest dobrym aktorem
jakbyś się dobrze zainteresowała to zobaczyłabyś też inne fotki Hunnama a wtedy zauważyłabyś wiele podobieństw do Murraya czy Padaleckiego.Lubię ich obu, zwłaszcza Chada.Tak samo Charlie na jednych fotach jest huliganem na innych przystojnym modelem. A poza tym - jest świetnym aktorem!
..a co mnie obchodzą jego inne fotki?? Tom Cruise też może jest przystojny ale jest kołkiem drewna bez jakiej kolwiek mimiki...
Charlie jest NapRaWdE dobrym aktorem!
Potrafi z nieobliczalnego Andy'iego ( Porzucona) zmienic sie w szalonego kibica i łobuza ( wiadomo gdzie) a natspenie zagrac całkiem inną od poprzednich postac w Ludzkich dzieciach.
Wczesniej grywał w serialikach,w ktorych tez mial rożne role.
Mysle ze sprawuje sie bardzo dobrze i ze swietny w tym co robi:)Takie moje zdanie;]
PZDR
a ja myślę, że Ty poprostu nie potrafisz zrozumiec jednej, bardzo prostej rzeczy... (i jeżeli byś się zastanowiła, to byś wogóle tego durnego tematu nie zakładała) a mianowicie: o gustach sie nie dyskutuje.
Może wyjaśnie o co mi chodzi w kontekście Twojej wypowiedzi, bo będzie, że gadam bezpodstawnie.
1) "spodziewałam się że takie 'och!' i 'ach' będzie przeznaczone dla kogoś w stylu Jareda Padaleckiego lub dla Chada Michaela Murraya (co jest nawet oczywiste) ale ten chłoptaś nie ma w sobie nic!.. " - ta część wypowiedzi jest wręcz żałosna, wybacz... Potrafisz zrozumieć, że jednemu sie on podoba a drugiemu nie? A wiesz, że istnieją także takie osoby, którym Chad Michael Murray sie nie podoba? I co, ich też bluzgasz za to, że on im sie nie podoba, tak samo jak nie umiesz zrozumieć, że Charlie hunnam może sie komuś podobać? A to Twoje: "[...] przeznaczone dla kogoś w STYLU Jareda Padaleckiego..." mówi samo za siebie, że każdy ma określony typ urody, który sie jemu podoba. Mam nadzieje że już czaisz.
2)"oglądanie HOOLIGANS w którym wystąpił równie irytujący frodo sprawiało mi męki nie z tej ziemi... " - nikt Cie chyba siłą nie zmuszał do oglądania filmu... zastanów się co piszesz. I tu ta sama zasada - każdy ogląda to co mu sie podoba, a jak mu sie nie podoba, to albo wyłącza film, albo wychodzi z kina... a może jednak byłaś ciekawa końcówki filmu?
3)"za grosz talentu aktorskiego nie ma!.. ." - z Twojej całej wypowiedzi wynika, że nie oglądałaś innego filmu niż Hooligans z Charliem Hunnamem, więc zanim coś powiesz o jego talencie czy jego braku, zapoznaj się z innymi filmami gdzie gra.
A to, że wszędzie go pełno, chyba o czymś świadczy...? Osobiście uważam że jest bardzo dobrym aktorem i życze mu powodzenia w dalszej karierze aktorskiej, która osiągnie niewątpliwie.
I jak widzisz, kąśliwą uwagę na temat wspomnianego przez Ciebie Toma Cruisa - którą mam na końcu języka-pozostawiam dla siebie, zamiast sie nią chwalić i prowokować do bezsensownej dyskusji (tak jak zresztą Ty zrobiłaś, a ja dalam się sprowokować... )
P.S. Martey, Charlie w Porzuconej nie grał Andy'ego tylko Embry'ego... tak brzmiało jego imię.
nie bić się ;)
Charlie jużdawno z grona publicznego zniknął, nie wiem skąd dziwne wnioski, że go tam dużo...
proszę wejść na stronę Millera, tam są dopiero ochy achy...
tutaj ochów achów nie ma już od baaardzo dawna, tu się inne rozmowy toczyły.
..aż serce rośnie kiedy czyta się takie dojrzałe teksty - fraza'o gustach się nie dyskutuje' to tzw zapchaj-dziura, a używa jej się wtedy gdy nie ma się kontrargumentów :).. .
.forum publiczne służy do wyrażania swoich opinii - ja jestem zdania (a obejrzałam też inne filmy z udziałem tego aktorzyny) że jest to marny artysta - może kiedyś będzie lepiej, może nie... .
teraz chyba Ty zrozumiałaś??
.nie powinnam się sugerować tym co masz w 'ulubionych' ale Twój wybór mówi wszystko...
ps
nie musisz mnie cytować.. .wystarczy, że umieścisz post w odpowiednim miejscu :)
ale diano, po co to pisać tutaj... tylko się rodzą głupie sprzeczki, bo nawet dyskusją tego okreslić nie można... komuś się podoba i zdania nie zmieni, komuś nie - no i też nie ;)
a na forum nie ma hunnama, więc co komu przeszkadzają wpisy na jego stronie jakiekolwiek by nie były.
pozdroo
o co właściwie tyle krzyku?! czytam kolejne forum na temat charliego i kolejne wasze wypowiedzi, i wiecie co? czasem to aż mnie normalnie do odruchów wymiotnych bierze, bo o tym, że aż mi się z tego wszystkiego śmiać chce, to już nie wspomnę. ludzie zachowujecie się jak pięcioletnie dzieci (mój brat zachowuje się dużo lepiej od was). niektórzy z was (nie będę mówić kto bo i tak wiadomo ;)), że tak powiem grzebią innych, którym charlie się podoba (nawet bardzo). moje drogie (może i moi drodzy ;)) zrozumcie w końcu, że każda z nas ma inny gust. mnie osobiście żaden jared ani chad się nie podoba, a charlie wręcz przeciwnie. moim zdaniem nie powinnyście również oceniać tego jak, kto i w jaki sposób gra. panna "x" twierdzi, że charlie gra beznadziejnie - ok, to jest twoje zdanie, ale ty nie jesteś żadnym znawcom filmowym aby móc to ocenić. on gra tak jak gra i nie zmieni tego tylko i wyłącznie dlatego, bo wam się to nie podoba. niby jest to forum, gdzie można porozmawiać sobie na temat charliego, podyskutować o nim jako charliem i o nim jako postaci grającej np. w hooligansach, lub porzuconej, a tym czasem zupełnie schodzicie z tego tematu, a wasze głupie uwagi doprowadzają do kłótni.
jeśli macie zamiar, w ten sposób "dyskutować" na każdym forum, to podziękuję i wyjdę trzaskając drzwiami. jeśli mi nie wierzycie, zacznijcie wchodzić na inne podobne fora tematyczne i zacznijcie czytać głupie uwagi kolejnych antyfanek jakiegoś aktora czy aktorki, i zobaczycie, że to wszystko (te wasze głupie uwagi i preteksty do kłótni prowadzących do nikąd) nie mają sensu. dziewczyny jeśli zakładacie forum, na którym fanki np. charliego hunnama mogły sobie o nim podyskutować to bardzo was proszę, jeśli go nie lubicie najlepiej wcale nie wypowiadajcie się na ten temat.
ps. popieram wypowiedź panny (tak podejrzewam ;P) CHARLIES.OWN - chyba mamy podobne zdanie na ten temat ;D pozdrówka wszystkim