Hej pisze nowy temat bo nie wiem czy zauważyliście a sądzę że raczej tak że ogólnie rozruch na temat DR i ogólnie aktorów strasznie przycichł..oczywiście od sztuki Equus perypetii miłosnych Daniela i informacji o jego chorobie nic w mediach ciekawego na ten temat się nie dzieje...ostatnią informacją było opóźnienie premiery Hp i księcia Półkrwi.Jak myślicie? to cisza przed burzą?To celowe czy nie? CZy fala zachwytów lub krytyki zbiera energię na ogłoszenie premiery?A może już większość internutów szczególnie Polskich ma dosyć Daniela Radcliffa?Przeglądając nasze forum i tematy które kiedyś były pisane (te śmieszne i te mniej xD) tak naszło mnie to pytanie.Co siądzicie?
Żadna cisza przed burzą, po prostu trwają przygotowania do następnego filmu (niektóre sceny już są kręcone) i ludzie są zbyt zajęci, żeby zaspokajać ciekawość internautów. Nie rozumiem też dlaczego internauci mieliby mieć dosyć Daniela Radcliffe'a, a już w ogóle nie rozumiem wyszczególnienia w przypadku Polaków.
Nie ma w tym nic szczególnego, zawsze tak było. Teraz cisza jest wyjątkowo długa, bo przenieśli premierę. Zobaczycie, wszystko się rozkręci jak szóstka wyjdzie do kin. Wtedy będzie tyle artykułów i wywiadów, że nie będziemy nadążali ich oglądać/czytać.
Macie rację, dziewczyny.. Nie udzielałam się prawie rok na tym forum (ciekawe dlaczego, hmm... :P). Przydałyby się jakieś normalne tematy, bo jak mam czytać te wszystkie bajki, plotki i inne, za przeproszeniem, pierdoły, to naprawdę odechciewa mi się tu wchodzić, a tym bardziej o nich dyskutować. Nie mogę się doczekać premiery 6 części HP, może chociaż wtedy pojawią się jakieś sensowne recenzje tudzież spostrzeżenia. :)
Dzięki Bogu są tu jeszcze ludzie trzymający poziom. Mam na myśli między innymi założycielkę tematu. :) A Ty, droga Snowdog jesteś niezastąpiona w oświecaniu nieoświeconych i dementowaniu plotek. ;D
Apeluję: informacje ze stron oficjalnych to jest to!
Okej, nie rozgaduję się już, bo zaraz zacznę pisać od rzeczy.
Tak btw zmienili mi nick na jakieś ziutka_3. O_o Heej, nie tak było na początku! :P
No nieważne... Pozdrawiam!
Cieszę się, że ktoś docenił moje starania ;) Dawno Cię nie było, fajnie, że ktoś normalny dołączył do naszej mniejszości :D Mam nadzieję, że reszcie znudzi się w koncu pisanie głupich plotek i bajek, i wreszcie będziemy mieli z powrotem normalną stronę, na której będziemy mogli podyskutować o filmach.
Podpisuję się pod tym, co Ziutka napisała: czerpcie informacje ze stron oficjalnych. Pudelki, Kozaczki, tudziesz Fakty odpadają ;)
...i często wymyślonych plotek, albo gorzej: do zwykłego wywiadu dopisują swoje zdania, więc niektórzy mogą zgłupieć, czy to było w końcu powiedziane, czy nie. Poza tym masz rację, ludzie na to czekają, więc to się praktycznie nie skonczy...
^^Jeeeju, ja napisałam "tudzież" przez "sz"?!