nie oglądam filmów z jej udziałem, odrzuca mnie na sam jej widok. Emanuje czymś wyjątkowo odrzucający... blee...
hmmmm... jak obejrzałam co zrobił jej własny ojciec jak była 12-13-latką, to jest mi jej teraz szkoda. Może właśnie tym emanuje i ludzi odrzuca. Wpisz jej imię z imieniem jej ojca Serge w wyszukiwarkę to zobaczysz koszmar.... On był zwyczajnym pedofilem brukającym własną córkę. Obejrzyj film, w którym była zmuszona grać z nim wg jego scenariusza.. już a ten film powinien siedzieć w pierdlu. Nie wiem, gdzie ludzie mają oczy.
"As an adult Charlotte Gainsbourg repeatedly defended her relationship with her father, admitting that he had meant to provoke audiences but denying any impropriety or abuse towards herself."
https://en.wikipedia.org/wiki/Charlotte_for_Ever_(film) Więc nie był żadnym pedofilem, a jej psychika nie ucierpiała w żaden sposób po tym filmie.
O dwa pierwsze wpisy. Charlotte Gainsbourg wcale nie jest taka brzydka, a panny najczęściej nie są obiektywne.
Kiedyś ją lubiłem ale przestałem ją lubić. Po obejrzeniu sceny samoaborcji z części drugiej zastanawiałem się jak tak poważna dojrzała aktorka mogła zgodzić się grać tak okrutną scenę wyciągania tego biednego niewinnego dzieciątka z macicy. Zwłaszcza że sama ma dzieci które (zapewne) kocha. Chociaż kto wie, kto co kiedyś w życiu robił...
A w którym miesiącu życia płodu była ta aborcja? Z tego co wiem to do 3 miesiąca (a w niektórych przypadkach nawet do 5 miesiąca) jest w pełni legalna.
Możliwe, że to część jakiegoś rytuału do którego została zmuszona, pamiętaj, że w tej branży rządzą illuminaci i inna masoneria. To nie żart. Ona jest bezwolnym pionkiem, po mind control. Szkoda jej.
Ty jesteś normalny człowieku? To jest tylko scena w filmie. Aktorzy mają też odmawiać grania w filmach sensacyjnych, bo to nie w porządku do kogoś strzelać? XD
Kwestie moralne to nie sprawa normalności. Nienormalny jest ten który próbuje na siłę wciskać swoje poglądy innym.
Poszukaj dobrego psychologa zanim będzie za późno. Skoro filmy mają na ciebie taki wpływ, to nie trać czasu na Filmwebie. Włącz sobie Gumisie, to mniej więcej twój poziom intelektualny.
Jedyny który potrzebuje dobrego psychologa to ty. I nie będziesz mi mówiła co mam robić, pani rzekomo skromna, ale nie mająca ze skromnością nic wspólnego. Twój poziom intelektualny to nawet nie na poziomie gumisiów nie jest, ale na poziomie o wiele niższym. Wal się!
A jeśli mowa już o poziomie intelektualnym, to spójrz na swój awatar. Jest tak durny, że przystaje jedynie do 10-letniego dziecka. U mnie dzieci sąsiadów sobie takie awatary ustawiają na Tik Toka albo innego X-a. Wydoroślej, wyszczekana i rozkapryszona, roszczeniowa dziewczynko. Ja mam prawie 50 lat i doświadczenie życiowe, a ty mentalnie tkwisz w jakichś urojeniach. Gówno o mnie wiesz, więc zamilcz.
Zamilcz? Rozkazujesz mi, a komentarz wyżej piszesz mi, żebym ja tego nie robiła w stosunku do ciebie? Lecz się na schizofrenię. I ja przynajmniej potrafię wstawić awatar, przygłupie. Intelektualnie upadłeś niżej niż Titanic.
Stul mordę cwierćkmózgu bo śmierdzi ci z zepsutych kłów. Titanic to chyba tobie w czerep przywalił tylko trochę za mocno. Rozumu nie przybyło - wywietrzał i hula wiatr po pustej czaszce.
A twoja matka nawalała tanie bełto od świtu do zmroku pod sklepem z kolegami pijakami, dlatego się urodziła taka proteza człowieka która inteligencją nie dorasta nawet inteligencji ddżownicy. Głupia się urodziłaś socjopatko i głupia zdechniesz, nic ci już nie pomoże pomylona mendo. Masz nasrane konkretnie w baniaku łajzo chodząca. Wal się i spieprzaj gnido po pijaku robiona. Stul ten świński krzywy ryj bo nadal wali.
Pies to cię rąbał we wszystkie dziury gruba padlino. Za dzieciaka to wszyscy ci srali do mordy plugawa czarownico, sługo diabelna. Dlatego się nie rozwinęłaś, patologowa wiedźmo. Wal się i spieprzaj! ╭∩╮
Ciebie pies robił gnido pospolita, już ci powiedziałem jak było, więc nie zakłamuj faktów. Twoja stara ciągnęła wszystkim frajerom pijakom pod sklepem w zamian za tanie wino aż jej kolana znikły i była wiedźmą bez kolan. Rozum zachowała dla siebie którego tobie nie przekazała dlatego wyżerasz stolec z kibla. Niech cię walą wszystkie zwierzęta leśne w twoją grubą srakę! I twoją starą też.
No nieźle, widać że nareszcie podłączyli ci internet w Tworkach i korzystasz z okazji, bo normalnie nikt się do ciebie nie odzywa :D Po sposobie wysławiania się też widać, że mamy tu do czynienia z amatorem Harnasia, który żyje promocjami w Żabce :D
Do Kocborowa jedź, tam spotkasz znajomych. Wyglądasz jak pierdnięcie bizona więc pasujesz tam ofermo życiowa. Głupia się urodziłaś, głupia zostaniesz i głupia zdechniesz.
Żeby skończyć te same szkoły, co ja, musiałbyś się jeszcze raz urodzić :D Nie potrafisz nawet odpowiedzieć w jednym komentarzu, pewnie to za dużo liter do przerobienia dla twojego mózgu wielkości tic-taca? Przestań łoić denaturat, bo potem masz takie jazdy, że wierzysz w to, co pokazują w filmach fabularnych :D Widać, że n
Ty masz gówno a nie mózg. Jedna wielka sraka w czaszce, dlatego ryj brzydki i deficyt kulturowo-rozumowy. Jakie ty szkoły skończyłaś? Chyba specjalne, gdzie cię uczyli kultury tylko byłaś słabym uczniem. Teraz kopiesz rowy uszami, bo z twoim IQ to tylko taka praca jest do zaoferowania.
Odezwał się absolwent szkółki leśnej, który siedzi na bezrobotce i od 6 rano odpisuje ludziom na Filmwebie :D Daj sobie spokój, żałosny przegrywie, bo i tak mnie nie przegadasz xD
Odezwała się absolwentka szkoły specjalnej której dano telefon do ręki żeby mogła innych opluwać. Sama sobie daj spokój matolico z Pacanowa, córko czarnego kozła brodatego. Morda!
Ja mam internet w domu a ty wiem że ciągniesz internet na lewo. A wiesz dlaczego? Bo z takim ryjem to by ci nie założyli! Napisz podanie do rzeźni o wymianę mordy.
Długo ci zajmuje szukanie ripost i niestety jedyne, co znajdujesz, to stare teksty dzieciaków z lat 90 :D Idealna charakterystyka twojego poziomu mentalnego :D Wróć, jak się czegoś nowego nauczysz, bo przynudzasz.
Japa, dziadygo i spie*dalaj w podskokach do tej nory, z której wypełzłeś. Szkoda mi już czasu na ciebie, tępa strzało.
Zawrzyj kopare, możesz mnie cmoknąć tam gdzie słońce nie dochodzi córko Szatana i wszystkich demonów razem wziętych, tępa ladacznico, kochanko wszystkich dzikich zwierząt.
Ty nawet podstawówki nie skończyłaś bo nie potrafiłaś w pierwszej klasie nawet dodawać, Władcy Móch poszli na studia a ty kiblowałaś w pierwszej klasie mendo przebrzydła.