Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

To ja nie rozumiem. Ani nie jest dobrym aktorem ani nie jest przystojny czy ładny.
Może jako aktor się jeszcze wyrobi, ale narazie jego gra nie jest zbyt przekonywująca czy jakakolwiek, na jaką miło popatrzeć. Ale w sumie to ma jeszcze chłopak czas...
A wygląd? no wybaczcie, ale on jest jakiś dziwny... fujjj!

Teraz to mnie tu pewnie zbesztają i wychłostać będę chcieli... :P
Szczególnie jego fanki, którze wrzeszczą w niebogłosy " ja go kocham, ja go kocham, on jets mój i tylko mój" Buheeheheh :D

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

Jeśli nie chcesz żeby Cię wyzywano to nie pisz takich rzeczy o moim danielku na tym forum... Buheheh...On jest dziwny? Popatrz na siebie!?

Sorry, ale czy nie można mieć już własnego zdania?

" moim danielku"- boshe, co to jest... :/

_Agnieszka_

A ja Cię poprę Agnieszko... Zgadzam się ze wszystkim co tu napisałaś... Jeżeli zaproponują mu ciekawsze role niż "Harry Potter" to myślę że jako aktor może jeszcze dużo w tej dziedzinie osiągnąć... A wygląd? Nie będę się wypowiadać na ten temat, ponieważ jestem od niego dużo starsza i nie oceniam urody 15-latków... Ale piękny nie jest... A ta co napisała "moim Danielku" jest żałosna... Jak można zakochać się w aktorze i krytykować jego anty-fanów... To beznadziejne.. Jak dorośniesz to zrozumiesz...

Yuriko_2

Nareszcie jakaś mądra dusza!
I wiesz, to co one wyprawiają czasami( znaczy sie co mówią) na tych, co coś źle powiedziały o " ich Danielku" to przechodzi ludzkie pojęcie. To nie jest krytyka, tylko kompletne wyzywanie.
Te dziewczyny sa strasznie niedojrzałe... naprawdę...
Mam nadzieję, że nie przekroczyły 12 roku zycia, bo by mi wstyd było za polskie nastolatki, naprawdę.

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

te agnieszko! dan jest piękny a ty pewnie masz 16 lat i gadasz ze jestes o wiele starsza i dojlrzajsza i takie kity ktore wymyslasz. jest po prosu cudowny! aha. i patrz na siebie. a ty potrzebujesz jeszcze solidnego myke-up-u zeby ci zmarszczki chociaz troche przyslonil

Jul@

użytkownik usunięty

Zgadzam się z tobą w 100000000000000000000000000000 00...% On jest najbardziej sexsownym i przystojnym aktorem na tym świecie i nikt mu nie dorasta do pięt :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Mia_16

użytkownik usunięty
Yuriko_2

Ja do jego wyglądu nic nie mam. "de gustibus non disputandum" (gusta nie podlegają dyskusji-przyp.red.). Dla mnie nawet ładny jest, chociaż każdy wie- magia kina. No a do tych debilek, które wyjeżdżają z ich Danielkiem, to ze swojej łaski mogę poszukać dobrego terapeuty... Albo, no cóż, Abramowice... Schizofrenię się leczy... u psychiatry...

_Agnieszka_

hmmm...tak..:) kzdy ma inny gust i kazdy ma prawo wygloscic wlasna opinie...mi osobiscie sie bardzo podoba ale z wygladu bo przeciez prywatnie go nie znam...:) ale no nie podlega watpliwosci ze taki chlopa bylby fajny...ale..."moim danielkiem" to on nie bedzie dopuki siedze w polsce:( jak MOZE wyprowadze sie do londynu to los bedzie mi przyhylny i ...no wiecie co dalej...:)ale narazie zostawiam go w spokoju...:)

pozdro monika:)

_Agnieszka_

Cześć :) No nareszcie porządny i kulturalny temat na forum :) Osobiście jako aktora bardzo go lubię, ale mam nadzeje, że zagra w jakimś filmie, w którym pokaze na co go naprawdę stać. Śmieszą mnie jego fanki wypisujące na forum, że one go kochają i wyzywają od najgorszych jego niby dziewczynę Polkę... buahaha przecież to totalna bzdura.
Co do wyglądu, to napewno teraz wygląda lepiej niż na początku swojej kariery... ale to jeszcze zależy kiedy i na jakiej fotce... heh :P
Pozdrawiam Ola :)

_Agnieszka_

o taaak:) dobre oswietlenie super makijarz robia z niego naprawde ladniutka istotke...:) bez makijarzu to pewnie nie to samo....moze kiedys sie przekonam...moze...:)

_Agnieszka_

o taaak:) dobre oswietlenie super makijarz robia z niego naprawde ladniutka istotke...:) bez makijarzu to pewnie nie to samo....moze kiedys sie przekonam...moze...:)

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

NO o to samo mi chodzi z tą magią kina... w końcu specjaliści nawet z kogoś, kto jako "surowy materiał" jest obiektywnie obleśny potrafią zrobić bóstwo... miejmy nadzieję, że to jednak nie był ten przypadek... I wiesz co Monika, ja też bym chciała siem przekonać... MaŁy WyPaD dO LoNdYnU???? Pozdrófffffka- Risika

_Agnieszka_

no pewnie...wycieczka do londnu...:) widzialam jego zdjecie bez makijarzu...strasznie pryszczaty....ale to kiedys mija...:) mysle ze powinnysmy odwiedzac codziennie po kilka razy bogate restauracje i sklepy to moze nawet sie z nim zapoznamy a potem....zakocha sie we mnie...:p

danielradcliffe1

Wow, nareszcie nikt nie przekklina :P żadko to się zdarza na takim temacie :D naszczęście mam szczęście, hehe :P
Może troszkę chorę fanki Daniela trochę odpuściły...
No wybaczcie, ale jak inaczej można nazwac taką obsesję? tylko chorobą chyba...
Hmm, właśnie... co do wyzywania tej jego rzekomej dziewczyny z Polski... ja wogóle wątpię, że on ja ma, zbytnio w to nie wierzę...
Przydałby mi się dowód, ale takowego dokładnego nikt jeszcze nie podał.
Wszyscy mówia tak: jego zdjęcia z Natalią sa na jego stronie... i podają adres... a ja kiedyś nawet szukałam, ale nic nie znalazłam. A na prawdziwe zgłębienie strony internetowej Daniela ani nie mam siły ani ochoty :P
I czemu nigdzie nikt o tym nie mówi?? mam na mysli prawdziwwe żźródla informacji... a nie nastolatki z chorą wyobraźnia :P

hehe, ale wiecie co, spotkanie gwiazdy na ulicy w Londynie to nie jest taka łatwa sprawa :P ja tam byłam 4 razy i jeszcze nikogo nie spotkałam :( No chyba, ze to ja mam pecha... :( :P

pozdro 4 all :*

_Agnieszka_

ja jestem jego fanka i to duza ale zachowuje sie jak przystalo na cywilizowanego czlowieka i gdybym go miala okazje poznac to ni zachowywalabym sie jak jakas malpka z buszu...juz duzo razy mialam przed oczami takie sytuacje...wielka fanka daniel nagle na niego wpada i zaczyna go dreczyc "och boze daniel to narawde ty...nie moge w to uwiezyc!! aa!!!!!1 kocham cie!!!" a potem sledzi go...:) zabawne...:) ja nigdy w londynie nie bylam ale mam opracowany plan dzialana jak juz tam pojade...:p

_Agnieszka_

też byłam na stronie Daniela w poszukiwaniu wiadomości o jego dziewczynie, ale nic tam nie znalazłam...
Może jak wpadnie tu jakaś jego fanka to dokładnie mi powie gdzie tego szukać (jeśli w ogóle takie informacje tam są) Sama już nie wiem....ale napewno nie uwierze już w to, że Natalia nauczyła go języka polskiego... to niemożliwe nauczyć sie całej gramatyki i ortografii przez internet :/
Temat szczególnie dla fanek, a żadnej zapalonej fanki Dana tu nie widać... Chyba nie ma tu sensacji, która by je przyciągła... heh no trudno :P pa

_Agnieszka_

tu jest duzo fanek tyle ze...racjonalnie myslacych i nie mdlejacych nad jego zdjeciami w interneie...:) ach...ja tez szukam ale znalesc jakos nie moge:) alez oczywiscie ze natali nie nauczyla go polskiego...:) on nie ma czsu na wiele zajec a czasami naet pwenie dla przyjaciol i ma sie niby polsieko uczyc...:) to byl kiepski zart z jej strony...:)zreszta i tak sie nie nabral..:)

użytkownik usunięty
danielradcliffe1

Ha ha,przecież Polski to jeden z najtrudniejszych języków świata!!!He he!I to nauczyć sie całego przez kompa he he!

strzałeczka Ola

użytkownik usunięty

Szkoda ,ale pewnie nie spotkam tej natali,ale bardzo bym chciała ją zbrechtać,hehe

strzałeczka Ola

_Agnieszka_

coz dla chcacego nic trudnego...daniel najwyraźniej ma za duzo wolnego czsu i kocha jezyki obce...a na dodatek zrobi wszyskto by ja i natalie dzielilo jak najmniej.....przeciez oni sie kochaja...:)(nie nie zwariwalam-ale zartowalam)
wszystkie powinnysmy sie spotkac z natalia i niech nam przedstawi daniela i poprosi by zaprezentowal nam swoje zdolnosci jezykowe...:) bo moze jeszcze mowi z pieknym polskim akcentem....no wiecie przez internet sie nauczyl....:)

danielradcliffe1

aaa, to wszystko jedna wielka bzdura!
musiałabym ich naprawde na żywo zobaczyć, żeby uwierzyć, że po I dziewczyna( rzekoma, o ile on wogóle ma dziewczynę :P) jest Polką, po II że ona nauczyła go jezyka( polskiego oczywiście :P) i, że sa taacy szczęśliwi jak to opisuje 'ta' Natalia i jej 'przyjaciele'
( tak szczerze mówiąc, to ja też mogłabym się nie zalogowac i wypisywac takie bzdury przeciez... i te naiwne dzieci by uwierzyły :P - tylko, że mnie naszczeście nie bawią takie zabawy i bawić nie będą)
No neistety prawda jest taka, że polski jest cholernie trudny... człowiek nei jest w stanie sie nauczyć go w takim krótkim czasie :P
Przeciez my, Polacy, poznajemy go przez całą naszą edukację : P
To jest poprostu kolejna plotka....
Niecierpie plotek... :/ co one potarfią z ludzi zrobić.. :/

_Agnieszka_

hm, a ja myślę, że takie plotki poprawiają humor...
no bo krzywdy mu nie robimy, wątpię, żeby nawet wiedział, że taka strona istnieje...
no a czytając niektóre komenty można po prostu paść ze śmiechu...
ja np. uwielbiam żartować, że np. znam Daniela, jestem kochanką Ruperta, a z królową pijam herbatki, po prostu zajawka...
jeśli chodzi o wygląd Dana powiem tak: na niektórych zdjęciach wygląda świetnie, na niektórych zaś okropnie...
a co do gry aktorskiej, to może nie jest Oscar, ale ważne jest, że ma przypominać Pottera...
no i przyzwyczailiśmy się już do niego jako Pottera...
tyle na dziś...
pozdro...
agresywna :)

_Agnieszka_

no wlasnie..wedlug mnie to n w sumie gra dobrze ale nie jest to perfekcja i duzo mu brakuje do doskanalej gry aktorskiej....!! na harrego wedlug mnie pasuje idealnie:) jest zupelnie taki jaki chcialam aby byl na filmie i wogole sie jego wygladem nie rozczarowalam...:) Daniel pewnie ma dziewczyne i kto wie moze i jest to jakas pieknosc z madagaskaru ale nie natalka...:) nie udalo jej sie nas nabrac i sama sie tylko osmieszyla.....:)

_Agnieszka_

pytasz: co?? odpowiadam: [TotaLnie] NIC!!!

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

dziewczyno!!!!!!!!!!!!!!!!on jest cudny! i z calego serca dziekuje pani rowling bo dzieki niej zobaczylam na me oczy najcudowniejszego chlopaka na ziemii!!!!!!!!!!!!!!

jul@

użytkownik usunięty
_Agnieszka_

co ja w nim widze? te jego piękne niebieskie oczy, tą piękną czarną czupryne i namiętne usta...(moglabym je calowac calą wiecznnosc!)

jul@

_Agnieszka_

no to jul@ widzisz w nim to co ja...:) ale znam chlopaka nie daniela a michala ktory piekniejsze,blekitne oczy...takich nikt jeszcze nie widzial...ale on nie ma tego czegos co ma daniel.....:)

monika:)

danielradcliffe1

pytanie :co wy w nim widzicie? jest troche nie na miejscu......ile ludzi na świecie tyle różnych gustów i jakby tak każdy drugiego pytał "co ty w nim widzisz? to chyba.......nie, aż sie boje myśleć jakby ten swiat wyglądał:).......chociaż musze przyznać, ze nasze społeczeństwo powoli sięga dna....widać to choćby po takich fanatyczkach.....przecież one w porywie sa zdolne kogos obedrzeć ze skóry za złe słowo o "ich danielku"....

mi osobiście dan nie przypadł go gustu, ani wizualnie, ani pod względem talentu, ale jak im sie tak podoba, niech sie podoba ..nam nic do tego :)

pozdróffka