Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Pozwoliłam sobie wejść na strone tego aktora, bo stwierdziłam, że pośmieje się troche z jego fanek mowiących : "och kocham go jest taki piękny coś tam". No ale ja tu widze, że wy się ostro wziełyście za tworzenie bajeczek dla jakiś wybitnie naiwnych ludzi. Po prostu się zygać chce jak się patrzy na te wasze wypowiedzi typu : spotkałam daniela, jestem z nim w ciązy, moja koleżanka rozmawia z nim na gg, a ja spotkałam go na wsi. Nikt nie ma też ochoty czytać jak ktoś pisze, że chętnie by go "zasmakowała" jakaś napalona fanka. Ludzie, ale wy się poniżacie!! I jeszcze te niby listy które on wam piszę, bo polsku:/ Boże, co się dzieje w tym kraju? I ile wy macie lat... Wszystko upada...

abcdefghijk6

ee... ty to bieżesz na poważnie?? chciałam cię uświadomić ze to są jaj i my mamy z tego niezły ubaw... więc nie bież tego do siebie :D

abcdefghijk6

no wlasnie..czasem zdazy sie jakas gupia co zrobi taki temat..ale jesli uwaznie czytasz to wiekszosc z nas wie i pisze ze to sa bzdury....wiec wiesz..masz w sumie racje...niektore co tak robia sa godne pozalowania bo to dziecinne....a ten list po polsku przeciez juz kazdy wie ze nie daniel pisal(lol2) tylko ta natalia co probowala z nas zrobic idiotow(nie udalo sie natalko) to napisala...matko..nie czytasz uwaznie:P
pozdromonisia:)

danielradcliffe1

a może czyta uważnie, tylko, że te początkowe wpisy, no wiecie, natalka itp...
nie noale na serio no przecież większość się orientuje, że to żarty...

prawda DAN, koffanie??
OF COURSE HONEY....

NO I KTO SIĘ NABIERZE, ŻE NAPISAŁ TO SZANOWNY MR. RADCLIFFE??
NIKT??
JAKIA SZKODA ...
heh ;)

pozdro...
agresywna :)

abcdefghijk6

Przecież i tak wszyscy, a przynajmniej większość wiedzą, że to nieprawda!
Kto uwierzy że jakaś Natalia chodzi z Dan'em? Ktoś kto czyta takie rzeczy i w to wierzy
jest WIELKIM NAIWNIAKIEM! No, a poza tym sama "Łysa" napisała, że to są jaja...Z resztą mnie też się chce śmiać z tych głupków co tak wypisują, że on są supermądrzy i w to nie wierzą...Matko ludzie! Przecież wszyscy robią takie rzeczy dla jaj!

NastyGirl

To prawda wielu ludzi żartuje na forum. A tak a propos Agresywna jak tam Ron i wasz wekkend. Przecież kazdy zdaje sobie sprawę z tego, że na forum nikt się nnie zna, każdy może opowiadać bajery i wciskać kit. Ważne jest żeby odróżnić fikcję od rzeczywistości, trzeba się śmiać z ludzi wierzących w takie ściemy. A my kiedy żartujemy, chcemy w ten sposó pokazać na jaki wstyd i pośmiewisko wystawiaą się użytkownicy piszący: "chodze z D.R i jest nam dobrze uwieszcie mi ja mówię prawdę, oto fragment listu który mi przysła po polsku!!!!" Przecież to żenujące!

Pozdro

abcdefghijk6

To co te dziewczyny wypisują jest żałosne. One po prostu kłamią! Byłam wczoraj na grzybobraniu i spotkałam Daniela. On też zbierał grzyby. Przyjechał po to specjalnie do Polski i powiedział mi że w Anglii nie ma takich ładnych grzybów jak w Polsce. Przy okazji dowiedziałam się, że żadna dziewczyna nie jest w ciąży z Danielem, bo on nie może uprawiać sexu. Kiedy kręcili HP4 to ten smok, którego miał pokonać odgryzł mu dydola. Teraz Daniel zastanawia się wogóle nad zmianą płci, bo dzięki temu mógłby grać w HP do końca serii. W 6 części będzie występowała latająca krowa i on chciałby ją zagrać. Ale nie rozpowiadajcie tego, bo to miała być tajemnica. To ta krowa pokona Lorda Voldemorta. Sorry jeśli popsułam niespodziankę. A tak wogóle to gadałam z Danielem po polsku, bo on po angielsku nie umie.

Williama

Zbieraliście kozaki, maślaki czy może kurki?? Bo Daniel mówił mi, że najbardziej lubi kanie?? :):):)

Pozdro

Krowa będzie mleczna? :):)

Williama

dobre :D:D:D:D hahahahahahahahaha dobre ;D az z krzesla spadlam :D:D

abcdefghijk6

Williama....jestes boska(lol2)(hahaha)
sama bym tego nie wymyslila...te grzyby.... i krowa(lol2)
no wiadomo te dzieci sa dziwne..ale zrozummy nastolatki...nie zabraniajmy im marzyc i takie tam bla bla bla wiadomo o co lazi:P
pozdro monisia:)

danielradcliffe1

ej... jak mozna ja wysłałam danielka na grzyby żeby przestał myśleć o tym że już nie moze się zaspokajać a on tu jakąś laskę podrywa...wrr.... a to zbok... tylko o jednym myśli....

abcdefghijk6

zgadzam się z toba w 10000000% piszcie jakieś bajki dla dwulatkow bo wam to jakimś stopniu nieźle wychodzi ale nie zmuszajcie kinomaniaków aby musieli coś takiego czytać bo to tylko zaniża poziom najlepszego (według mnie) portalu filmowego

Aniol_z_Piekla_Rodem

Nikt nie zmusza cię do czytania tego. Jeżeli nie masz na to ochoty to poprostu tu nie wchodź. A co do poziomu filmwebu to nie sądzę, żebym go zaniżała. Forum jest po to aby wypowiadać się a nie żeby kreować poziom całego portalu. Zaniżanie poziomu odbyłoby się wtedy gdybmy zamieściła informację, że np. Bruce Willis ma 24 lata i grał główną rolę w filmie E=mc2.

Pozdro

Szaku

tak... dokładnie... nikt ci nie każe tego czytać.... jest 1000 innych tematów... znajdz odpowiadający twojemu poziomowi... nam wystarczy ten... za wysoki nie jest ale co tam...heheheh

abcdefghijk6

no no no dokladnie nikt cie nie zmusza do czytania nie:D
on nie lubi grzybow:/ byl ze mna niedawno na jagodach..tak wtedy jak deszczyk popadal ze dwa dni...:D no bylo sipel...troche sie biedacwo uswinilo...ale wygladal przeslicznie...:D
pozdro monisia:)

danielradcliffe1

O tych jagodach będę pamiętać jak go zaproszę na deser z owocami:):) Teraz wyjedżam na wakacje wrócę 6 sierpnia i pokomentuje sobie trochę :P

Pozdro all a w szczególności dla Łysej, Monisi i Agresywnej of course:):)

abcdefghijk6

mysle ze jagod to on ma juz dosyc..ale mysle ze skusil by sie na deser owocowy bez nich....
taaaa....tki caly uswiniony rzucil sie na mnie z lapami i zaczal sie przymilac ze w wielkiej Brytanii nie ma takich fajnych jagod jak tu.... i poprudzil mi moja ulubiona luzke..:/
pozdro for all:P

danielradcliffe1

Raaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnny!!!! !!!! Wy chyba tez mnie ponizacie i cos tam trujecie o brzybach, jagodach i jeszcze dodatkowo o deserach z Danem!!!!!!!! Nigdy go nie spotkalam i moze to kiedys sie uda!!!!!! I wy przestancie truc na temat tych grzybow, jagod i deserach z Danem!!!!!! To juz mnie wkurza!!!!!!! :-()!!!!!!!!

Rayana

no racja, przecież, jak SAM OSOBIŚCIE MNIE powiadomił, jest uczulony na grzyby, więc nie wypisujcie bajek!!!
hehehe!!!
pozdro...
agresywna :)

SamoAgresja_Polska

Zaczynasz Agresywna???? Ty tez nie opowiadaj bajeczek, bo juz mnie wkurzacie...

Rayana

oh... co za powaga.. ja nie moge dajcie sobie siana... czasem trzeba sie powydurniec ( a nawet czesciej niz czasem) to pomaga na serce, krążenie itp... hehehe.... smiech to zdrowie... a ja lubie sie nabijac ze wszystkiego i ze wszystkch (oczywiscie umiem byc tez bardzo powarzna ...hihi)

Gis_xD

Łysa... ja mam cie na ulubionego w mojej kafejce(mojej stronie) i nie chce, zebys mi wygadywala bzdur...

Rayana

heheh... no jak ladnie mnie poprosisz to sprbuje sie powstrzymac, a tak poza to podaj mi strone swojego bloga....??? to sobie wejde i poczytam... :)

Gis_xD

Dobra!!! Plis, bo jestem w smutnym nastroju!!! Bo sie dzisiaj wywalilam na koniu i se zbilam pupe i glowe. I tylko mi boli pupa. Plis plis plis!!!!!!!! A moja kafejka jest tu. Wystarczy, ze klikniesz moj obrazek z harrym i juz tam bedziesz!!! I daj komcia na pocieszenie(sama nie wiem kiedy ta pupa przestanie mi bolec!!!)!!!

Rayana

hahaha... ale się uśmiałam... łysa chyba dodam cię do ulubionych.