Na tym zdjęciu wygląda jak jakaś męska wersja lalki Barbie! Poza tym jest beznadziejny. Zbyt sztuczny i wogóle. Gdyby nie rola w Potterze to by świat chyba wogóle by o nim nie usłyszał!
no raczej.... przciez jak narazie nikt o mnie nie słyszał oprucz ludzi którzy mnie otaczają ale jak bym zagrała główna rolę w jakimś super filmie ( nie chodzi mi o polskie:{ ) to napewno bym była sławna... to logiczne...hehehe
Mógł zagrać również w innym filmie i zdobyć sławe ale jakoś mało kto go dostrzegł!
Ja osobiście uważam że to nie TYLKO potter mu przyniósł sławe, on grał przecierz też w innych filmach. "tailor of panama"
(zdjęcie- http://www.danradcliffe.co.uk/tp01.jpg [www.danradcliffe.co.uk/ ...] ),
w dawidzie coperfildzie ( http://www.danradcliffe.co.uk/dc67.jpg [www.danradcliffe.co.uk/ ...] ) rola w harrym potterze rzeczywiście sprawiła ze stał się bardziej swawny
- ok, no i co prawda to prawda to zdjęcie jest do kitu ale nie należy go tylko za to przekreślać nie?
eeee....no trzeba dostac jakas wielka role zeby stac sie rzeczywiscie slawnym..a jak to sobie wyobrazalas...
harry potter juz jako ksiazka zdobyl wielka slawe wiec wiadomo bylo ze aktor ktory go zgra zyska niemniejsza:)
Beznadzieja, beznadziejabeznadziejabeznadzi ejabeznadziejabeznadziejabezna dziejabeznadziejabeznadziejabe znadziejabeznadziejabeznadziej abeznadziejabeznadziejabeznadz iejabeznadziejabeznadziejabezn adziejabeznadziejabeznadziejab eznadziejabeznadziejabeznadzie jabeznadziejabeznadziejabeznad ziejabeznadziejabeznadziejabez nadziejabeznadzieja
Pozer i kiepski aktor
(lol2) nie przesadzaj....co ty znowu masz do niego(lol2) hektolitry zelu(lol2)
on ma bardzo lada fryzurke...mi sie tam podoba....:)
pozdro monisia:)
no... mi też... takie troszkę dłuższe... oh ah... faceci z "długimi" włosami są sweet...
ps. mam nowego e-maila : lysa.sweet@wp.pl więc jak by co to mozecie pisać na tego (lol)
no cóż o gustach się nie dyskutuje, tylko się je ma...
hektolitry?? no bez przesady...
zgadzam się, że żeby stać się gwiazdą trzeba zagrać jakąś znaczącą rolę w znanym filmie...
a tak co do innych filmów, gra też inne role, zakładam nowy temat, tam coś napiszę...
pozdro...
agresywna :)