Dakota Fanning

Hannah Dakota Fanning

7,9
28 958 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Dakota Fanning

Witam wszystkich, mam do Was takie pytanie czy nie ktoś czy Dakota będzie w najblizszym czasie grała w jakims filmie, bo cos cicho o niej jest ostatnio.

emi56765

Hi hi chcialam o to samo zapytac:)
Na imdb pisze, ze w jakims Betsy and E(cos).
A na jest stronie, ze chca ja obsadzic w jakims filmie.
Nic konkretnego:(

Misia81

Dakota ma zagrać w filmie "Betsy and E", jednak nie jest to jeszcze oficjalnie potwierdzone. Niedługo do kin ma wejść "The Runaways" (chociaż to już jest pewnie wszystkim wiadome), więc warto zobaczyć Dakotę w nowej roli. :)

Hannah_Dakota_Fanning

The Runaways dawno wyszedł do kin tylko nie u nas w Polsce.I nigdzie nie mogę go znalesć zeby sciągna dosłownie nigdzie:(( mam nadzieje ze dakota zagra wkrótce w czyms:)

emi56765

Na 100% zagra w jakims filmie:)
Taka aktorka! Ma wielką kariere, nie sądze, ze na razie nie zagra w niczym.
Pozdrawiam:)

emi56765

Tak, wiem że film "The Runaways" wszedł już dawno do kin, właśnie miałam na myśli Polskę. :)

Hannah_Dakota_Fanning

Nie moge się doczekać premiery w naszej polsce:)

Misia81

Pewnie jak zwykle sobie poczekamy na ten film, bo wydawcy się nie spieszą za bardzo z wydawaniem filmów na bieżąco. Tak niestety u nas jest że wydawcy ślimaczą się z wydawaniem filmów a potem się dziwią czemu 90% społeczeństwa jedzie na piratach.

frycek49

No! U nas coraz gorzej, te premiery są opóźnione, albo w ogóle ich nie ma.
Proszę niech chociaż to Runaways będzie w Polsce:D

emi56765

Podobno ma zagrać w filmie "If I Stay". Reżyserką jest Catherine Hardwicke, ale myślę, że Dakota raczej nie zagra w tym filmie...

Hannah_Dakota_Fanning

Na jest stornie(dakota-fanning.org) pisała,że zagra w "The Seven Rays" z Seleną Gomez i Taylor Swift.
Niewiem, czy tam sie pojawi:(

użytkownik usunięty
Misia81

O mój Boże. o mój Boże. Jeżeli Dakota ma rozum to z pewnością nie weźmie roli w tym filmie. A jeżeli weźmie, to chyba stracę o niej dobre zdanie.

Misia81

Dakota może agra w tym filmie, ale nie z Seleną czy Taylor. To są inne kandydatki do obsadzenia tej roli. Nie czytasz uważnie.

emi56765

Niewiem, dlaczego tak cicho o niej. Moze poprostu chce troche odpoczac od krecenia filmow. ? ;)

RapaNui_

Nie wiem, ale nie sądzę, ze chce odpocząć. Ciężko pracowała na taka karierę i nie zmarnuje tego. Na 100% w czymś zagra:)