Buahahaha... To jest żałosne. No po prostu żałosne. Wchodzę na forum Harry'ego Pottera, dalej na strone Daniela Rdacliffe'a, by ocenić go na 4, a tu jakiś "jusini" założył z sześć tematów i gada w kółko o tym samym. Owszem zgadzam się, że z Daniela aktor taki jak ze mnie kozia dupa, ale uspokój się dziecko. Ja nie wiem czy ty chcesz sobą coś tutaj zaprezentować, czy masz się za zbawiciela, który uratuje miliony dziewcząt przed zakochiwaniem się w Radcliffie? Gadasz tu głupoty o swojej intelignecji i o głupocie "fanek Daniela". Oczywiście twoje prowokacje są, niekiedy, dość intrygujące i nawet trafione, ale teraz zachowujesz się jakbyś chciał podwyższyć swoją zaniżoną samoocenę. Dobra. powiedziałeś co miałeś powiedzieć. Powyzywałeś, nabluzgałeś, ale do cholery uspokój się dzieciaku! Po co założyłeś tyle tematów i grozisz, ze jeśli go zablokują to założysz kolejne?! Nie mogę Cię zrozumieć. Łaskawie, nie próbuj teraz nawet mnie wyzywać. Jeżeli chcesz napisać jaka to jestem nieinteligĘtna, to proszę. Z chęcią się pośmieje. Jeżeli jednak coś do ciebie trafiło, to się uspokój i nie rób z filmwebu obory...
Fajny komentarz. Zgadzam się z nim.
Nie dziwię się jednak czemu tak jest; Harry Potter dla 13latkow to cały ich świat, wtedy dzieci szaleją na punklcie czegoś, co im się podoba.
Niech sobie kochają HP, ale DLACZEGO DZIECI MAJą DOSTęP DO INTERNETU? Przychodzą takie 13latki i dają 10 punktów takim słabym aktorom i potem wszyscy się dziwą, że wśród wybitnych twórców kina znajdują się przeciętni ludzie filmu. DZIECI I RYBY GŁOSU NIE MAJĄ.