Chris PineI

Christopher Whitelaw Pine

7,7
32 276 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chris Pine

jw jeszcze na dodatek wszędzie ostatnio go pełno, nawet na Oscarach zrobił wokół siebie zamieszanie jak się popłakał. obejrzałam z nim kilka filmów, wszędzie ta sama tępa, pusta, lalusiowata mina, mówiąca patrzcie na mnie jaki jestem cudowny, rozumiem jeszcze jakby był, no ale prawe oko ma większe niż lewe, nie wiem co jego fanki w nim widzą?? przejadł mi się kompletnie. a szkoda bo zapowiadał się obiecująco.

olusia210

'prawe oko ma większe niż lewe' nie no padłam po prostu :D:D:D:D

olusia210

zapomniałaś o wodogłowiu ;)

olusia210

Moim zdaniem nie ma co obrażać, to że Tobie się ktoś nie podoba nie znaczy, że jest brzydki, tylko że jest nie w twoim guście. Chciałabyś, żeby o Tobie ktoś tak mówił? Lepiej wyrażać zawsze własną opinię (np. "Mi się on nie podoba") zamiast tak ogólnie mówić (np. "Jest brzydki"). A moim zdaniem jest on przystojny, co tylko pokazuje, że każdy ma inny gust, i dla każdego kto inny będzie ładny :)

muchor36

Ale zauważ, że ja nie napisałam nigdzie, że on jest brzydki. Zupełnie obiektywnie napisałam, która część ciała mi się w nim nie podoba, a mianowicie jedno oko większe od drugiego, poza tym wyraz twarzy, co nie zmienia faktu, że jest przystojnym mężczyzną z wodogłowiem.

olusia210

Ten facet jest piękny, mówię to jako mężczyzna.