Christopher Von Uckermann

Christopher Alexander Luis Casillas von Uckermann

7,7
407 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Christopher Von Uckermann

Czy na świecie nie ma już prawdziwych aktorów?A wysokie średnie oceny oceny(8,9) mają tylko pseudogwiazdki-idole nastolatek?Tym bardziej nie rozumiem za co ten osobnik ma ocenę 9,3?Jego filmografia jest mizerna,zagrał w czterech kiepskich telenowelach i odrazu taka nota?Hmmm coś się dzieje z tym filmwebem.I na pewno nie jest to nic dobrego.

wojciechcejrowski02

dla twojej wiadomości może zagrał w czterech telenowelach ale jest świetnym aktorem.Robi to co kocha dlatego tak go lubimy.No ale niektórzy tego jak widać nie rozumieją....

annie_portilla

Ty lepiej zamilcz.Patrząc na filmy którym dałaś 10...same meksykańskie telenowele i filmy z Ameryki Łacińskiej w których grają sami lalusie ze Zbuntowanych.Widać że albo twoje horyzonty filmowe są cholernie wąskie,albo masz nie więcej niż 15 lat i to może dla tego?A tak już na serio we wcześniejszym poście nie podałaś tak naprawdę żadnego logicznego argumentu co świadczy jedynie o twoich brakach.

wojciechcejrowski02

Podobna sytuacja, jak w temacie RBD: La Familia.
Tam już mówiłam, dlaczego średnie są wysokie. Przecież nikt nie porównuje go z światowymi aktorami, którzy mają na koncie nie jeden doskonały film. Po prostu fani głosują, ponieważ dla nich gra on dobrze w serialach/filmach, które z nim widzieli. Dlaczego, więc mieliby dać mu słabą notę? Bo ktoś się oburzy? Nikt nie mówi,że gra w rebelde jest godna oscara, ale według tych osób, które głosują jest dobra, bo owszem jest. Proste.

Ayashi_2

Przyznajcie się poprostu ze to przez tę jego zakichaną,ładną buzię.

wojciechcejrowski02

Chyba zazdrościsz mu tej ładnej buzi, skoro tak zawzięcie droczysz ten temat, a podobno tak go nie znosisz...

Ayashi_2

Tylko że oprócz ciebie nikt tutaj nie ma zdjęcia pedała na awatrze.

gianluigibuffon1

A czy to ma jakieś znaczenie i jakikolwiek związek z danym tematem...?

Ayashi_2

On jest jakiś taki nijaki.:/

christinearron

Coś wam teraz powiem... Christopher zagrał niedawno w serialu "Cadabra"...
To nie jest żadna telenowela tylko serial przygodowy z elementami fantastyki... Oglądałam pierwsze odcinki i powiem jedno: Ucker umie grać bo gdyby nie umiał to nie wypadłby tak świetnie w tym serialu! Zaje*biście zagrał czarodzieja Lucę... To zupełnie inna postać niż Diego ze Zbuntowanych. Moim zdaniem ten kto umie zagrać dwa odmienne charaktery jest dobrym aktorem. W dodatku Ucker ma świetny głos no i jest przystojny... Więc niech niektórzy nie wypowiadają się na podstawie tego co widzą na FilmWebie bo jak wiadomo na tej stronie jest wiele błędów i braków... Ja jestem fanką RBD i trzymam kciuki za każdego eks-członka!

Lola140392

Nie tylko dziewczyny kochają RBD i Rebelde :P
Ja jestem chłopakiem i kocham zespół i serial :)

tommy003

cieszę się, że ktokolwiek na tej stronie ma dobre zdanie o RBD, ja również jestem fanką i denerwuje się czytając te brednie, pozdrawiam :)

christinearron

Nijaki to twoj avatar

christinearron

a ty jeszcze gorsza!!!

gianluigibuffon1

gianluigibuffon1
Lepiej sie nie udzielaj czytałam Twoje wypowiedzi i jestes najbardziej pusta osoba jaka widziałam na filmweb .Prezentujesz soba bardzo niski poziom intelektualny.Nie mówi sie pedał tylko homoseksualista .Troche tolerancji.

wojciechcejrowski02

facet facetowi urody zazdrosci :/

ha w przypadku takich brzydali jak ty , może ty niemiec jestes na Hartz4?

wojciechcejrowski02

jestes tak głupi czy udajesz , Meksyk to piękny kraj i faceci są tam piękni , a polaczki teraz to banda tumanów i chamów

annie_portilla

Ucker jest najlepszy <3

wojciechcejrowski02

Wojciechu wiem że masz pryszcze i sam sobie walisz ale nie jedz po kims o kim nie masz wogule pojęcia dla mnie facet który nie umie spiewac nieistnieje , są wyjatki jesli jest fajny z charakteru :)

a ty jak widze masz kompleksy bo kto normalny wchodzi na profil kolesia z telenoweli jak by to przeczytał miał by to i tak w dupie a wiesz dlaczego ?

1 .Wygląda całkiem spoko
2. Ma fajny głos
3.Grał z największymi dupami w meksyku Dulce Maria i Anahi
4.Wiele kobiet na niego leci
5.Umie 3 jezyki .
6.Jest latynosem.
7.Zawsze ma seks z kobietą w przeciwienstwie do ciebei !

Więc daruj sobie i idz się zrobic na Pana Wojciecha C.

I wal boso przez świat :)

Pozdro kompleksy mogę ci wyleczyc

wojciechcejrowski02

Wojciechu wiem że masz pryszcze i sam sobie walisz ale nie jedz po kims o kim nie masz wogule pojęcia dla mnie facet który nie umie spiewac nieistnieje , są wyjatki jesli jest fajny z charakteru :)

a ty jak widze masz kompleksy bo kto normalny wchodzi na profil kolesia z telenoweli jak by to przeczytał miał by to i tak w dupie a wiesz dlaczego ?

1 .Wygląda całkiem spoko
2. Ma fajny głos
3.Grał z największymi dupami w meksyku Dulce Maria i Anahi
4.Wiele kobiet na niego leci
5.Umie 3 jezyki .
6.Jest latynosem.
7.Zawsze ma seks z kobietą w przeciwienstwie do ciebei !

Więc daruj sobie i idz się zrobic na Pana Wojciecha C.

I wal boso przez świat :)

Pozdro kompleksy mogę ci wyleczyc

YourFavouriteDrug

O matko, ale jesteś płytka.

christinearron

hah cie pojechała...;D

christinearron

jak ty !

Pozdrawiam srodkowym palcem i życzę sukcesów w życiu seksualnym

christinearron

Jak twój mózg , mylisz się kochana to się nazywa cięta riposta , Ostry język jakbys nieskumała

wojciechcejrowski02

Inni mają pełną filmografie a co film to klapa ,

YourFavouriteDrug

Właśnie widzę że z inteligencją to u ciebie porażka mała. Nie każdy facet musi sypać nonstop słitaśnymi tekstami o miłości do ciebie żeby pokazać że jest romantyczny.....dorośnij dziecinko.

christinearron

Dlaczego karzesz jej milczec dlatego ze wypowiedziała swoje zdanie przecież ona ma racje.Czy wy naprawdę nie umiecie juz inaczej pisać tylko siebie obrazac nawzajem?Your wymieniłas dosc płytkie przyklady na to dlaczego ludzie go lubia .Mogłas sobie darowac juz ta 7 wypowiedz która była niestety załosna.Nie obraz sie ale swoim zachowaniem potwierdzasz to ze fani tych telenowel i aktorów tam grajacych to zazwyczaj puste nastolatki a przeciez tak nie jest.Moze i nie zagrał w wielu filmach /telenowelach ale jego gra aktorska była świetna.Nie oceniajcie go tylko dlatego ,że nie lubicie telenowel .Spójrzcie na niego pod ich katem ale obiektywnie.A gdyby wstawić do nich waszych idiolów lub poprostu osoby które lubicie.Wtedy napewno straciły by w waszych oczach i bylibyscie tego zdania ze zagrali okropnie i ze jednak nie sa tacy dobrzy jak wam sie wydaje.

kwiatuszek446

Przegladajac Dyskusje na temat Zbuntowanych natrafiłam na Twój post Cała prawda o Zbuntowanych....I musze powiedzieć że Twoje wypowiedzi były tak chamskie i prostackie ze nawet nie chciało mi sie ich czytac a co dopiero na nie odpisywać.Więc zgłosiłam nadużycie i sądze że jutro już powinien byc zablokowany.Dla niezorientowanych Wojciech zrobił cos w stylu Swojej CHOREJ wersji WIKIPEDI.Opisał po koleji bohaterów używajac niecenzuralnego słownictwa .Napisał ze Roberta to dz**** (oczywiście na jednym wulgaryzmie sie nieskończyło)i w taki sam sposób opisywał każdego bohatera po koleji .Zastanawia mnie dlaczego nikt nie zgłosił tego wczesniej tylko bez celowo kłócił się z załozycielem postu.Przecież na takie posty nie powinnismy odpisywać tylko je blokować.W swoim ostatnim zdaniu napisałeś że coś sie dzieje z Filmweb i masz całkowitą racje.Filmweb staje sie stroną dla ograniczonych osób ,które umieją tylko używać wulgaryzmów i obrazać innych.

kwiatuszek446

Po co te kłótnie? Nikt przeciesz nie jest taki sam, niektórzy lubią Uckera, a inni nie lubią. Ja naprzykład bardzo lubię Christophera, gdyż jest przystojny, dobrze gra w różnych serialach, telenowelach i filmach. No a mój brat go nie lubi tylko dlatego bo jest z Meksyku, ale każdy ma inne zdanie.
Nikt nie jest taki sam jak ty byś chciał.

Narnia99

Urodę ma laleczowatą i może nastolatki kupują dziś głównie taki typ męskiej urody, ale ja nie. Nie przeraża mnie że jest z Meksyku, ale gra sztucznie i to widać. I dziwi mnie ta jego wysoka ocena 9,1.

christinearron

dziwi cię ocena?, ty mu zazdrościsz, chociaż jest bogaty, przystojny i ma wszystko, a ty?
sorry ale ty napewno nie zagrałeś/aś w żadnym serialu, a więc odwal się od niego bardzo proszę!!!!

christinearron

A to coś złego że ma laleczkowaty typ urody?Nie tylko dziewczyny maja prawo mieć delikatne rysy .Nigdzie nie jest napisane ze mężczyzna musi być dobrze zbudowany i mieć ostre(wyraźne ) rysy twarzy ;) Nie sadzę także żeby grał sztucznie.

wojciechcejrowski02

bardzo przepraszam ale każdy ma własny gust, ja bardzo nie lubię Miley Cyrus ale nie piszę o tym, żeby nie denerwować fanów

Anna_440

Hahaha ! Nie ma to jak samocenzura :P Od tego jest forum żeby wyrażać opinie a nie by pisać same pochlebstwa.