Christopher LeeI

Christopher Frank Carandini Lee

8,3
40 367 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Christopher Lee

Ten facet ma już 91 lat. Mam nadzieję, że podczas kręcenia Hobbita nam nie padnie :p . Wielki
szacunek dla niego! :)

Elektra122

Nawet nie mów bo było by to najgorsze ;/

Elektra122

Widać, że to jednak krzepki staruszek, skoro w tym wieku gra nie tylko w Hobbitach, ale też w innych filmach. Oby zdrowie i kondycja dopisywały mu jak najdłużej.

gowniarz_wyniosly

Nie tylko Hobbit, ogólnie byłaby to wielka strata dla kina. Dziś natrafiłem na newsa na głównej, że Depp oddał hołd Lee... Aż się wystraszyłem, co mogło się kryć za tym tytułem, znając pod uwagę radosną twórczość załogi Filmwebu. Ale na szczęście, ciągle mamy tego aktora ze sobą i oby jak najdłużej :)

Keodred

http://www.youtube.com/watch?v=EySnzMaUu_c&feature=youtu.be&t=3m42s
Lee tu wszystkich wymiótł.

Elektra122

Zdjęcia do trylogii Hobbita już wiele miesięcy temu się skończyły.

Elektra122

Wszystkie sceny w Hobbicie z nim i z Ianem Holmem (stary Bilbo) nakręcono w Londynie na samym początku przy green screenie. Argumentowano to tak, że ich stan zdrowia nie pozwolił na przewiezienie ich do Nowej Zelandii.
Ja tam bym go chętnie zobaczył jeszcze raz jako Hrabiego Dooku. Nie mówię tu o żadnym wskrzeszaniu ani wielkich akrobacjach, ale może chociaż jak holokron lub wspomnienie. Fani Gwiezdnych Wojen będą wiedzieli o czym mówię. Byłaby to cegiełka wielkiego aktora w najnowszej trylogii.

Elektra122

91 lat i 312 filmów na koncie!

Elektra122

o tym samym pomyślałem:)

Elektra122

No niesamowity człowiek. :) Ciesze się że nadal aktywnie trwa w swoim zawodzie. Miał duży wkład do całości Władcy Pierścieni. .