Courtney Love

Courtney Michelle Harrison

7,5
1 785 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Courtney Love

użytkownik usunięty

Dla nas Courtney jest k...
Zabiła Kurta i wszystkich, którzy coś o tym wiedzieli.
Powinni jej za to odebrać Frances!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty

a skad taka pewnosc ze to ona go zabiła???nie wiem...pzryjazniłas/es sie z nia???nie sadze...
cenimy ja za jej muzyke i za to jak gra w filmach.jest kontrowersyjna,ma zajebista osobowosc sceniczna i jej teksty nie sa denne

użytkownik usunięty

Powiem tak:sama jesteś qrwą.Jesteś poje..na) W ogóle nic o niej nie wiesz dlatego pierdol sie

użytkownik usunięty

COURTNEY TO GŁUPIA DZIWKA, KTÓRA DAJE DUPY ZA DOLARA. I NA DODATEK ZABIŁA MOJEGO IDOLA

użytkownik usunięty

OLA COBAIN: COURTNEY IS STUPID BITCH. TAK TO TA DZIWKA ZABIŁA KURTA

też uważam że courtney to ....(bez komentarza),jeśli ktoś ma wątpliwości,niech sięgnie po książkę "Miłość i śmierć.Morderstwo Kurta Cobaina".Nie chodzi tylko o jedno morderstwo.Podam tylko kilka faktów.W książce jest zdjęcie kartki znalezionej w plecaku courtney w tygodniu śmierci kurta,na której wyraźnie widać ćwiczenie podrabiania pisma,wystarczy porównać z listem pożegnalnym (nazwijmy go tak teoretycznie).Inna sprawa-mężczyzna który w telewizyjnym show powiedział ze courtney próbowala go wynająć do zabicia kurta zginął 8 dni później.gdy kurt zginął,właśnie się rozwodził z courtney.nie dostała by za dużo kasy albo w ogóle,na rękę jej była jego śmierć.ile kasy na tym zarobiła,to się w głowie nie mieści...

maggie_fraser_rowe

czy go zabiła czy nie - co za różnica. Kurtowi to i tak życia nie wróci. A nie pomyśleliście przez chwilę, że jeśli go nie zabiła, to jaką krzywdę media wyrządziły jej, a zwłaszcza córce Kurta? W zasadzie żadnych dowodów nie znaleźli, więc nie ma o czym gadać. A te wszystkie informacje - nie wiemy ile w tym prawdy. Ameryka lubi skandale... Równie dobrze mógłaby wybuchnąć afera, że Yoko zabiła Lennona... Ludzie, zanim kogoś oskarżycie, zastanówcie się trochę, a nie wierzycie we wszystkie bzdurki, które przeczytacie lub zobaczycie w tv...

użytkownik usunięty
blacki

ja tam bardzo ja lubie, a cobain i tak kiepsko spiewal:P

użytkownik usunięty

powiedz,że ci się nie podoba,a nie że kiepsko śpiewał,bo się ośmieszasz,czuję,że muszę się włączyć do dyskusji,problem w tym,że ja też czytałam tą książkę i zawiera ona również zapisy taśm prywatnego detektywa wynajętego przez courtney,tydzień przed śmiercią cobaina tak kręciła,gdy już nie żył ciągle wysyłała kogoś do domu,żeby sprawdził czy go tam nie ma,poza tym juz w 2 tygodnie po smierci kurta paparazzi zrobili jej zdjęcia podczas niedwuznacznej sytuacji z jakims mężczyzną
p.s.problem w tym ze jest różnica czy zabiła czy nie zabiła.przed ślubem spisali intercyzę,ze w przypadku rozwodu każde bierze swój majątek,a ona sama przyznała się przed śmiercią kurta,ze on chce od niej odejśc,w przypadku jego smierci dziedziczyla wszystko.i co?wyprocesowała sie z grohlem i novoselicem o wszystko,wydala dzienniki kurta,chociaz tego nie chcial nigdy,zgarnęłą grubą kasę,a przez to ze wszyscy myslą ze to było samobójstwo,setki dzieciaków na całym świecie zabiły się w hołdzie kurtowi,czyli osoba winna jego smierci jest tez winna smierci tych dzieciaków,moze to mu zycia nie wróci,ale courtney musi zapłacic za to co zrobiła
p.s.II-może i courtney ma talent muzyczny,ale niech robi karierę sama,a nia na ruinach legendy męża

użytkownik usunięty

Jesteś beznadziejna i nie znasz się na muzyce!!! szkoda mi Ciebie, zastanów się nad tym co wygadujesz. Jesteś pewnie z subkultury dresów, sk8ów i laleczek robiących ich dobrze( jeśli masz odrobine inteligencji domyślisz się o co mi chodzi)!!! Jesli masz zamiar pieprzy tu takie głupoty lepiej tu nie wchodx bo jak się kiedyś Wku**** to namierze ten twój komputerek i nie bedzie z nim dobrze!! Pamietaj, strzez sie ludzi słuchajacych Nirvany, oni nie daruja takich wykroczen jakie ty dzis poczyniłas!!!

użytkownik usunięty

przepraszam,że się wtrącę,ale do kogo jest skierowana ta wypowiedź??i którego komentarza się tyczy??

użytkownik usunięty
maggie_fraser_rowe

Jako jedyna tutaj uzasadniłaś swoją wypowiedź, a ja zgadzam się z tobą w 100%, gdyz tak jak ty przeczytałam najnowszą książkę na temat morderstwa Kurta Cobaina"miłość i smierć". Polecam Ci równiez inne ksiązki na ten temat, chyba że juz je przeczytałaś. Jest jeszcze program,który powinnaś obejżeć jeśli interesujesz się zbrodnią która dopadła Cobaina, film nosi tytuł "Kurt & Courtney". Chcę cię również powiadomić,że w połowie 2005 roku wyjdzie biografia Kurta Cobaina,którą na pewno chciałabyś zobaczyć. Pozdrawiam!! Pamiętaj ((Nirvana4ever))

użytkownik usunięty

dzięki za pozdrowienia....biografię na pewno przeczytam...a programu jeszcze nie widziałam,ale jeśli nadarzy się taka okazja,nie przepuszczę jej...zawsze pamiętam o kurcie i nirvanie.Pozdrawiam

Jeśli ktoś nie czytał książek i nie oglądał wielu filmów dokumentalnych to po prostu nie uwierzy, ale ona naprawdę go zabiła, aż dziw bierze, że jeszcze żadna kara ją za to nie spotkała... Była bardzo sprytna. To fakt, ale i tak wiele dowodów pozostało. I co z nimi?
Courtney Love to dz***. przychylam się do wcześniejszych wypowiedzi. Zachowuje się tak i nią jest, ale mimo wszystko słucham jej muzyki ponieważ jest dobra, ale muzyka Kurta byłą o wiele lepsza. Chociaż z drugiej strony nie ma co żałować go pod względem muzycznym ponieważ jak sam wielokrotnie przyznawał - już sie wyczerpał i nie miał na sibie żadnego pomysłu. Lepiej, ze skończył jako legenda Kurt Kobain niż tak jak Axel Roses - nikogo nie obchodzący stary dziad... Poza tym piszący fatalną muzykę (ostatnio)

użytkownik usunięty

oh tak Kurt=Bóg.Narazie w ogóle!Nikt z nas nei zna Courtney,ani nikt nei znał Kurta!i tak naprawde nie ma kogo obwiniac za jego smierc bo nie wiemy jak to było!Uwielbiam muzyke Courtney!Kiedys sluchałam Nirvany nadal czasem wracal do słuchania ich płyt.Ale texty Kurta powduja ze mam ochote umrzec i nei sadze ze tylko na mnei tak dzialaja,a texty Courtney powoduja ze chce mis ei zyc i walczyc o to aby moje zycie było zajebiste.A tak w ogóle nie radze czytac dzienników Kurta w polskim wydaniu!To w jaki sposób pisał jest anjbarzdiej intrygujace,a interpretacja jego słow także powinna byc dowolna,a tłumacze jego dzienników narzuycają nam to co jego słowa wyrażaja,a co okreslają.
dlatego ja ich nei czytałam i nei mam zamiaru
"Nie czytaj tego kiedy mnie nie ma"KC

Mi się wydaje, że Kurt popełnił samobójstwo. Tak naprawdę to nigdy się nie dowiemy prawdy. Pozostaje jednak fakt, że Kurt był niesamowitą indywidualnością...

ona_1234567

Nawet jeśli jakieś dzieciaki się zabiły w hołdzie (?) Kurtowi to Courtney nie odpowiada za to - same zdecydowały się na samobójstwo, nikt ich nie zmuszał. Co do kwestii zabójstwa Kurta to nie wiem jak było, nie czytałam książki, ale trochę wątpliwe mi się wydaje, by to ona jednak go zabiła, nie jest także pewne, czy to w ogóle było zabójstwo.

Robienie z Kurta jak to ktoś ujął boga jest hiperbolą i to dużą. Layne Staley z Alice in Chains, kapeli, która tworzyła w podobnym czasie co Nirvana nie została tak szeroko znana, mimo, że on także umarł i że kapela grała bardzo podobną muzykę. Kurt dobrze tworzył, jednak takich, którzy robili to równie dobrze było wtedy wielu, a jednak nie byli aż tak sławni i uwielbiani. Dlaczego? Bo oni żyją i nie byli powodem międzynarodowych skandali jak Kurt. Gdyby żył do dziś, to wątpię, że tak wielu uważałoby go za niesamowitą indywidualność... Byłby jednym z wielu.

użytkownik usunięty
blacki

fajna z niej laska :) a wy tacy pewni jestescie ze na jaj miejscu sami byscie go nieutlukli? :P

użytkownik usunięty

tak...pisze na poczatku dziennikow "nie czytaj tego kiedy mnie juz nie bedzie" a co pisze zaraz pod tym?? "rozgryz mnie... przeczytaj i zobacz jakim bylem palantem" KURT NIE BYL ZADNYM AUTODYSTRUKCYJNYM IDIOTA!! DLA MNIE JEST AUTORYTETEM I DLA MNIE JEGO SMIERC BYLA SMIERCIA SETKI NASTOLATKOW RAOBIACYCH TO DLA NIEGO...A WIEC CZY NIE DLA WSZYSTKICH BYL BOGIEM???????????????????ZASTA NOW SIE A FAKT DZIENNIKI NIE SA DOBRE...POCZYTAJ MILOSC I SMIERC-MORDERSTWO KURTA COBAINA A POZNIEJ WYPOWIADAJ SIE NA FORUM!!!!!!!!! COURTNEJ TO ZDZIRA NIENAWIDZE JEJ A JEJ MUZYKA JEST PUSTA I BEZ SERCA ROBI JA DLA ZDJECIA NA OKLADCE MAGAZYNU ROLLING STONE O CZYM TAKZE PRZECZYTAZ W TEJ KSIAZCE!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty

skoro dziwko nie czytałaś, to znaczy że myślisz nieobiektywnie i twoje przemyślenia są kichą!!!

Ja przepraszam że się wtrącam, ale nie masz pewności że to ona zabiła Kurta... A w ogóle co Ci do tego? Chciała to zabiła... I to wyłącznie jej sprawa dlaczego to zrobiła... I tak Kurt prędzej czy później skoczyłby z okna jak większość tego typu artystów.

użytkownik usunięty
Yuriko_2

Kurt nie byl zadnym autodestrukcyjnym palantem! Gdybys chcial/a sie tego dowiedziec polecam PRZECZYTAC KSIAZKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

użytkownik usunięty

Popieram Courtney Love to pieprzon* suk* ... zabil Kurta a teraz czatuje na innych rockmanow o czym pisali na wirtualnej polsce..ma czego chciala bo jej zdjecia sa na okladce ROLLING STONE...czego wiecej pragnac! Wspolczuje Frances takiej matki!! Nienawidze jej!!

Jezu ludzie... Po co wy się tak rzucacie w ogóle... Jak człowiek nie może nawet wyrazić swojego zdania to z tą Polską naprawdę się cienko zrobiło...

użytkownik usunięty

No cóż, nic dodać, nic ująć!
Wynajęła morderce, zabiła męża, który pracował na sukces wiele lat, zagarnęła forsę i żyje dalej!
Chyba nie trzeba dalej komentować!
Ale jak wiadomo, kłamstwo ma krótkie nogi i prędzej, czy poźniej się wyda :)

Minęło dziesięć lat i Courtney jest na wolności, więc raczej już tak zostanie. Poza tym nie znamy jej, więc żadne z nas nie wie czy go zabiła czy nie. A to, że w książce... W książkach też piszą różne rzeczy, które nie zawsze są prawdą...

użytkownik usunięty

ej szkoda słów.Ponoc tak go kochała to po co wydała jego dziennik?przeciez to jego prywatne zapiski a on gdzies w tym dzienniku napisał"nie czytaj tego jesli mnie nie ma".Pewnie kasa była wazniejsza od takiego wspaniałego człowieka.Wszystko co złe to przez Courtney bo on przez nia zaczał brac.jeju strasznie kocham nirvane i jesli mogła bym to pojechała bym tak do jej posiadłosci i zabiła bym ja ale to niestety nie mozliwe.

I tu się mylisz!! Kurt niestety zabił się sam. Nieważne czy przez nią, ale sam więc nic zrobić się nie da. Jestem zagorzałym fanem NIRVANY, ale nie należę do zwolenników teorii spiskowej. Jest kontrowersyjną osobą, ale Cobain też taki był. Geniusz, który odszedł zbyt wcześnie też był nie ma co ukrywać narkomanem. Czytałaś/Czytałeś "Pamiętniki"? Wstrząsający był list napisany w Rzymie, w którym pisał, jak bardzo chciałby uciec od prochów oraz jak bardzo kocha Courtney i Frances. Może im się nie układało, ale Love nie miała bezpośredniego wpływu na jego śmierć. Był w głębokiej depresji, a w takiej sytuacji jeden zgrzyt prowadzi do tragedii. Taka jest moja opinia.

Bleblebel

hhee smieszny jestes Kurt byl narkomanem zreszta Courtney tez a narkomani maja swoje filmy - baranie!

regoat

Jakby zabila to by siedziala....narkomani czesto koncza ze soba.......

użytkownik usunięty
Bleblebel

Ale może bez jej udziału pożyłby trochę więcej. Ja czytałam pamiętniki bardzo dokładnie...to, że pisał, jeszcze nic nie znaczy...przecież jest pełno dowodów przeciwko niej...dziwne tylko, dlaczego nie siedzi...ten cały detektyw, który teraz bada sprawę śmierci Kurta powinien w końcu jakoś przekonać ten zakochany sąd w Ameryce...minęło prawie 11 lat...a ona co...ja oceniam ją tylko po dowodach, jakie przeczytałam...nigdy nie widziałam żadnego filmu z nią, ani nie słuchałam jej piosenek, ale wydaje mi się, że jeżeli jest tyle dowodów, jeżeli wynajęła zabójcę [który się wycofał]...ale wynajęła===)dla zabawy??

użytkownik usunięty

odebrac córke i odjebac leb...jak ona mnie denerwuje...zbierzmy się i jej zajeb....

popieram, courtney to suka!!! mam nadzieję że ktoś ją wreszcie załatwi tą starą pierd.....ą szmatę a tak poza tym coś mi się wydaje że frances nie jest jego córką tylko ta ździra nabrała go na ciąże(stary numer)oj tak fani Kurta powinni jej zajebać jestem za tym:) pozdro dla fanów NIRVANy a przede wszystkim Kurta[*]

Courtney ZABILA KURTA JESLI NIE SAMA TO ZAPEWNE STARALA SIE TAK WPLYNAC NA JEGO PSYCHIKE I POSTEPOWANIE AZEBY SAM TO ZROBIL

CZY JEST SPRAWIEDLIWOSC NA TYM SWIECIE

Nirvana_4

może to przez Courtney Kurt zginął, ale nie ma pewności. I nigdy się tego nie dowiemy? Chyba że ktoś może się skontaktować z Holmesem. Aaa? to co innego. Jeśli ktoś by tak mógł to rezultaty śledztwa do mnie proszę ( www.debi.mylog.pl )
Jeśli nie... no cóż...
może miała ze śmiercią Kurta dużo wspólnego, a może niewiele?