nie tylko ciebie :D
ja nie widze w nim nic co może "kręcić" :)
moze założymy fanklub niezakręconych? ;) ;)
pozdro, SS
MAGGOT, JESTEM ZA TYM FUNCLUBEM "NIEZAKRĘCONYCH" :p HEHE...
WIDZE ZE NIE JESTEM INNA.... KILKA Z WAS TEZ UWAZA ZE RADCLIFFE TO TAKIE BRZYDKIE COŚ CO (MNIE) NIE KRECI... ;/;/
POZDRAWIAM SERDECZNIE :
---) maggot
---) sunshine:)
---) Loobka =]
---) Kolezank-a
3MCIE SIE... I PISZCIE DALEJ :)
chyba nie. u mnie w szkole tylko pare osób go lubi. a ja go kocham:)
pozdro
Julka:D
dziękuje ci bardzo!
zawsze chciałam byc głupia w mniemaniu takiej mądrej, inteligentnej i DOJRZAŁEJ dziewczyny jak ty!
kłaniam sie........................
pozdro lori, jedyna ty myśląca istoto :)
Nie nie jesteś inna.Każdy ma inny gust...takie jest moje zdanie:)Ale mnie akurat Dan kręci;P Dla mnie jest boski,a dla ciebie pewnie obleśny:DAle ja to szanuje ..Jak widać jestem tolerancyjna hehe
papapapa
Pozdro Ata 14
fajne komenty, nie ma co...
a tak w ogóle zgadzam się, że każdemu podoba się co innego...
pozdro...
agresywna :)
hehhe. maggot, pomyśl logicznie. jezeli nie myśle to dlaczego pisze, co??i nie wiem co Cis ie podoma w tym kosmoludku(osment)
pozdro
Julka:)
oh Julka, nie bede z tobą polemizować na żadne tematy bo jesteś po prostu na to za głupia...........
SS :)
hehs. tylko na to Cie stac maggot?? powiedz na co Cie stac. z twoich wypowiedzi mozna wywnioskowac ze jestes PROSTACZKĄ:/
pozdro
hahhaahahhahahha.............. .o boże , i jak tu sie nie śmiać......no nie moge....................
drogie dziecko nie próbuj mi tu zaimponować swoją dojrzałością i rozumem bo marnie na tym wychodzisz......
nawet pewnie nie rozumiesz znaczenia prostaczki :/ :/
zresztą co ja bede z dzieckiem dyskutować....idź sie pobaw w piaskownicy i nie zapomnij wziść ze sobą plakatu swego boga, bo uschniesz z miłości jak go dłużej nie zobaczysz.........
azeby nie schodzic zbytnio z tematu to powtórze , że Dan nie w moim typie, dobrze nie gra, ale ma u mnie jednego pulsa........słucha rocka :) :)
maggot :)
http://www.danradcliffe.co.uk/rhcp_dan8_061904.jpg [www.danradcliffe.co.uk/ ...]
I o co się tu kłócić, wyzywać ? Obie bez względu na wiek zachowujecie się niedojrzale. Tak zapamiętają was inni, tego chcecie ?
Twoje zdanie iskra mam głęboko gdzieś i zwisa mi to jak mnie zapamniętasz......
moge sobie wchodzić gdzie mi sie podoba i pisać co mi sie podoba.......kumpli w takich dzieciach jak wy mi nie potrzeba.....
a jak już tak bardzo chcesz wiedzieć po co tu wchodze to prosze:
ponabijać sie z takich jak ty dziecino....nawet nie pamiętasz ze już napisałaś ile masz lat........
i jeszcze jedno.......to ty zaczęłaś wojnę, ja miałam twoje zdanie gdzieś
a na haley'u zalezy mi prawie tak samo jak na waszym radklifie....no moze z tą różnicą, ze ten chłopak naprawde ma talent..........
[...........]
Zastanawiam się tylko po co używasz liczby mnogiej ? Ja starałam się tylko rozładować atmosferę. Osobiście nie widze ani kszty talentu w drogim Danielu ale nie o to mi teraz chodzi. Poza tym żadna z was na pewno nie jest dorosła, chyba, że gustuje w młodszych. :)
Pozdrawiam ("...") Iskra
sorki iskra, troche mnie poniosło w tym pierwszym zdaniu :) [podaje_łape]
w liczbie mnogiej miałam na myśli takie ludki jak julka, ktoś sie z nią nie zgadza to ona go zje***
a młodszych nie gustuje, wole starsze typki :D :D :D
pozdróffka
oj maggot maggot. idż sie leczyć:)
pozdro
Julka
P.S. Nazwisko Danielka pisze sie tak: Radcliffe a nie Radklife
gdybym miała do niego szacunek to bym napisała Radcliffe....
PS. wy mega fanatyczki co sądzicie o tym "pieknym" zdjątku danielka? (lol, lol, lol)
uwazam ze jest bardzo ładne:) Danielek jest piekny ale teraz dla mnie schodzi na drugi plan bo jest Filip...
pozdro
Do SS i Julki: obie jestescie "nie-tak" przylazlyscie sie tu klucic? Podac sobie nr. GG i tam uzadzac sceny!
Kate
ciekawe forum, nie ma co...lubisz go? to jesteś be. nie lubisz? też jesteś be. poziom wysoki, trzeba uczciwie przyznać :) mnie się radcliffe ani trochę nie podoba bez okularów, w okularach jest znośny, ale...kogo to obchodzi? do roli pottera pasuje i tyle. nie rozumiem, po co te nerwy :D słyszałam tu coś o tolerancji. polecam sobie przeanalizować dokładniej jej definicję, bo puste frazesy są po prostu dowodem na śmieszność i hipokryzję autora.the end
pozdro
Mnie kiedyś kręcił... Hehehe... Ale chyba lepiej zakręcać się wśród tych "niesławnych", nie sądzicie ?? ?? ??
Lori nie jestes inna tak jak ja i wiele dziewcząt na tym forum :) mi tez sie kiedys wydawało ze mnie kręci ale przejrzałam na oczy. Daniel? powodzenia, jest tylu ładniejszych chłopaków.:] Pozdro dla wszystkich tych co ich kręci i nie :]
Hejka. Ostatnio kumpela podała mi mail osoby, która zajmuje się tłumaczeniem wywiadów i korespondencji Daniella Radcliffa. Ten mail to : translationHP @interia.pl
no coz nie wiem co napisac nawet.....smutno no......nie ma go jestesmy sami....:(
eee.....ale o co chodzi z tym adresem do jakiejs dziwczyny?? i co ja moge jej napisac np??:D
pozdro monika:(
lori mnie tez on nie kreci:D nawiasem mówiąc ciekawe czy te wszystkie fanki zwróciłyby na niego uwage gdyby nie miał tyle kasiory i nie wystepował w słynnym harrym portIerze:P sadze ze nawet by sie nie obejrzały....
wiesz ja bym sie obejrzala...on ogolnie jest moim typie......wiesz w wawie juz widzialam kilku do niego tylko z pewnych cech wygladu podobnych i dziwne ze akurat oni mi sie z wyglodu podobali heee?? co tam kasa i film.....napewno to sprawilo ze nam sie podoba (jakby nie byl slawnyto jakim cudem bysmy sie o nim wogole dowiedzialy) a zreszta ja sie napewno w nim nie bujam...popprostu stwierdza, fakt iz jest przystojnym chlopaczkiem ze slodkim usmiechem...takich jest wielu:)
pozdro minisia:)
heh, ja mam kupe przyjaciół ktorzy wogule go nie kojażą, a co dopiero mówić o podobaniu! :P:D
Ja osobiscie go uwiebiam :):)