Chris VanceI

Christopher Vance

6,9
954 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Chris Vance

W Transporterze dobrze się wcielił we Franka Martina. Przystojny i w ogóle super. Wstyd przyznać
ale dopiero teraz go zobaczyłam oglądając serial Transporter. Musiałam obejrzeć kilka odcinków
seriali z tym Panem i nie źle gra tylko że w samych serialach powinni dać mu propozycje zagrania
w jakiś filmach np. filmach akcji. I fakt jest mego przystojny:) Pozdrawiam fanki Chrisa.

asia192_2

on ogólnie jest zajebisty :) skoro ci się spodobał w Transporterze to obejrzyj Mental zagadki umysłu -tam jest niesamowity

dawid10809

Dzięki za polecenie mi Mental:) Pozdrawiam

asia192_2

obejrzyj też skazanego na śmierć i Dextera -tam gra role drugoplanowe :)
w skazanym występuje w 2 lub 3 serii -nie pamiętam dokładnie
w Dexterze występuje w 5 serii :) ale oba seriale obejrzyj od początku bo są świetne :)

dawid10809

Obejrzałam jak na razie pierwszy odcinek Mental i super serial. bardziej ciekawi mnie Dexter bo PB to pierwszy sezon a potem już nie chciałam tego ciągnąć. Fajnie że doradzasz dzięki:)

asia192_2

uprzedzam tylko że Dexter uzależnia :) Serial wciąga i to na maksa :)

dawid10809

Mam nadzieję że nie będę musiała iść później na odwyk ;) Ale mam zamiar oglądać Dextera, już od kilku dni myślę o tym a teraz to czas zacząć:)

asia192_2

nie pożałujesz :) w serialu nie ma nudy :)

asia192_2

jeśli zauważysz że serial cię wciągnął maksymalnie to znaczy że bardzo przypadł ci do gustu :)

dawid10809

faktycznie może mnie wciągnąć zwłaszcza że to serial kryminalny a nie seriale które lecą na polsacie:) To napewno mój gust ale trzeba obejrzeć jeden odcinek na spróbowanie

asia192_2

to nie takie proste obejrzeć tylko jeden odcinek Dextera :D

asia192_2

i jak wrażenia po Dexterze ??

dawid10809

Super serial wciąga i to jak:)) Muszę dowiedzieć się kim jest ten seryjny morderca i świetna narracja dextera. To już chyba uzależnienie!

asia192_2

uzależnienie ale nie musisz go leczyć :) ten serial tak działa:)

dawid10809

Nawet nie zamierzam :) Rzadko serial wciąga od samego początku bo przeważnie musi minąć kilka odcinków (oczywiście według mnie)

asia192_2

ten serial ogólnie jest poza schematowy -rzadko w którym serialu głównym bohaterem jest morderca :)

dawid10809

Faktycznie ten serial jest jedyny w swoim rodzaju

asia192_2

ja juz ci nie przeszkadzam w ogladaniu ,pozwole ci sie zatracic w serialu:)

dawid10809

Za twoją "zasługą" wkręciłam się w ten serial, a teraz bez sumiennie mnie opuszczasz:)

asia192_2

ale jestem zły :D jestem geniuszem zła :) nie opuszczam cie bezsumiennie

dawid10809

Niezłe określenie "geniusz zła"

asia192_2

żarcik,nie jestem geniuszem zła :)

dawid10809

Wiem, wiem jesteś geniuszem zła ale tego dobrego:))

asia192_2

dziękuje:) moge ci polecić serial Mentalista - Chris tam nie występował ale serial świetny:)

dawid10809

obejrzałam przez przypadek jeden odcinek Mentalista jakiś czas temu jest spoko

asia192_2

"Wstyd przyznać ale dopiero teraz go zobaczyłam oglądając serial Transporter."
Nie ma się czego wstydzić, bo Chris Vance rzadko pojawia się na ekranie, a jeśli już to w mało znanych produkcjach.
Ja sama pierwszy raz zobaczyłam go 2,5 roku temu w Mental, w wakacje na TVP2.

Vanessa100

To okropne że nie obsadzają go we większych rolach to bardzo dobry aktor. Oglądam Mental od kilku tygodni pozdrawiam

asia192_2

W Rizzoli i Isles też jest świetny, choć gra tylko od czasu do czasu w niektórych odcinkach faceta Jane