Daniel CraigI

Daniel Wroughton Craig

8,3
69 662 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Craig

Kiedyś był z nim wywiad przeprowadzony. Z tego względu że przy kilku produkcja pracował z Nicole Kidman zapytano się go czy chciałby aby zagrała ona dziewczynę Bonda. On powiedział że najlepiej by pasowała jako czarny charakter. Chcieli byście ją kiedyś zobaczyć w serii o Jamesie Bondzie???? I jak uważacie pasowała by do tej roli??? Mi to wszystko jedno bo uważam ją za najlepszą aktorkę więc bardzo bym się ucieszył gdyby zagrała.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
kamil10025

Mogłaby zagrać Kobietę Maskę - mszczącą się na chirurgach plastycznych za pozbawienie jej mimiki. Naprzeciwko niej - obronca uciśnionych chirurgów - James Bond. Doskonały to byłby film! Taki życiowy...

Cpt_Spaulding

Ja po prosty wiedziałem ze w końcu znajdzie się osoba która napisze post w takim stylu. Nie mogło by się bez tego obejść. Tyle jadu w tym naszym społeczeństwie że szok. Co wy od niej chcecie???? I czego wiecznie się czepiacie o tą mimike??? Ja uważam że nigdy jej ni straciła bo w każdym filmie bardzo dobrze oddawała emocje granych przez siebie postaci. A niby dlaczego dostała nominacje do Oscara w tym roku???? Bo świetnie zagrała w Rabbit Hole. Jedna z jej lepszych ról.