Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

a dokładniej z jego figurą woskowa:D:D no ale zawsze cos.

JoinMe

niedawno wróciłam z Londynu, oczywiście byłam w Madame Tussaud's i oczywiście też mam zdjęcia z Danem- figurą woskową:)))) chyba z 10 zrobiłam, a co:D ludzie już takie wkurzenie na mnie a kumpela mi cyka i cyka:D jak go całuje, przytulam etc etc:D to samo z Johnnym Deppem jako Jackiem Sparrowem......mrrrr.......to były 2 najlepsze figury w całym muzeum:))) wspaniale:))) prawdziwego Dana niestety nie zobaczyłam:D ale samo bycie w Odeonie (kino premierowe, gdzie zawsze są premiery HP i czewony dywan), w King's Cross było zajebiste...cudownie było jednym słowem:)

JoinMe

nom tez mam z deppem, ale ktos mi sie z aparatem wje... i troche zdjecie nie wyszło. Nie spodziewałam sie ze Daniel jest taki wysoki bo te figury sa naturalnej wielkosci niby.

JoinMe

Fajnie miałyście. :) Też bym chciała pojechać do Londynu. Kto wie, może w przyszłe wakacje się uda... :D
Fajnie by było zobaczyć prawdziwego Dana, ale figurą woskową też bym nie pogardziła. xD Swoją drogą, skoro te figury są naturalnej wielkości, to ile ona miała, ee... wzrostu? :P Jestem bardzo ciekawa, bo z tego co wiem, Daniel jest dość niski.
Pozdrawiam!

JoinMe

Joinme cos ty on nie jest wysoki. Z tego co czytalem to ma jakies 172.
chyba ze sie myle..

JoinMe

no ja mam 162...chyba. Moze mi sie tylko zdawało. Ale wszystkie figury były jakies wysokie. A ksiaze Harry ile ma wzrostu?

JoinMe

gdybym zobaczyla daniela na zywo to bym normalnie zemdlala ; P marze o tym zeby go zobaczyc, dotknac, pocalowac... ; p gdybym tylko znala dobrze angielski... gdybym chociaz zobaczyla jego figure woskowa... pozyczcie troche kasy na bilet do londynu!!! blagam!!!

ps. zapraszam do siebie : )

mary_czery

hahaha:)))) tak, figura Dana jest świetna:)robi teraz furore, stoi jako pierwsza ( nie licząc z boku Kate moss)..., by the way Dan jest najmłodszą osobą jaka kiedykolwiek stanęła w Madame Tussaud's :) aha i figury są naturalnego wzrostu danej osoby, i zdziwilo mnie to co napisałaś, bo on wcale nie jest wysoki, tak samo fugura, Dan ma 168cm wzrostu i figura też miała coś koło tego :) Ja byłam ponad miesiąc w Londynie u kumpeli, a na bilet dał mi tatuś:) wiec poproście swoich, mna pewno Wam dadzą :)

Anastazja_2

He he, nie wątpię, że robi furorę. ;) Też coś czytałam, że on ma 168 cm wzrostu. Trochę niski, ale co tam. :P Widać, zasłużył sobie, żeby mieć figurę w Madame Tussaud's. ^^
Pozdrawiam!