Charlize Theron

8,3
71 121 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Charlize Theron

Wiele osób ją chwali, ale do mnie zupełnie nie przemawiała jako zła królowa. Widać, że na siłę chciała być groźna i "epicka" i przez to wypadła strasznie sztucznie. Każdą, dosłownie każdą kwestię wypowiadała na siłę patetycznie, podniośle, jakby była posągiem a nie żywą osobą. Niestety, trochę naturalności na pewno dodałoby charakteru jej postaci.

W królewnie śnieżce zagrała bardzo dobrze, jedyne co mnie irytowało to niesamowita różnica między poziomem jej a Kristen Stewart, to właśnie Steward była posągiem. Theron zagrała fenomenalnie, potężna władczyni, czarownica, ścigana przez duchy przeszłości, widać już było że psychycznie jest coraz gorzej. Aż jej kibicowałam w duchu żeby wyrwała serce Kristen chociaż i tak wiedziałam jak się kończy. Ona nie miała być groźna, była potężna ale wiele za tą potęgę zapłaciła i było to widać po jej twarzy. Fenomenalnie zagrane.

użytkownik usunięty
I_I

Prawda.... zagrała świetnie co było, aż śmieszne patrząc na Kristen, która ciągle z jedną miną nie wyrażającą wystarczających jak na aktora emocji.

I_I

Moim zdaniem Stewart zupełnie tam nie pasowała. To miała być Śnieżnka ! Widz miał jej kibicować i nienawidzić Theron. Tymczasem ja również miałem nadzieje że Charlize jednak będzie górą :) Nie rozumiem kto obsadził Stewart. Zero powabu, zero seksapilu, zero emocji i ten niski głos. Zupełne przeciwieństwo Śnieżki.