Jak myślicie, czy Radcliffe zagra w szóstej części przygód o czarodzieju??!! Bo gdzieś czytałam, że film "Harry Potter i Zakon Feniksa" ma być ostatnią częścią z jego udziałem...
Tego to ja czytaąłm setki ton papieru....:PPPP jak na moje spostrzeżenie niestety zostanie..choć nawet i stety..bo psucie cyklu innymi aktorami troche pogmatwa..Radcliffe może zrezygnowac ale wtedy gdy zakończy sie na grywanie dopiero filmu "Deathly Hallows" potem niech sie buja.
mnie to zastanawia, bo on mi po prostu przestaje pasowac do roli Haryy'ego!!! nie wiem dlaczego ale zrobil sie jakis dziwny:/:/:/ chyba jest za stary juz!!! moze jakby inny aktor zagral byloby wlasnie lepiej!!!
nie wiem, zobaczymy!!!
iiiitam.... jaki za stary, w dzisiejszych czasach to nawet 25 letni aktor gra 15 latka, nie ma co... on na pewno bedzie grał, wszyscy go kojaza z Harrym wiec nawet jak by miał brode do pasa to beda go ubustwiac :P / hihi.../ do konca zostały 2 filmy wiec juz pewnie bedzie grał do konce ;] ...
pozdro... :*
łysa
psss :P Susz szczerze powiedziawszy tej :P HP bez Radcliffe'a?? A w pizdu z takim HP. Jeżeli by odszedł albo by go wymienili to trudno, ja nie idę na dalsze filmy.
Ja tez sie do niego przyzwyczailam i w ogole, ale gdzies wlasnie przeczytalam ze chca go wymienic wiec sie zastanawiam!!!
ale czy jest taki ubostwiany to bym nie powiedziala:/przez nastolatki moze i tak, ale nie wiem czy slusznie!!!
mam nadzieje ze zostanie Harry'm do konca:P:P:P
Ja też się już do niego przyzwyczaiłam i nie wyobrażam sobie kogoś innego w roli Harry'ego! :D On jest super i niech lepiej nie odchodzi, bo go chyba pobiję! :P;P[lol] Heheh, pozdrooo! ;)
Trudno mi mówić o nim SUPER, ale jednak nie mogę zaprzeczyć, że Harry Potter bez Radcliffa to byłby nie ten film!!! Brakowałoby go tam!!!
Eh no właśnie co do tego SUPER... Nie wiem dlaczego ale gościa lubię, ale nie wiem czemu...nawet moi kumple sie zdziwili że go no lubie jako aktora. Czasem jak popatrze na niego wydaję sie naprawde fajny koleś np te zdjecie:
http://www.danradcliffe.co.uk/candid_dan_2005_38.jpg
no ja go tu uwielbiam włąśnie mam na tapecie swojego pulpitu te zdjącho..(rozstaąłm sie z moim byłym i musiałam wyżucić go z przed oczów)...
http://www.danradcliffe.co.uk/candid_dan_2005_59.jpg
albo tu..no jak chce to może wyglądać na niezłego gościa
ale jako aktor nie można powiedzieć nie jest zły..
Jeśli chodzi o m,nie wole by został do końca
P.S tak sobie myśle i raczej wiem o tym. On tam podobno bardzo lubi muzykję Rockową..The Dakerss, Sex Pistol i jakies tam mało mi znane..ale gdy tak patrze na niego...to on jak by chciała zostać jakims solistą zespołu rockowego to w zaden sposób sie nei nadaje. PO wyglądzie nawet bym nie stwierdziłą ze on gra taką muzę...
Ja nie mówie, że nie wygląda na fajnego gościa, może akurat jest fajnym i miłym chłopcem, który zdobywa sympatię ludzi, ale jako aktor to czasami mam wrażenie co on tam robi, bo trudniejszych scen nie potrafi zagrać dobrze, ale ok my tu nie o tym:):):)
na tych zdjeciach co tu wysłałaś nie uważam, że jest ładny, ale to tylko dlatego, że ja go bardzo lubiłam jak miał dłuższe włosy np. w Czarze ognia czy Więźniu Azkabanu:):):)
jak kiedyś znajdę stronę ze zdjęciem, które uważam za ładne to Ci wyśle i powiesz mi czy tam Ci się podoba:P:P:P
Pozdrawiam, Agnieszka:*:*:*
PS. Musi zagrać w tym filmie do końca, chociaż mam do niego wiele ale.... nikt inny tam nie pasuje!!!
fajne zdjatka ... :D... on wyglada na nich takk... Męsko...hehe...
co do tej muzyki to ja tez go nie widze w roli gwiazdy rocka :P... na gitarze to sobie moze grac, ja tez gram a uwiezcie mi ze nie wygladam na taka która słucha ostrzejszej muzyki (chociaz Sex Pistolsów to nie trawie) jest pare jego zdjec z gitara i musze przysnac ze wyglada z nia sexasnie :D wiec moze to tylko jego dodatek do stroju ... hihi
pozdroff <lol>
łysa
Nie chcę się czepiąc, ale ten zespół nazywa się The Darkness a nie The Darkess czy cos tam :D Taklie małe info. No i jest na serio zajebisty. :P Mój ulubiony ^^ A co do Danny'ego.... już mówiłam. Dla mnie akttoreem jest OK i Potter bez niego nie byłby już tym samym filmem :P
Nie chcę się czepiąc, ale ten zespół nazywa się The Darkness a nie The Darkess czy cos tam :D Taklie małe info. No i jest na serio zajebisty. :P Mój ulubiony ^^ A co do Danny'ego.... już mówiłam. Dla mnie akttoreem jest OK i Potter bez niego nie byłby już tym samym filmem :P
Jako Potter jest good, ale nie weim czy w innych filmach bedzie dobry, bo jako aktor słabo gra, ale najlepiej jak będzie Harry'm do końca bo jakoś inny aktor mi tu nie pasi:/:/:/ a nawet jak to niby kogo tu dają na jego miejsce??!! Żaden aktor jakoś specjalnie mi tu nie pasuje!! Albo popełnią błąd i poszukają jakiegoś "nowego talentu", który zastąpi Radcliffa (popsują tylko film:/:/:/)!!!
http://www.osobnosti.cz/img/userpics_big/1/15448.jpg na tym zdjęciu mogę powiedzieć, że jest ład.... tz. przystojny :]:]:]
http://www.harrymedia.com/img/data/media/126/harryfamily.jpg (a to zdjęcie mnie rozśmieszyło) <lol2>
gdyby ktoś mnie pytał to... :) na pierwszej fotce wyszedł OHYDNIE :D ma taki wielki nos i jak ciota wygląda :D:D a drugie jets na serio fajne :D:D hehehe :D
o, a tutaj na tej fotce http://dkharrypotter.dk/skuespiller/daniel/3.jpg wyszedł tak sexi, że bym go normalnie z kosteczkami schrupała :D:D
A tak pees i na marginesie... Co ten człowiek robi, że jest tak fotogeniczny??
ejjj no, nie ma wielkiego nosa na tym zdjeciu ma taki nos jak wszedzie i wedlug mnie jest tu slodki :P:P:P
to na tym twoim wyszedl glupio troche tak smiesznie :/:/:/ ale nie chce sie sprzeczac o to bo to malo istotne :):):) ja go wole jako Harry'ego!!!
ejjj no, nie ma wielkiego nosa na tym zdjeciu ma taki nos jak wszedzie i wedlug mnie jest tu slodki :P:P:P
to na tym twoim wyszedl glupio troche tak smiesznie :/:/:/ ale nie chce sie sprzeczac o to bo to malo istotne :):):) ja go wole jako Harry'ego!!!