W kilku filmikach na youtubie tak to trochę wygląda , a nigdy nie słyszałam o jego dziewczynie / nach . Strasznie go lubię i chciałabym wiedzieć
Nie wiem:).Ale chyba warto sprobowac:).Jesli probowalas to zdaj raport heh:D.Bede wiedziec co i jak.Widzialam w necie jego fotke z jakas dziewczyna(nic dwuznacznego) ale powiem wam dziewczyny ze nasza slowianska uroda to jednak o wiele lepsza;).A ciekawe czy woli brunetki czy blondynki?:)
Woli brunetki :P MUSI xd słowianki słyną z urody na całym świecie. Równie piękne są tylko Amerykanki, ale to głównie z powodu przemieszania genów słowiansko-hiszpańskich, a dalej to już podzło.Chociaż u nich ceni się inny typ urody
No i git bo jestem brunetka heh.I nawet wizualnie ladnie bysmy razem wygladali:D.Colin przyjechal by do Polski i dopiero by sie poznal na urodzie(oh ta moja skromnosc;)).Juz by nie chcial wyjezdzac:)
Jupilaaa! :D no, to idę kołować pałac na wesele. Terminy teraz takie że ech... Lepszy bd Wilanów czy pałac staszica? ;P
To ja lece na poszukiwania Colina(i sukienki oczywiscie:D).Wszedzie bedzie dobrze byle z Colinem(eh rozmarzylam sie) ale musze przyznac ze piekne miejsca wybralas;).Huuuurrrrrra,ale bedzie weselicho:D
Pewnie Enterraz jest brunetka i dlatego tak napisala co ja popieram swoja droga bo tez jestem brunetka i bysmy ladnie razem wspolgrali:D.
Oj watpie.Jestem skorpionem i jak nakazuje znak zodiaku walcze zaciecie:)(jak bylam mala wkurzyl mnie jeden chlopak to go walnelam i sie poryczal).Dodam skromnie ze sprawnosc fizyczna posiadam od urodzenia a to duzo daje jak chcesz sie bic;)
Źle trafiłaś beybe :D od 1 roku i 8 msc trenuję kickboxing łamane na jiu jitsu.(oba treningi prowadzi jedna osoba więc sb mieszam). Nauczyć się robić dobrze mawashi wystarczy tylko 3 msc, nie 20 :D:D ja jestem wdonikiem. Wodniki są boskieee! I uparte, bardzobardzo. Miałaś pecha- gdybym się urodziła dzień czy dwa później, byłabym nudną, pokojowo nastawioną rybą. I wszyscy z rodziny mojego taty słyną z upartości :D
Czyli musimy stanac oko w oko:)Bedzie ciekawie skoro obie mamy sport we krwi:).A co do zodiakalnych ryb to wcale nie sa takie pokojowe,np moj tata.On to spokojny wcale nie jest,wrecz przeciwnie bym powiedziala XD
przemieszanie genów słowiańsko-hiszpańskich??? bardziej germańsko celtycko słowiańsko italskich,a co do colina czy jest homo czy nie,i tak twój nie będzie;p,ale jak chcesz ja mogę się z tb umówić,powiedz tylko gdzie i kiedy kochana xd
Skoro podchodzi mu słowiański typ urody, to podejrzewam, że woli blondynki. Ludy bałtyckie, północy i słowiańskie nie mają wiele wspólnego z brunetkami. Zresztą kto patrzy na kolor włosów. Ładna buzia to ładna buzia jednak.
Zauważyłem, że wielu aktorów (tych młodszych) ma co najmniej jeden temat z zapytaniem, czy jest gejem. Co to za tendencja? Nie wiem.