Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 505 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Ale teraz ńusa walnę :D No więc :) Jak wiadomo, jestem redaktorką na stronie www.hp.imro.pl No więc.. Kiedy rozmawiał sobie z moim boyfriendem, patrzę a tu mi wyskakuje wiadomość od Glixa. No to sobie otwieram i się zaczynam lać. Zaczynam się lać ponieważ widzę treść widamości. Glix napisał, że szybko mam wchodzić na czata na stronie, ponieważ gada z Danielem Radcliffe'em :) No więc... Na początku podchodziłam do tego troszkę sceptycznie :) Pewnie se ktoś jaja robił :] Na początku było sztywno i nudno :) Ale potem się rozkręciło :D Buahah! :D Zaczęło się, że ktoś zaczął mówić o dziewictwie i prawcitwie i się pytał jak jest po angielsku prawiczek) (of kors gadaliśmy po angielsku :)) No i potem ktoś wpadł na myśl że virgin :) No i potem "Dan"się spytał kto jest virign :) No i ja chyba powiedziałam że nikt :) a potem :D Znowu ktoś zaczął o virgin :D I sie spytaliśmy Dana: "Are you virgin?" (Czy jesteś prawiczkiem) I on odpowiedział że jest :D:D Buahhaa!!! :D Myślałam że umrę ze śmiechu :D A potem się jeszcze bardziej rozluźniło. w sumie prawie ciągle pisaliśmy "I love you" :D Za każdym razem jak tak napisałam "Danielek" odpisywał "I love oyu too" :D Kurde super było. Ale potem Dan sie spytał czy byliśmy na stronie i podał link i jakis cep go zablokowal ;( I nie może wejśc do teraz pewnie :) Ale jak go dorwe to wcisne go na interie i zobacze czy to on(przez kamere) No więc :) Wierzycie w te brednie?:D Of kors wszystko sie zdażyło na serio :D

pozdro
3mcie się
Julcia :)

Julia_9

masz dar do pisania książek serio.A pic z kamerą nawet ja umiem wytrzaskać, chociarz jestem na pierwszym roku technikum informatycznego.
neko

Julia_9

Dawno mnie nie było i widze że dużo nowych tematów doszło...a co do tego tematu...to myśle ze to raczej jakaś bujda. Chyba ze prawie każdy Polak rozmawial z Danielem każda dziewczyna jest jego dziewczyną i większość polskich nastolatek to jego sasiadki...no no no...:P

Pzdr.:)

fleur_2

ej... fajnie.... ja tez chce sie ponabijać... daj stronke :P

fleur_2

ej... fajnie.... ja tez chce sie ponabijać... daj stronke :P

Julia_9

no i ja tez chce:S nie zapominaj o nas!:D
alez ja wierze! przeciez to byl na 100% Daniel...boze no...jak niwe wierzycie to jestescie cwele i tyle XD boze XD
moniqa^^

MoniQa_2

ooo własnie za moim oknem przechodzi daniel!!!! lece sie przywitać bo przeciez szturmujący tłum wariatek to dla niego sama radość!!! lece!!! moze zostane jego dziewczyna... :)

Julia_9

no :D wejdzcie sobie na stronę www.hp.imro.pl i tam u góry jest CHAT :D No ale wiecie :) Nie wiadomo czy w ogóle bedzie :P:P

pozdro
3mcie się
Julia :)

Julia_9

no :D wejdzcie sobie na stronę www.hp.imro.pl i tam u góry jest CHAT :D No ale wiecie :) Nie wiadomo czy w ogóle bedzie :P:P

pozdro
3mcie się
Julia :)

Julia_9

hihihiihh*ivil laf* to ja sie podam za Tom'a Felton'a:D mam nadzieje,ze uwierza,nie:D
moniqa^^

Julia_9

na serio mam talent do pisania książek?:D :D:D alke tak było jak co!:D

pozdro
3mcie się

Julia_9

mało przekonywujące i mało oryginalne moze dlatego ze juz tyle podobnych rzeczy sie czytało..
w kazdym razie masz poczucie humoru:)

Julia_9

Hahahhahahahhahaahahahhahahhah ahahahahahahahahahahahahahahah a a po za tobą wszyscy w domu zdrowi?

Julia_9

gdybys wykazywal/a jakaś inteligencje,wiedzialabys,ze ona sobie jaja robi -__-"
ludzie...blagam...
moniqa^^

MoniQa_2

Rimmi87... :/ To było troche nieprzemyślane.. Tak, wszyscy w domu zdrowi :/ :/

pozdro
3mcie się

Julia_9

jestes troche...hmmm....przykra...wie sz???

Julia_9

ekhm.....jakze milo..ty tez,wiesz:D^^:PPPPPPPP
moniqa^^

użytkownik usunięty
MoniQa_2

ej, a Charlie Hunnam też tam był ? :P joke :P ja myśle że to ktoś udawał Daniela, mało prawdopodohbne żeby na chacie był na polskiej ? stronie :P no...

Hihi :D :D:D JA tam jestem wręcz PEWNA że to na pewno był on :P Hihi :d No na bank :D hehe :) Nieno..... Co.. danielek nie może sobie wejśc na polskiego czata?:D:D Czemu nie?:d TO jest CAŁKOWICIE normalne :D Gwiazda o HP wchodzi sobie na czata polskiego :D Nic dziwnego:D:D Normalka :)

pozdor
3mcie się
Jula :)

Julia_9

Ah :D:D Justynko :D Nie pisze sie joke tylko dżołk :D

pozdro
3mcie się

Julia_9

Dan na chacie.....ble nigdy bym nie uwierztyła ze se siedzi..

Julia_9

Dziewczyno.. poprawisz gramatykę i ortografię i będzie z Ciebie druga Rowling!!! Pomyśl że jakiś przystojny chłopak będzie grał w adaptacji twojej ksiązki...

Na__9829trina_copy

Hehehehehehe............. to było dobre ;-)
nie no serio ja nie wiem jak ty z danem gadałaś
skoro nie umiesz pisac po angielsku
no po polsku to jeshche mozna zrozuiec ale języki obce to przecierz podstawa!!!!!!!!!!!!!!!! (chodzi mi miedzy innymi o ,,dżołk'' itp. itd.)

pozdro =*

eda92_2

ah edo edo :D:D Mam juz taki zwyczaj że w necie piszę wsłowa po angielsku tak jak sie je wymawia :P:P:D No.... i z anglika mam 6 jak co:P

pozdro
3mcie się

Julia_9

Nie no....niektórzy ludzie to dopiero są głupi...i ty prowadzisz jakąś stronę? I tak piszesz?! Tragedia...

Enid

!!!!!!!!!!!!! Wiesh ja też mam 6 z anglika i dlatego mnie to dziwi!!!!!!!!

eda92_2

a ja mam 6 z plastyki, 4 z polaka, i 4 z histori no i jeszcze 5 z techniki, ee.... i z religi mam 6 no a z matmy mam 3 i co?? chcecie znac jeszcze jakies moje oceny czy wam starczy... :P
no okej... :|

pozdrofff :*

Gis_xD

Ah julio zazdroshcze ci, że mash tyle wolnego czasu
że możesh wymyslac takie
różne bajeczki............

eda92_2

No cóż... Na pewno nie możesz mi czegos takiego pozazdrościć.... Pisze szybko na klawiaturze.... Nie ma problemu.. Napisanie tego tesktu zajęło mi z przerwami(dużymi) 5 minut.... Takie rzeczy pisze kiedy się nudze i nie mamco ze soba zrobić(takie chwile zdarzają sie baaardzo rzadko...) no ale cóż.. ja nie chcę podwarzac Twojego zdania ale nie zyczę sobie abyś mówiła takie rzeczy o mnie

pozdro
3mcie się
Julia

Julia_9

P.S. ogólnie to pisze to co się zdarzyło pewnego wieczora.. nic więcej.. nie siedze przed kompem z założonymi rękoma i nie wymyślam róznych niestworzonych histori.. . Gdybym to wszystko wymyśliła to wybacz alae nie uzywałabym prawdziwych stron internetowych....

pozdro
3mcie się
Julia

Julia_9

Jesli to aż tak cie uraziło to przepraszm ale chociarz spróbuj zrozumieć
jak trudno uwierzyc w cos takiego........

sorka jeshcze raz
pozdro*

eda92_2

Ale ja nie mówię ze to jest prawdziwa historia :D:D Przcież to nie mógł byc Dan :D Ale trzeba troche pomyslec...wysilic mózgownicę :D Ja napisałam to co sie wydazylo ;] Ale to na pewno nie był Dan :D Wszystko było tak samo pomijając fakt, że to nie był Dan ;];]

pozdro
3mcie się
Julia

Julia_9

A ja rozmawiałam na czacie z Pittem i powiedział mi ze on nie kocha Jolie tylko moją mamę i tak naprawdę te dzieci co się mają mu urodzić to nie jego tylko Jennifer Aniston która urodziła się mężczyzną ale jak Miriam troszkę się pozmieniała. Genialna jestem

alien_2

^^no jestes genialna!to aniston zamienila sie w babe,a wczesniej byla chlopem,moze ona sama sobie te dzieci robi?heh;)
^^^powinnas pisac książki...;)na pewno jedną przeczytałby Brat Pitt!

WhRose

a ta twoja strona Julia mi nie chce wchodzic;( nie mysle,zeby Dan wchodzil na polski chat....bez urazy^^

Julia_9

Julia odnoszę wrażenie że ktoś cię nieźle wkręcił albo też ty wkręcasz ludzi. Tak się zastanawiam po co Radcliffe miałby wchodzić na polski czat skoro nawet nie zna "pewnie" jednego słowa po polsku....żal mi ludzi , który myślą że coś wniosą nowego poprzez tworzenie takich durnych tematów. Załóżmy że ja pisałam wczoraj na czacie z powiedzmy Banderasem i co z tego?? Kogo to obchodzi?? Zastanów się zanim założysz taki temat bo to oczywiste że nikt ci nie uwierzy.