co za sztuczna uroda, za 5 lat bedzie wyglądać jak kidman jeśli dalej bedzie sie koksowac botoksem i robic operacje plastyczne...
wiesz, rozmawianie tutaj o jej urodzie jest zbędne.
np. mi, się bardzo podoba taka buźka ;)
może bardziej podobała Ci się w filmie 'Monster' ?
;)
Ja pierwszy raz zobaczylem ją w Aeon Flux no i mnie zatkało :)
Jak dla mnie jest najładniejszą aktorką ze wszystkich ktore dotąd widzialem!
A co do tego ze sie odmładza, upieksza itd (nie znam sie na tym) to nasuwa sie pewne pytanie... która aktorka tego nie robi >??< :)
no faktycznie operacje plastyczne to przesada (ale nie wydaje mi sie ze ona je robila)
TVMan aż byś się zdziwił ile aktorek przeszło opreacje plastyczne. Cała sztuka w tym, żeby nie było widać,że dana kobieta przeszła operację- wtedy chirurg mo,że być z siebie dumny, bo dobrze wykonał swoją pracę. Jakiś czas temu czytałam artykół o Hollywoodzkich gwiazdach, w którym pisało, że tak naprawdę nie ma gwiazdy, która nie przeszła by operacji i poprawek- zarówno wśród kobiet jak i mężczyzn. Mniejsze czy większe, ale wszyscy poprzechodzili-resztę dopełnia makijaż. Przecież wszyscy tam mają dziwnie idealne rysy twarzy-bezmakijażu wyglądają gorzej, ale rysów twarzy większości można pozazdrościć. Na pewno i Charlie przeszła jakieś operacje. I żeby była jasność- nie mam nic przeciwko operacjom plastyczną. Każdy ma prawo robić ze swoim życiem i ciałem co uzna za stosowne. Jedno muszę przyznać- Charlie jest wyjątkowo piękna. W makijażu czy bez. Jest blondynką, a blondynki bez makijażu wyglądają trochę blado i giną w tłumie, ale ona jest po prostu piękna.
jak by co to "która aktorka tego nie robi >??<" bylo pytaniem retorycznym :) No ale ze akurat WSZYSTKIE gwiazdy Hollywoodzkie podejmują sie operacji plastycznych to nie wiedzialem...
no i sie zgadzam ze Charlize bez makijażu czy z wygląda bosko :D
Cóż, tam pokazała swój naturalny wygląd, widać kupa makijażu może niektórych omamić.
Mówisz o "Monsterze"? Jakbyś nie wiedział, została do tego filmu ucharakteryzowana i musiała przytyć kilkanaście kilo. Więc nie wiem, gdzie Ty tam jej "naturalny wygląd" widziałeś...
Racja, charakteryzacja charakteryzacją, zaczerwieniona skóra, waga itp., ale myślę, że jej wygląd bez tapety nie odbiega tak bardzo od tego, co pokazała w "Monster".
widzialam zdjecia Charlize bez makijazu i wyglada ślicznie. Wiadomo, ze nie tak jak w makijazu, ale i tak swiezo i promiennie...
Ja nie wiem co za idioci moga myslec ze ona wyglada tak jak w filmie "Monster" chyba o czyms swiadczy ten tytul??? Bylo glosno o tym, ze zrobili jej taki makijaz, zeby wygladala mega oblesnie i kazano jej przytyc, jest aktorka, musi sie poswiecac dla roli...
i watpie w to, zeby akurat ona miala mnostwo operacji plastycznych, byc moze jakies bezinwazyjne zabiegi, przeciez jest aktorka i musi o siebie dbac, to element jej pracy. Grunt, ze nie przesadza i nadal wyglada naturalnie...