Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

żal mi go... naprawdę... żal mi jego zachowania i jego koszmarnego wyglądu.

david113_13

mi go nie jest żal , mam w niego wyjebane :)

Janko_Muzykant

A mi żal was obu, o!
Macie wy problemy, naprawdę...

snowdog

tak się zastanawiam co jest koszmarnego w jego wyglądzie? śladów po ospie nie ma xD (te nowe zdjęcie jest koszmarne ;])

alfa940

On jest fatalny ;| Gorszego nawet na złomie w Ukrainie nie znajdziesz..

LeftLilith_

Ani wygląd nie jest koszmarny, ani zachowanie. Chłopak jest ok.

snowdog

Poszukaj jego zdjęć w googlach. Lecz nie takich wyretuszowanych, z obróbką w fotoshopie. ;]
Spójrz chociażby na zdjęcia z ostatniej premiery HP w Londynie. Wygląda naprawdę koszmarnie. Jedyne słowo, które mi przychodzi do głowy, kiedy na niego patrzę: PEDOFIL, tudzież ZEOFIL. -,-

LeftLilith_

na złomie (poprawniej byłoby złomowisku, ale niech ci będzie) na Ukrainie nie bywam, choć w sumie mogłabym zobaczyć jak tam sobie radzisz w pracy.

"Jedyne słowo, które mi przychodzi do głowy, kiedy na niego patrzę: PEDOFIL, tudzież ZEOFIL. -,- "

w takim razie współczuję... bo jak czytam twoje słowa to na myśl przychodzi mi jedno określenie NEKROFIL ;/

fajnie?

a tak na serio to jesteś beznadziejnym hipokrytą, podobnie jak założyciel tematu.

basta.

poshh

Naprawdę nie wiesz co oznacza drugi znaczek obok nicku..? -,-

LeftLilith_

Widziałam od groma zdjęć. Nie tylko z sesji zdjęciowych.

Eeee... z tym pedofilem to już dziwne było. Z "zeofilem" tym bardziej. Jakieś dowody bądź argumenty?

snowdog

Nie poprawiaj mnie proszę. Zwłaszcza gdy nie masz racji. ‘Na złomie’ tak jest poprawnie w slangu obowiązującym w moim otoczeniu i właśnie tak będę pisała.

Jeżeli śmiesz nazywać mnie nekrofilem, byłoby lepiej zapoznać się ze znaczeniem tego słowa.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Nekrofilia

Jeżeli z treści mojej wypowiedzi potrafisz wywnioskować moje preferencje seksualne, to serdecznie gratuluje. Szkoda tylko, że nie potrafisz określić mojej płci. Dla Ciebie mogę być hipokrytką, nie hipokrytą. A wystarczyło tylko spojrzeć na znaczek obok nicku. ;]

Przechodząc do sedna, udowodniłaś tylko, moja droga, swój poziom inteligencji, który określiłabym jako poniżej przeciętnych. Dlaczego? Otóż dlatego, iż na forum o Danielu oceniłaś (mogę nawet powiedzieć obraziłaś) MNIE. Czyli osobę, która ma inne zdanie niż ty. No cóż, co w tych czasach nie robią fanki, dla swojego idola..?

P.S Nie jesteś mile widziana w mojej pracy. Lepiej mnie nie odwiedzaj, bo na E7 bez Ciebie sobie nie poradzą.

snowdog

Nie poprawiaj mnie proszę. Zwłaszcza gdy nie masz racji. ‘Na złomie’ tak jest poprawnie w slangu obowiązującym w moim otoczeniu i właśnie tak będę pisała.

Jeżeli śmiesz nazywać mnie nekrofilem, byłoby lepiej zapoznać się ze znaczeniem tego słowa.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Nekrofilia

Jeżeli z treści mojej wypowiedzi potrafisz wywnioskować moje preferencje seksualne, to serdecznie gratuluje. Szkoda tylko, że nie potrafisz określić mojej płci. Dla Ciebie mogę być hipokrytką, nie hipokrytą. A wystarczyło tylko spojrzeć na znaczek obok nicku. ;]

Przechodząc do sedna, udowodniłaś tylko, moja droga, swój poziom inteligencji, który określiłabym jako poniżej przeciętnych. Dlaczego? Otóż dlatego, iż na forum o Danielu oceniłaś (mogę nawet powiedzieć obraziłaś) MNIE. Czyli osobę, która ma inne zdanie niż ty. No cóż, co w tych czasach nie robią fanki, dla swojego idola..?

P.S Nie jesteś mile widziana w mojej pracy. Lepiej mnie nie odwiedzaj, bo na E7 bez Ciebie sobie nie poradzą.

LeftLilith_

Serwer nawala. ;d

LeftLilith_

A kto to jest "zeofil"? Bo ja znam termin zoofil Na wikipedii też go można znależć:) Pozdrawiam

blackfield1

Podejrzewam, że chodzi o zoofila, ale dalej nie rozumiem co to ma wspólnego z Danielem. To samo z pedofilem. Można kogoś nie lubić, ale bez przesady.

snowdog

Nie Ty jedna

LeftLilith_

"Nie poprawiaj mnie proszę. Zwłaszcza gdy nie masz racji. ‘Na złomie’ tak jest poprawnie w slangu obowiązującym w moim otoczeniu i właśnie tak będę pisała. "

przykro mi, ale w twoim slangu nie zamierzam mówić/pisać.

"Jeżeli śmiesz nazywać mnie nekrofilem, byłoby lepiej zapoznać się ze znaczeniem tego słowa. "

poczułaś się obrażona? ojej... a dlaczego nazwałaś Radcliffe`a 'pedofilem' i 'zeofilem' (?)?

może zapoznasz się ze znaczeniem słowa pedofil (bo tego drugiego słowa niestety nie znam, a jestem bardzo dobra z języka polskiego).

"Jeżeli z treści mojej wypowiedzi potrafisz wywnioskować moje preferencje seksualne, to serdecznie gratuluje. "

wywnioskowałam znacznie więcej.

"Przechodząc do sedna, udowodniłaś tylko, moja droga, swój poziom inteligencji, który określiłabym jako poniżej przeciętnych. Dlaczego? Otóż dlatego, iż na forum o Danielu oceniłaś (mogę nawet powiedzieć obraziłaś) MNIE. Czyli osobę, która ma inne zdanie niż ty. No cóż, co w tych czasach nie robią fanki, dla swojego idola..? "

obraziłam cię? ojej! jak mi przykro! tylko szkoda, że nie pomyślałaś, zanim obraziłaś bezpodstawnie Daniela R.

"(...)MNIE. Czyli osobę, która ma inne zdanie niż ty"

oo wybacz, że nie podzielam twojej opinii dotyczącej pedofilii tudzież zeofilii (?) tego aktora.

LeftLilith_

Ciekawe jak ty wyglądasz.
Pewnie Angelina Jolie czy Megan Fox to przy tobie bledną...

rudzia2401

ja też tego typka nie trawie i w dupie to mam że zara ktoś spyta mnie "a jak ty wyglądasz " :))))

jason86

wiesz, głupio oceniać ludzi po wyglądzie. :/

rudzia2401

Żałosna prowokacja. Tyle w tym temacie.