Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Jezu... Komu sie podoba Radcliffe?
Kto uwaza, ze dobre gra?
NIE JA!!!!

qrczak

no wiec jest tak.......
1. zly aktor gra sztywno
2. jest bardzo ladny:)

pozdro monika:)

użytkownik usunięty
qrczak

To teraz ja :D
1. źle gra, ale to juz każdy wie :)
2. jest brzydki :)

Pozdro, maggot

użytkownik usunięty

Sama jesteś brzydka(choc cie nie widziałam)on jest nalepszy i najładniejszy i tak ma być!!!!

Kitty_16

ok! :D

post kierowany do Kitty, która chyba jednak naprawde ma 16 lat!!
( a myślałam ze człowiek im starszy tym mądrzejszy i głupie są tylko te trzynastolatki uwazające gwiazde medialna za boga..... jednak nie)
Chyba ze jednak nie masz 16lat a te 12 to zrozumiem :)
whatever........... twoje posty bardzo mnie smucą, wierz mi, zreszta założe sie ze nie tylko mnie

i każdy kto tu logicznie mysli wie co mam na myśli :D :D

pozdro dla antyfanów antytalentu radklifa :)

użytkownik usunięty
maggot_88

Po pierwsze ty per ,,antyfanie Daniela" ja mam 16 lat i tobie nic do tego :

kolejny przykład :) :) :) :) :)

Slp rlz!!!! Stay sick :D

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

to było do mnie? przypuszczam, że tak

tylko ciekawi mnie czemu :)

dziecinada.................... .......................

użytkownik usunięty

Kitty, jam cIEBIE POPIERAM ALE JA MAM 12 LAT:/

Julka

użytkownik usunięty
maggot_88

tee...maggot. nie pisze sie radklife ty perfidny/a lomie/lomko tylko radcliffe

pozdro
Julka:D

użytkownik usunięty
maggot_88

Aktorem jest spoko, czasem gra sztucznie ale nie ma idealow! Brzydki tez nie jest...!
Kate

użytkownik usunięty

Kitty 16 popieram Cię w 100%!!!Po pierwsze.Dan gra świetnie.Po drugie On jest poprostu boski!!!!!Mi się Dan podoba i już!
Ata 15

użytkownik usunięty

dzięki fajnie, że mnie popierasz :P dobrze jak ktoś mysli tak samo jak ja że nasz kochany Danny (:*) jest nalepszy pod każdym względem powtarzam KAŻDYM WZGLĘDEM

Kitty_16

Świetnie? nie no prosze wybacz ale w czym okazuje sie jego 'swietnosc' wyglad to nie gra ani aktorstwo... jak dla mnie max przecietny i to bardzo albo kiepski

Aż się smutno człowiekowi robi, kiedy widzi takie wypowiedzi jak ta Kitty_16 : "On jest najlepszy, najładniejszy, najcudniejszy i tak ma być...bo jak nie to biorę swoje zabawki i przenoszę się do sąsiedniej piaskownicy..." ;)
To już typowe dla naszego narodu, że nie ważny talent - ważna umiejętność rozreklamowania się... Niestety...

użytkownik usunięty
Chrzaszczu

Coś ci się nie podoba?? To jest wolny kraj i tu istnieje coś takiego jak wolność słowa i mówię to, co myslę i tobie nic do tego :/ Poza tym, nie jestem jak ty zacytowałeś(aś) ,,jak ta'' tylko normalna fanka Daniela Radcliffe'a a ty jesteś tylko jego antyfanem i nie masz prawa tak mówić o nim :/

Kitty_16

Fajnie...Tylko na początku piszesz mi tu o wolności słowa, a zaraz później zastrzegasz, że nie mam prawa złego słowa powiedzieć o Radcliffie. Aż na myśl człowiekowi przychodzą zasady panujące w starym, komunistycznym ZSRR.
Ale, niestety dla Ciebie czasy komunizmu już nie wrócą (choć pewnie i tam Radcliffe byłby znienawidzony...w końcu Rosjanie nie pałali miłością do Brytyjczyków)...a tak jak mówisz w Polsce możemy wypowiadać się swobodnie, więc mam święte prawo uważać, że Radcliff to beztalencie wypromowane (siłą rzeczy) przy kręceniu kolejnych filmów o Harrym Potterze. Taki to już jest przemysł filmowy...egzystują w nim perełki i beztalencia.

Z poważaniem i pozdrowieniem...

użytkownik usunięty
Chrzaszczu

Ja tu nie mówię o komunizmie...ty najpierw pomyśl co piszesz a nie ;/ Będe se pisać co mi sie żywnie(sory jeżeli źle napisałam ten wyraz ;) podoba i tobie nic do tego ;/

Kitty_16

Widać nie zrozumiałaś tej przejżystej aluzji. :) Trudno... I ja też będe pisać co mi się podoba bo mam takie samo do tego prawo:)

użytkownik usunięty
Chrzaszczu

Jo nara...szkoda liter na ciebie...

Kitty_16

qrczak

A wiec jest o wiele brzydszy od Toma (czyli Dracona) i oczywiscie w ogóle nie potrafi grac to chyba tyle :)

qrczak

ojoj....jak tu sie dziecinnie zrobilo...jak bym moja 13-o letnia siostrzyczke slyszala.....dajcie se spokoj...brzydki czy piekny kazdy ma prawo uwazac za boga kogo chce.............ja uwazam za boga michaela jackdona a inni daniela....kazdy ma swoje zycie i nikomu nic do niego...jejus...

pozdro monika:)

danielradcliffe1

exactly, każdy ma prawo do wyrażania swoich opini :)

tylko niech drogie fanki swych bogów nie mieszają swych idoli z odbiorcami :)

jak ktoś napisze ze tego nie lubi to w jakim celu jest za to zjeżdżany?

pozdro for all :D :D :D peace...................

maggot_88

tak, oczywiście, tylko w sumie można się nieźle zabawić czytając niektóre komenty...
przytoczę inne forum:

-on jest boski, kto go krytykuje ten jest głupi
-wcale że nie ty (ocenzurowano) sama jesteś (ocenzurowano) jeśli myślisz, że ten (ocenzurowano) jest łdan!!!
-bo jest, sama jesteś (ocenzurowany), więc (ocenzurowano) się od Danielka (itd. itp.)....

oszczędziłam co mocniejszych słów...
tak ogólnie patrząc na coś takiego z boku możne się nieźle zabawić, pośmiać...
pozdro..
agresywna :)

użytkownik usunięty
SamoAgresja_Polska

hahahahhaahha :D :D
świetne :)

kurcze, nie ma to jak ostra wymiana zdań między dwoma zapalonymi maniaczkami :D :D :D

wolność słowa rules :)

Maggot

qrczak

Hey syskim!

Mnie podoba sie radcliffe .
Nie gra sztywno , bo wy tego nie widzicie!
Jak sie nie znasz to lepiej nie pisz do radcliffa!

Pisz coś też do osnenta tak jak do radcliffa.
Dobrze byś zrobiła , miałabyś jeden dobry uczynek u mnie!

Dan jest jepszy od tego dupka osmenta!

W danie najlepiej podobają mi się jego oczy i wygląd
a u osmenta nic.
U osmenta nie podobaja mi się te gogo oczy i wyglad.
(ja tak oceniam)

Pozdro syskim wspierającym mnie!! :D:D

użytkownik usunięty
ralph_3

DO RALPH
zgadzam sie z tobą Daniel jest przystojny;) i gra dobrze od początku mi sie on podobał gdyby oni byli na jego miejscu i mieli zagrać w filmie to by zagrali o wiele gorzej oni niewiedzą jak to jest starać sie zagrać dla was

qrczak

taaaa...tylko ze on naprawde nie fra najlepiej....porownaj go sobie z innymi mlodymi aktorami....nie jest zbyt dobry..ale ladny jest i juz..taka jest prawda:P

pozdro monika:P

danielradcliffe1

On gra najlepiej.
Napewno nie porównam go sobie napewmo z gsmentem.

Bardo fajnie gra i jest dobrym aktorem.

on jest przepieknym aktorem!!

pozdro :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D

Piszcie też jakieś niepozytywne komentarze (np. beznadziejny)
do osmenta!!!

użytkownik usunięty
ralph_3

Najeżdżacie na Osmenta a ciekawe czy DR był nominowany do Oskara w wieku 12 lat? I kto ma większy talent? ;-]

co do talentu ja się nie spieram...
ale jak chodzi o urodę, to Dan jest zdecydowanie w moin typie...
pozdro...

użytkownik usunięty
SamoAgresja_Polska

dziewczyny, poco wy sie tak klucicie, kazda ma inny gust i nie kazdej musi sie Dan podobac( mi osobiscie sie podoba :D...), a gra jak gra i nic juz na to nieoradzimy :P, wcale tak zle niegra :). 3maj sie Dan :*

użytkownik usunięty

sratata..strata czasu..ale mnie korciło to wam napisałam komentarza...

po pierwsze:co to kogo obchodzi?
po drugie:ja bym wolała,żeby nie było tak dużo fanek faceta, który mi się podobał...takie dziwne uczucie robienia z siebie kretynki...jakbyśmy wszystkie były jak jeden harem,a on??jego EGO to sie pewnie już w jego mieszkaniu nie mieści
po trzecie:co do samego gościa...jest jeszcze młody,a le może sie wyrobi..nie jest zle...co do talentu...hmmm..polski dubbing niszczy wszystko i ośmiesza ten film,a wogóle to chłopak ma przesrane bo go tak zaszufladkują w tej roli HP,że się nie pozbiera

no..nudziło mi się:D

kłócicie przez "ó",a nie klucicie to wygląda jak kluchy albo cos w tym stylu
nie...wcale się nie czepiam;D

nie, ależ skąd ;)
tak właściwie, to chyba rzeczywiście nie mamy co robić...
ale niektóre komenty na tym forum są tak zajefajne(inteligencja albo przeważnie jej brak, ale to osobno), że nie sposób tu nie wchodzić i nie pisaż niczego...
a tak właściwie co do ego to ja nie wiem, jak to jest naprawdę, ale mam nadzieję, że nie jast tak jak piszesz...
nie każdy charakter psuje się pod naporem sławy i fanów(w tym przepadku większości fanek)...
co do dubbindu zdecydowanie się zgadzam, ja osobiście oglądam na DVD tylko z polskimi napisami(trochę się w angielskim przy okazji podszkolę)...
a jeśli chodzi o zaszufladkowanie...
mam nadzieję, że Dan nie skończy tak jak ten gość, który grał Kevina w "Kevin sam w domu"...
pozdro...

qrczak

ehkm..skoro nie lubisz Daniela..to czemu wypowiadasz się na forum poświęcony o nim..?
Ja tam go lubie, ładny jest, a jego gra podoba mi się, jest leprza napewno od WATSON!

użytkownik usunięty
Agadka

mi się on wogóle nie podoba ,brzydki i do tego wygląda jak pedał .wole jeremy sumptera .boski jest

użytkownik usunięty

daje tu zajebistą stronke przekształcony harry potter[harry potter traci dziewictwo]są tu opowiadania kture są tak smieszne ze lepiej sie trzymac krzesla[przynajmniej mnie rozsmieszyly]http://bad._.girl .w.interia.pl/goscie.htm.pozdr o madzia jak kturas chciala by pogadac tak o to moje gg:8964895.

tak, znam stronke doskonale, zajebista, chyba nawet o niej na forum wspomniałam kilka razy...
pozdro...
agresywna ;)

użytkownik usunięty
SamoAgresja_Polska

ja uprawiałam sex z danem jest cudowny w łóżku.jego ręce są takie delikatne a jak schodziły niżej to nie mogłam się już jemu oprzeć więc się zaczęło i mamy śliczną córeczkę. nie wierzcie w to co napisałam żartuje to debil nigdy bym się z nim nie przespała na pewno nawet nie wie co to jest prezerwatywa.MMMMMMAAAADZIUUUU UUULA

qrczak

jej...no mysle ze gdzie jak gsdzie ale w Angli wie sie co to prezerwatywa...oj o tym napewno slyszal....
jej tak swoja droga to znam takiego kolesia co jest normalnie do niego podobny...taki harry potter w wersji blond...super jest:D ale dan tez jest ladniusi...zawsze tak mowilam:D
pozdro monisia:)

qrczak

Ludzie...Nie rozumiem po co tu się spierać. Każdy ma inny gust, każdy inaczej go ocenia. Osobiście też kiedyś byłam nim zafascynowana...ale to minęło z wiekiem. Ja uważam, że w jego przypadku nie jest tak źle jeśli chodzi o grę...(Hmmmy...dla porównania zobaczcie jak sztywno gra jeden z tych bliźniaków w M jak MIŁOŚĆ. Ale dobra...nie ważne. )
Tak, więc jeśli ktoś uważa, że Daniel jest beznadziejny, to niech sobie tak uważa...nie można narzucać mu swojego zdania. I w odwrotnym przypadku tak samo!

NastyGirl

tak, właśnie... dobrze powiedziane... niec dodać nic ująć... tylko nie wiem o jakich bliżniaków chodzi bo M jak miłosc nie oglądam...ale wierzę na słowo :B

Gis_xD

Ja co do pierwszej powiedzeniu Kitty_16 mam świętą rację! Ja lubię tego aktora i mi to wystarczy! Papa Agata

Gis_xD

No nie! Nikt nie pisze??? Chcę powiedzieć jedno: JA LUBIĘ DANA I MI SIĘ PODOBA!!! KONIEC TEMATU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

qrczak

JAK ON MOZE SIE PODOBC to ja nie rozumiem....
jest brrzydki
i nie umie grac

kaska_22

Co do aktorstwa to należy jeszcze poczekać. Jak na razie żadnej większej roli oprócz HP nie mieliśmy przyjemności oglądać. Poczekamy zobaczymy i w tedy prawidłowo ocenimy.
Uroda- każdy ma inny gust i co do tego nie należy mieć wątpliwości. Jednym podoba się Brad Pitt a innym Daniel Radcliff czy Tom Felton.

pozdro

Szaku

Masz racje,że z jego aktorstwem trzeba jeszcze poczekać.Żeby tylko nie skończył jak filmowy Kevin (Kevin sam w domu)prochy i gorzała.Mimo to po HP 4 będzie miał więcej fanek(widziałem urywki filmu)choć filmowa Hermiona też zdobędzie wielbicieli

neron

Miejmy nadzieję bo odtwórca roli Kevina stoczył się na samo dno.

pozdro