Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning

7,9
28 958 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dakota Fanning

tego, ze jest świetna młoda aktorka jej odbierac nie bede, ale jest niesympatyczna i wyniosła, przez to ze grała w tylu kasowych filmach z plejada najlepszych swiatowych aktorow. moze byc i najlepsza giwazda i aktorka swojego pokolenia-ale jest chlodna i ciagle zniesmaczona w odbiorze.

gosiukukuk

Skąd wiesz, że ona jest : niesympatyczna, wyniosła,chłodna i ciągle zniesmaczona w odbiorze.? Podasz źródło żebyśmy sie wszyscy przekonali, albo może ja spotkaleś.? O.o.

RapaNui_

O to samo chciałam się zapytać. Znasz Dakotę osobiście, że oceniasz ją jako osobę chłodną i zniesmaczoną w odbiorze?
I nie sądzę, że granie w tylu kasowych produkcjach uczyniło z niej osobę niesympatyczną i wyniosłą.

kachab58

Racja takie rzeczy to mogą mówić o niej tylko ci co znają ją osobiście. A śmiem twierdzić że założyciel tematu nawet Dakoty na żywo nie widział

frycek49

Na pewno to kolejna osoba, której nudzi się w domu i swoimi głupimi słowami prowokuje innych do dyskusji.

kachab58

Nom. A z resztą czy to takie ważne jest jaka Dakota jest na co dzień dla innych? Ona jest aktorką i powinno się ją ocenić przez pryzmat filmów w których wystąpiła, a nie jaka jest stosunku do innych ludzi.

frycek49

Ja też nie rozumiem z jakiej racji tak twierdzisz. Interesuję się nią od kilku lat i jeszcze ani razu nie przeczytałam o niej czegoś, co świadczyłoby o tym, że jest taka jak napisałeś/łaś. Wręcz odwrotnie: aktorów, z którymi miała przyjemność grać obdarowywała własnoręcznie robionymi szalikami. Czy tak się zachowuje osoba niemiła czy nieprzyjemna? Zawsze wypowiada się bardzo dojrzale i w sposób, który raczej budzi sympatię. Nigdy nie było żadnych skandali, dotyczących jej osoby.
To bardziej gwiazdki Disneya uważają się za nie wiem kogo, osiągając bardzo mało. Ile było skandali z Miley? Z resztą, nawet gdyby Dakota zachowywała się, tak jak piszesz, to chyba nie byłoby dziwne zważając na to jakiej klasy jest aktorką i w jakich grała filmach.

alissa

Ja tam proponuje się w ogóle znieczulić na to co gwiazdy robią w prywatnym życiu przecież i tak nikt nie ma na to wpływu, wiec nie ma czym tu się przejmować

alissa

porównaj sobie : Dakota http://pl.wikipedia.org/wiki/Dakota_Fanning

Miley:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Miley_Cyrus

osk987

Co my mamy tutaj niby porównywać?
Wiadomo, że Dakota jest o niebo lepsza od Cyrus.
Wystarczy spojrzeć na jej filmografię.
Pewnie zaraz ktoś wyskoczy z tekstem, że Dakota nie jest "popularna". No tak, osoby, które oglądają tylko Disney Channel, z pewnością jej nie znają.

kachab58

oglądałem z nią tylko jeden film Pajęczyna Charlotty i jakoś jej to wyszło ale z Miley oglądałem każdy zobacz sobie jak GRA W FILMIE http://www.youtube.com/watch?v=vmKsCMgROCQ&NR=1

osk987

A ja oglądałam KAŻDY film z Dakotą i mogę Cię zapewnić, że jest lepszą aktorką, mimo, że jej twarz nie widnieje na każdym produkcie w sklepie.

kachab58

Obejrzyj sobie ten filmik
http://www.youtube.com/watch?v=_c1x55t51uc&feature=channel_page
Jest to fragment filmu "Człowiek w ogniu", w którym Dakota zagrała w wieku 10 lat ( a o Miley Cyrus jeszcze wtedy nikt nie słyszał).

kachab58

Pierwszy film nagrała w wieku 9 LAT!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
osk987

kilka sekund na ekranie to nie gra

osk987

Taa... co ty nie powiesz? Dla mnie góra kilkuminutowa rola, to tak jak żadna.
A Dakota w wieku 7 lat zagrała już główną rolę w filmie "I am Sam" i to u boku Seanna Penna, który jest aktorem wybitnym.
A Miley czym ma się się niby pochwalić? Grą w durnej "Hannah Montana" u boku takich samych beztalenci?

użytkownik usunięty
osk987

Czlowieku, co z tego ze ogladales z Dakota tylko Pajeczyne Charlotty a z Milej kazdy(czytaj tez jeden:D)... Dziecko drogie wez sobie porownaj filmografie Cyrus i Fanning. Ba! Tu nie ma co porownywac bo Dakota ja ma a Miley nie! Poczekajmy az twoja gwiazdka Disnaya zagra u Spielberga czy u takich aktorow jak Washington, Penn, Russell, De Niro bo jak narazie jej najwiekszym osiagnieciem jest 5 sekund u Burtona.

Jednym slowem przestan ogladac bezmozga papke dla amerykanskich nastolatkow i obejrz cos lepszej jakosci to dowiesz sie ze Cyrus nie gra tylko robi dziwaczne miny i wypowiada tekst... a i moze ci to na dobre wyjdzie.

użytkownik usunięty

Nie mogę uwierzyć, że ktoś jest na tyle ... (aż brak mi słów) by porównywać Dakotę z Miley! Ba, nawet uważać, że Miley jest lepsza! Jestem co najmniej głęboko zniesmaczona. Szczerze mówiąc, liczyłam na 90% pozytywnych opinii o Dakocie, a tu widzę wiele ludzi, którzy jednak śmią krytykować jej grę aktorską, chociaż nawet nie grę co ją samą (chociaż jej nie znają).

użytkownik usunięty

no niestety....

Mnie też dziwi takie zachowanie jak założyciela tematu. Pewnie nigdy w życiu nie gadał z Dakotą ani jej nigdzie na żywo nie spotkał a się wypowiada na temat jej charakteru. A już to porównanie Dakoty z Miley to już maksymalne przegięcie, to jak porównanie Jamesa Camerona do Uwe Bolla

użytkownik usunięty
frycek49

hehe sory ze nie na temat ale Uwe ostatnio mnie przesladuje.. co nie wejde na jakis temat to Uwe..

gosiukukuk

to jest totalne przegięcie, Dakote porównywać do Miley?!
nawet nie będe komentować bo brak słów.

Monikk_

zgadzam sie. cyrus to bezsensowna gwiazdka wypromowana na lamach disneya. choc czasem z nudow ogladam 'hannah montana' to filmu nie ogladalam bynajmniej nie dlatego, ze nie mialam jak. a z dakota obejrzalam 'dziewczyna z alabamy', 'dziewczyny z wyzszych sfer', 'czlowiek w ogniu', 'wojna swiatow i kazdy mi sie podobal.. wiec prosze cie nie porownuj miley cyrus i dakoty fanning bo to jakbys porownywala/porywnywal niebo i ziemie.

gosiukukuk

Dakota, jest jedną z najlepszych aktorek młodego pokolenia. Bardzo dobrze gra, według mnie. Nie widziałam z nią zbyt wielu filmów, ale mogę stwierdzić, że ma wielki talent. Nie powinno ją się porównywać z Cyrus. Obie aktorki bardzo lubię i szanuję. A Cyrus bardziej za piosenki, a nie za aktorstwo, bo Hannah Montana to wielki gniot moim zdaniem xd. Ale Miley jeszcze nie miała szansy się wykazać w innej roli i raczej nie będzie miała okazji się wykazać jeżeli pozostanie w tym marnym Disneyu. Miley ma świetny głos i za to ją lubię. Poziom aktorstwa marny, ale dla takich dziesięciolatek, czy jedenastolatek wystarczający. Dakota jest genialną aktorką i według mnie to śmieszne porównywać jej aktorstwo z Cyrus. To mogę stwierdzić ja, osoba, która zbytnio się na tym nie zna ;). Więc (kieruje do osoby, która porównuje Dakotę do Miley) pomyśl zanim coś napiszesz. Pozdrawiam.

Anel

O tak! Miley (nie cierpię jej) śpiewa, a nie gra! To jakby porównywać kibel do fortepianu. Inna branża!