Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Co to ma być? Czemu on ma taką wysoką ocene? Przecież ten człowiek nie potrafi grać. Harry Potter (który zresztą był totalnym nieporozumieniem) i co dalej? Rozbieranie sie? Odemnie ma 3/10 i i tak to jest za duzo.Tyle kobiet daje mu 9/10 albo 10/10. Więc jaką ocene wtedy takie osoby dają Marlonowi Brando, Al Pacino, Hopkinsowi, De Niro, Nicholsonowi? Oczywiście dla was istnieje tylko coś typu Brad Pitt, bo co? Bo jest sexowny? Faktycznie może miał kilka dobrych filmów ale jest przecietnym aktorem. Ale Daniel Radcliffe? Wytłumaczcie mi to bo nie rozumiem. .

ksg666

to sorry,ile ty masz lat że nie rozumiesz zachowania 15 latek,ale spróbuje ci to w skrócie wyjaśnić:żeby nie wiem jak wspaniałym aktorem był np.taki Marlo większość nastolatek nie wybierze na swojego idola aktora wyglądającego jak mops,podobnie jak nie śą zbyt zainteresowane fimami w których gra i które wcale nie są łatwe w odbiorze dla widza w tym wieku,nie wiem dlaczego wszyscy tak się oburzają z tego powodu,to normalny etap rozwoju i raczej dziwne by było gdyby szalały i zaochiwały się w aktorze który mógłby być ich pradziatkiem,nie ma się co oburzać ponieważ większość z nich wkrótce dorośnie i Dan odejdzie w zapomnienie,a one dojrzeją do oglądania filmów z Pacino,Hopkinsem i innymi,już rozumiesz?

fenix

LOL! Mam ledwo 16 lat i nie mam problemów z odbiorem filmów! Może im sie podobać, mi to wisi ale tu oceniają go pod wzgledem aktorstwa a nie wyglądu. Na tym to chyba polega (moze sie myle...). Dalej nie rozumiem dlaczego on ma taką wysoką ocene!?!? A co do wyglądu Marlona Brando, nie wiem czy wiesz jak wyglądał w młodości. Zobacz sobie "Dwa oblicza zemsty" albo "Młode Lwy" lub coś podobnego. I nie chce nawet sobie wyobrażac jak bedzie wyglądał nasz Danielek w jego wieku! Jeśli go wogóle dożyje w co wątpie... ^^

ksg666

może ty jesteś dojrzalszy,a może spędzasz zbyt dużo czasu przed telewizorem ;-)widocznie one zobaczyły w jego grze coś czego ty nie widzisz,ale tak to już jest z aktorami i filmami,kazdy odbiera je na swój sposób,to co dla jednego jest arcydziełem dla drugiego może być gniotem i odwrotnie. jeśli o mnie chodzi to wiem jak Marlon wyglądał jak kiedy był młody,wiem jak wyglądał kiedy umierał i oglądałam z nim filmy zanim ty się urodziłeś ;-) pozdr*

fenix

Też oglądałem z nim filmy, zanim sie urodziłem... <lol>
Widziałem chyba wszystkie, jakie sie dalo obejżeć... :D Wszystkie były moim zdaniem piękne, wspaniałe, dające wiele do myślenia (może oprócz "Wyspa dr.cos tam :P). Czasu przed tv spedzam malo jeśli ci chodzi o filmy w tvp itp. Bo wtedy ograniczam sie do meczy piłkarskich :PP
Nie wiem czym można zachwycać sie w grze Danielka... Poda ktoś może jakiś przykład co w nim jest takiego, że ma taka wysoką ocene? Chodzi mi o aktorstwo a nie typu: ma włosy na chuju itp! Tyle jest fanek a zadna tego wytłumaczyć nie potrafi?!

ksg666

Ma taką wysoką ocenę bo sobie na taką widocznie zasłużył. Jedni lubią to inni lubią coś innego więc nie obrażaj Daniela. Bo może ty luisz Marlona ale ktos może go na przykład nienawidziec. Wiec zanim cos powiesz pomysl albo poprostu nie zakladaj takich tamatow bo nie ma sensu. i dlaczego jest ci NAS zal? tego nie moge poprostu zrozumiec. kazdy ma swoj gust i tak juz jest nie zmienisz tego i koniec

osinek11

hahaha! Powtórze to jeszcze raz! ŻAL mi was a szczególnie ciebie! Z ciekawości zobaczyłem twoje ulubione filmy. Ile ty masz lat? 5-6? Więcej napewno nie albo jestes jakis opóźniony. Zobacz jakiś porządny film i wtedy zmienisz zdanie. Wychowałeś sie na takich gniotach i nawet nie wiesz co oferuje kino. Ktoś może nienawidzic Brando ale nie może go krytykować za gre aktorską a oto chyba w tym chodzi nie? Aktor ma grać a nie latac z gołą dupą przed kamerą (oczywiscie nie krytykuje tego ale Danielek nic innego poza tym nie robi). Marlon też grał w różnych filmach, miał różne upodobania, poglądy ale do cholery grał. I to grał pięknie. I nie miał takiego miodnego życia jak Danielek!

A jak sie z tym nie zgadzasz to nie komentuj tylko zobacz sobie po raz kolejny Bambi, Herkulesa, Alexandra i inne genialne filmy! LOL

ksg666

Popieram, chociaz do Pitta nic nie mam, nie przepadam za nim, ale jego aktorstwo zasluguje na 9, co do Radcliffe'a, ode mnie ma 1 i to i tak za duzo;/

CzarnaKrwinka

Nie no ja mu dałem 3/10. Wiem, że to za dużo ale jakby sie tak zastanowić to on nawet chodzi (czasem lata) a wiec cos robi. 1/10 dalem chyba tylko paris hilton... ^^

ksg666

a rozumiem że wg.ciebie Diego jest równie wielkim aktorem jak Marlon,wiesz,to ciebie mi żal,masz zbyt twardy łeb żeby zrozumieć że nie wszyscy muszą lubić to samo,każdemu podoba się co innego i każdy daje ocene na jaką wg.niego film czy aktor zasługuje,ja z ciekawości zajrzałam na twoje ulubione,ale nie zakładam od razu że skoro w większości lubisz nudne filmy sam jesteś nudziarzem,a twoje oceny chyba również nie są zbyt obiektywne:Diesel? może i ze 2 -3 filmy w których gra są ciekawe ale on we wszystkich jest taki sam i wg mnie na 8 na pewno nie zasługuje

fenix

Nie wiem co Diesel robi w ulubionych i ma 8/10. Pardon. Ale 7/10 ma u mnie za Riddicka! A co do Diego, to daruj sobie...
Oczywiście nie ocenialem go pod wzgledem aktorstwa! Diego był najlepszym piłkarzem świata i nic już tego nie zmieni. To był cud, jego gra była cudowna i jego umiejętności były cudowne. Jego życie zaś było żałosne, ale przeczytaj jego biografie to zrozumiesz kilka rzeczy!

ksg666

Diego był u szczytu sławy gdy zaczęłam interesować się piłką więc siłą rzeczy dużo się o nim mówiło,również o życiu prywatnym więc sporo o nim wiem,też uważam że był jedym z największych piłkarzy świata(ja jaednak uważam że najlepszy był Pele ;-) )ale chodziło mi raczej o to że jego obecność na tym portalu to nieporozumienie,ale są tu też takie stwory jak Frytka czy Doda więc może nie powinnam się dziwić.co do Diesela,też uważam że Riddick to jego najlepsza rola (ale tylko w Pitch Blacku,Kroniki były jakby robione na siłe na fali sukcesu pierwszej części)podobał mi się również w A Man Apart,chociaż już mniej,zaś w Szybkich i wściekłych,jednym z moich ulubionych, 50% jego postaci to zasługa tego że moim zdaniem idealnie do niej pasował

ksg666

Aj średnią chłopaczek ma, bo wiele fanek dawało mu ocene wyższą niż wiek w jakim są-to jest normalne...Oprócz tego że jest podobny do Harrego z książki nie nie wiem czemu go wybrali do filmów...

A w którymś komentarzu była prośba o uzasadnienie co sie podoba w grze danielka... Ja powiem inaczej. Obejrzyj sobie najpierw 1 częśc "Kamień Filozoficzny" a potem obejrzyj "Czare ognia" (najnowszej czesci nie widziałem)... Widać wielką poprawe-dzieciaczek który w 1 części ledwo cokolwiek mówił stał sie chłopakiem który jednak chociaż w małym stopniu gra, ale kariery jako takiej mu nie wróże na przyszłość-znając życie pójdzie w zapomnienie tak jak Mark Hamill po Gwiezdnych Wojnach...