Witam mam pytanie, czy pisał ktoś może list do Dakoty z prośbą o autograf?? Jeśli tak, to jak to wyglądało i czy otrzymałeś odpowiedz. A i czy znacie adres Dakoty?? Pozdrawiam i z góry dzięki
Ja też dołączam się do prośby o jakiś wiarygodny adres lub e-mail do Dakotki ;)
Na grafice Google znalazłem cuś takiego: http://www.freewebs.com/autographs2041/DakotaFanning3.jpg
a więc jeżeli lubicie Dakotę to możecie napisać do niej prywatną wiadomość na myspace:
www.myspace.com/dakotafanningofficialpage
pozdrawiam
no nie wiem ile może tyle samo co kristen Stewart albo myley Cyrus.
tylko ze ta druga jest wypromowana przez disneya na dłuższym dystansie kariery jej nie wróże,narazie amerykańskie nastolatki są nią zachwycone,
jak dostała nagrodę MTV dla przełomowej roli żeńskiej nie mogłem uwierzyć.
myślę że potrwa to Jeszce kilka lat ale tylko pod dyrekcją disneya bo żadna inna wytwórnia nie jest tak głupia żeby ją zatrudniać.
Dakota to zupełnie inna sprawa jestem pewien że dostanie w przyszłości kilka Oskarów i złotych globów.Wytwórnie będą wydawać grube miliony żeby u nich zagrała już wydają.Czytałem że w Hollywood uznaje się dakotę za następczynie Julii Roberts,tom cruise,Danzel Washington mówili że nigdy nie grali z taką profesjonalistką,a Glen close uważa że dakota będzie najlepsza aktorka naszych czasów.Tez tak sądzę że dakota pobije wiele rekordów Hollywood.
Dokładnie ^^ W ogóle uważam, że na dzień dzisiejszy Dakota jest najlepszą aktorką młodego pokolenia. Ma na swoim koncie wiele dojrzałych kreacji (np."Hounddog", "Sekretne życie pszczół") ponieważ potrafi starannie dobrać sobie role w przeciwieństwie do innych "gwiazdek" typu Myley Cyrus, które zatrzymały się na etapie mało ambitnych produkcji lub po prostu bajek.