Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Wlasnie dowiedzialam sie z METROPOLU ze chca podobno wywalic Danielka z planu filmowego HP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prostetuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wy tez protestujecie????????????????? ?????????????????????????????? ??????? Ja jestem sprzeciw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rayana

Ja słyszałem, że on sam nie jest pewien czy zagra dalej niż Zakon Feniksa ... Pierprzy głupek od rzeczy. Niech się cieszy, a nie robi szum i chce rezygnowac.

Szajba

uuu... co za nowinki... a co jeszcze pisali... napiszcie bo ja nie czytam takich gazet??

Rayana

jak dla mnie to wystarczyzeby zagral jeszcze tylko w 5czesci i pa pa..niech sie zajmie gra w innych filmach:D
moniqa^^

Rayana

Jakos tak za bardzo to za nim nie przepadam (podejrzewal ze zaraz zostane za to zaatakowana ^^) ale moze nie mialabym o nim takiego zdania gdyby pokazal sie z jakims innym filmie a nie tylko w Potterze. a nawet kiedys slyszalam ze byl brany pod uwage do nowej czesci Bonda (atak smiechu) ja sobie nie wyobrazam aktora utarzsamianego z Harrym Potterem jaki Bonda, a wy?

Rayana

Wiesz co na oficjalnej stronie D.R wielu innych, oraz w gazetach i TV mówiono, że Dan będzie grał we wszystkich częściach:]

NastyGirl

niemartw sie na tej stronie sa jeszcze pożadne osoby :P które nie ochrzania cie za to ze masz inne zdanie... a co do tego to wiesz od czegos trzeba zaczac... wybił sie w HP i za pare lat bedzie grywał w dużo powarzniejszych filmasz... moze wtedy go polubisz...

Gis_xD

hm.....
jeszcze zastanowię się , co o tym wszystkim myśleć...
mój dysk twardy po miesiącach hibernacji ożył na nowo iiiiiiiiiiiiii
strajkuje....

pozdro...agresywna :)