Za co kofamy Daniela?? No bo ja za wygląd, grę aktorską, super charakter.. muze jakiej słucha i w ogóle. HE ROCKS!!!!!!
mam tylko jedno małe, malutkie "ale":
skąd ty wiesz, jaki ma charakter???
to tak na marginesie..
serdeczne pozdro...
agresywna :)
wiem, jaki ma charakter bo.. duuuuzo o nim czytam no, w ogóle duzio o nim wiem, ale nie jestem taka idiotką i nie zamierzam gadać, że znam go, że miszkam w sąsiedztwie, i Ty chyba tez, nie?
pozdrówka dla Ciebie :]
ja?? no przecież ja publicznie się przyznaję, że ja, Daniel, Rupert itd. jesteśmy kochankami...
no przeciez wszyscy mi wierzą...
hehehe...
pozdro...
jaki trójkącik?? to przecież jest ośmiokąt lub nawet więcej.... tutaj każdy sie z każdym ghm.... heheheh.... ja np. w ten weekend byłam z Danielkiem na Kubie i było bardzo romantycznie....hehehe
pozdro
łysa
he he, fajne sa te wasze historyjki :-) wymyslcie coś nowego :P
poofftopikujcie troszkę na tym forum, nie musimy sie sztywno trzymać tematu i wymyślcie jakąś historyjkę :P
za co go lubimy?? za nic!! wręcz przeciwnie-za co go nie lubimy?? za antytalent aktorski, paskudny wygląd...
ja tam go za nic nie 'kofam'. Harry'ego lubie, ale to nie ma zwiazku z Danielem. a czy on jest ladny? yhh.. no sa rozne gusta :\
Paskudny wygląd? Hmmm... Może i dziewczynom ma się co w nim podobać, ale grać to on niestety nie umie. Tak szczerze to widać, że niektóre komentarze są pisane tylko dla tego, że się jakiejść dziewczynie podoba. Ok, sytuacja taka może mieć miejsce, ale to, że ma wygląd nie znaczy, że umie grać... Mnie jego gra zupełnie się nie podoba. Pierwsza część HP w głównej mierze przez jego sztywną grę jest strasznie słaba.
zgadzam się z przedstawicielem istotek najmniejszych (jak ktoś nie kuma, mówię o autorze poprzedniego posta)...
fakt, jeśli chodzi o WYGLĄD to niektórym dziewczynom się podoba(uczciwie przyznają, że preferuję taki typ urody, choć nie wygląd oczywiście jest najważniejszy)
rzeczywiście, był sztywny w 1 części HP, choć stwierdzam, że z każdym następnym filmem jego gra aktorska się polepsza(no cóż, większe doświadczenie w końcu...) nie jest to oczywiście nic wybitnego, no ale też nie dno...
mnie osobiście w HP nie przeszkadza Daniel, tylko DUBBING!!! o rany, myslałam, że padnę, jak to słyszałam, bosh, całe szczęście, że oglądając w domy szybko przełączyłam na napisy i bez dubbingu...
pozdro...
heh.. To że wy jesteście kochankami Daniela i Ruperta..To nic! :P:P
Ja mam wszystkich 3 (Daniel Tom Rupert)
Łoo.. I na dodatek mieszkam tam gdzie oni! Wiecie co tam sie dzieje w wakcje.. Tylko pozazdrościć !!!
:hahaha: :hahaha:
Pozdro Agadka :)
A wracając do temu :)
Ja lubie go oczywiście za grę (Dla mnie Dan gra dobrze, nie widze tam żadnych sztucznych ruchów, wypowiedzi, zachowania.. itd..)
Za wygląd? Raczej też za to..
Za charakter? Nie znam go, ale z wywiadów i róznych programów TV i Videomyśle ze jest raczej sympatyczny, nie ma żadnch zarozumiałych wypowiedzi, dobrze wypowiada się o nim ekipa, nie uderzyła mu woda sodowa do łba (tak jak pewniej "dziewczynce" z ekipy.. :/)
No to tyle... :)
nio.... a widziałaś taki wywiad w którym się go pytali kto mu sie najbardziej podoba... a on powiedizał ze cameron diaz ( niewiem jak to sie pisze) i potem ten prezenter mówi ze ona jest sexi a Daniel mówi takie fajne "ona jest OH AH" no po prostu tak mi sie to podobało ze przez cały czas przewijałam na to OHAHOHAHOHAHOHAH...!!!
YO
HEHEHE pozdro ( właźcie na my blog.. bo mi smutno)
łysa to kochamy ten sam kawalek:D ja poprostu chyba z 200 razy przewijalam na to boskie oh ah:D mozna troche o charakterze powiedziec wnioskujac z jego wypowiedzi...no np ze ma poczucie humoru i jest wesoly a nie jest sztywnym zadufanym w sobie anglikiem co jak mowi dziendobry to patrzy na ciebie z gory...
taaaak ta 'dziewczynka' z ekipy mnie irytuje naprawde!!!!! najbardziej mnie w niej irytuje twarz wiewiory..chlopcom podoba sie bo w sumie kamery i slawa dodaja nieco urody a tak to mysle ze nie mialaby 'wiekszego' powodzenia...bo nie mowie ze jest paskudna i zaden by jej nie chcial...nie zrozumcie zle.....poprostu byla by przecietna kolezanka ze szkoly:)
taaa.... nie wimy jak by było jak by nie była sławna.... ale ja mogę powiedzieć tyle że ona nawet taka obleśna nie jest... i czasem się fajnie ubierze.... twarz ma nawet ładną.... a charakter to nie wiem... ale z wypowiedzi wynika że jest nie zafajna.... i sie wywyższa....
pozdro
no oblesna nie jest ale ma twarz wiewiorowata a moja kolezanka zauwazyla ze ma krzywe nogi(ale i tak zachwyca nie nia:|) a ja uwazam ze niczym nie roznila by sie od zwyklej nastolatki gdyby nie slawa....:) tyle ladniejszych dziewczyn od niej widzialam nawet u mnie w klasie ze ona to wogole odpada:) nio a nie ubiera sie sama :P
pozdro monisia:)
hej, ale to nie jest forum o Emmie... a tak właściwie, znowu chomikujesz u siebie Orlanda?? no boi miał mnie na Hawaje zabrać i coś mu się nie spieszy...
pozdro...
.... eee..... on pewnie beczy w poduszkę po nieudanym filmie.... heheh.... niewiem czemu... ale ja go nie trawie... on jest za bardzo lalusiowaty...ble.... :D
pozdro