Kiedyś był z nim wywiad przeprowadzony. Z tego względu że przy kilku produkcja pracował z Nicole Kidman zapytano się go czy chciałby aby zagrała ona dziewczynę Bonda. On powiedział że najlepiej by pasowała jako czarny charakter. Chcieli byście ją kiedyś zobaczyć w serii o Jamesie Bondzie???? I jak uważacie pasowała by do tej roli??? Mi to wszystko jedno bo uważam ją za najlepszą aktorkę więc bardzo bym się ucieszył gdyby zagrała.
Mogłaby zagrać Kobietę Maskę - mszczącą się na chirurgach plastycznych za pozbawienie jej mimiki. Naprzeciwko niej - obronca uciśnionych chirurgów - James Bond. Doskonały to byłby film! Taki życiowy...
Ja po prosty wiedziałem ze w końcu znajdzie się osoba która napisze post w takim stylu. Nie mogło by się bez tego obejść. Tyle jadu w tym naszym społeczeństwie że szok. Co wy od niej chcecie???? I czego wiecznie się czepiacie o tą mimike??? Ja uważam że nigdy jej ni straciła bo w każdym filmie bardzo dobrze oddawała emocje granych przez siebie postaci. A niby dlaczego dostała nominacje do Oscara w tym roku???? Bo świetnie zagrała w Rabbit Hole. Jedna z jej lepszych ról.