W Transporterze dobrze się wcielił we Franka Martina. Przystojny i w ogóle super. Wstyd przyznać
ale dopiero teraz go zobaczyłam oglądając serial Transporter. Musiałam obejrzeć kilka odcinków
seriali z tym Panem i nie źle gra tylko że w samych serialach powinni dać mu propozycje zagrania
w jakiś filmach np. filmach akcji. I fakt jest mego przystojny:) Pozdrawiam fanki Chrisa.
on ogólnie jest zajebisty :) skoro ci się spodobał w Transporterze to obejrzyj Mental zagadki umysłu -tam jest niesamowity
obejrzyj też skazanego na śmierć i Dextera -tam gra role drugoplanowe :)
w skazanym występuje w 2 lub 3 serii -nie pamiętam dokładnie
w Dexterze występuje w 5 serii :) ale oba seriale obejrzyj od początku bo są świetne :)
Obejrzałam jak na razie pierwszy odcinek Mental i super serial. bardziej ciekawi mnie Dexter bo PB to pierwszy sezon a potem już nie chciałam tego ciągnąć. Fajnie że doradzasz dzięki:)
Mam nadzieję że nie będę musiała iść później na odwyk ;) Ale mam zamiar oglądać Dextera, już od kilku dni myślę o tym a teraz to czas zacząć:)
faktycznie może mnie wciągnąć zwłaszcza że to serial kryminalny a nie seriale które lecą na polsacie:) To napewno mój gust ale trzeba obejrzeć jeden odcinek na spróbowanie
Super serial wciąga i to jak:)) Muszę dowiedzieć się kim jest ten seryjny morderca i świetna narracja dextera. To już chyba uzależnienie!
Nawet nie zamierzam :) Rzadko serial wciąga od samego początku bo przeważnie musi minąć kilka odcinków (oczywiście według mnie)
"Wstyd przyznać ale dopiero teraz go zobaczyłam oglądając serial Transporter."
Nie ma się czego wstydzić, bo Chris Vance rzadko pojawia się na ekranie, a jeśli już to w mało znanych produkcjach.
Ja sama pierwszy raz zobaczyłam go 2,5 roku temu w Mental, w wakacje na TVP2.
To okropne że nie obsadzają go we większych rolach to bardzo dobry aktor. Oglądam Mental od kilku tygodni pozdrawiam