Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

...

użytkownik usunięty

Czytałam w gazecie "FAKT", że Daniel Radcliffe, ma poważnego raka głowy, wiecie?? :(:(:( tzn. nie wiem czy to prawda, ale tak czytałam :(:(:(

Wiesz mnie też doszły słuchy ,że ma raka głowy ale nie wiem czy to prawda.

Adrianek46

Patrzyłeś na temat .
Wiecie????????????????????????

Jeśli jedynym źródłem jest ten szmatławiec "Fakt" to można śmiało założyć że to bzdura.

użytkownik usunięty

Możliwe, że "szmatławiec", ale to może być prawda, aczkolwiek w internecie nic na ten temat nie znalazłam prócz tego, że ma jakieś problemy z głową co utrudnia mu pracę nad ciałem ;/;/;/ ale czas pokaże, nie wiem w co wierzyć, bo jeżeli to prawda to szkoda chłopaka, taki młody :(:(:(

Proponuję przeczytać newsa ze strony głównej... A raczej komentarze...

Ragno

;D :D ;D LOL ;D :D ;D - to mój komentarz do tematu :D:D:D Lae racja... fakt gada największe bzdety na świecie :d

użytkownik usunięty
arwena16

Jak macie jakieś inne informacje i wg. Was pewniejsze to po prostu to napiszcie, a nie z jakimiś LOLami mi tu wyleciałaś jakby tu się było z czego śmiać ;/;/;/ założyłam ten post, bo nie wiem na 100% co się z nim dzieje, a ciekawi mnie to dość. A czy fakt pisze same "bzdety" zachowaj dla siebie.

użytkownik usunięty

Skoro tu nie ma inteligentnie wypowiadających się osób, to zamknijmy ten temat, bo skretyniali jesteście... Jakby nie dało się normalnie wypowiadać, napisałam tylko to co przeczytałam, a tu zaraz z postu zrobił się kabaret.

Nara.

Nie ma RAKA, tylko dyspraksję - schorzenie mózgu polegające na trudności planowania i wykonywania czynności ruchowych, jesli juz. I proszę nie opierać się na informacjach podanych w gazetach podobnych do Faktu, ktore cieszą się opinią brukowcow ;)

użytkownik usunięty

Też czytałam o tej dyspraksji (na jakiejś stronie kozaczek.pl czy jakoś tak) i nie mówcie mi w co mam wierzyć skoro wszędzie piszą co innego.

Ehhh przyznaje, ze zawsze nienawidzilam Dana, strasznie się z niego smialam, ale jak przeczytalam o tej chorobie to mnie uklulo:(
Ehh szkoda chlopaka, madry i jako dziecko byl uroczy :((

użytkownik usunięty

Jeżeli z tą chorobą to prawda, to szkoda go, taki młody. Dlatego min. założyłam ten temat, by się dowiedzieć, ale jak narazie chyba z 2 osoby normalnie tu odpowiadały.

użytkownik usunięty

Od tego jest filmweb by rozmawiać tu o filmach i aktorach... Nie wiedziałam w 100% więc pytałam, uzyskałam odpowiedź, także dziękuję i żegnam, nie mam nic tu więcej do powiedzienia!!!

Ma dyspraksję.

Hmm moze to prawda
nie mozna miec raka glowy ale guza mozgu
znaczy ja slyszlalam takie okreslenie
moze on mial to w dziecinstwie usunieto mu to a teraz sa nawroty tak sie zdarza wspolczuje

arwena16

Świetne podsumowanie :) Nic dodac, nic ując.

Rozumiem, że się bardzo martwicie o biednego Daniela, ale on sam zaprzecza, że dyspraksja (nie żaden rak ani guz; on o tych plotkach z guzami pewnie nawet nie wie) w żaden sposób na niego obecnie nie wpływa.