Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

A nie chcielibyscie jakies informacje o ktorych nie macie pojecia??? Ja moge je dostarczyc ;-) Jak nie chcecie to nie. :-(( Bedzie mi smutno!

Rayana

Juz mi sie robi smutniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!

Rayana

A co to za informacje co?? :) Ja tam chętnie... Tylko zależy o czym bo jak o 6 części to nie chcę wiedzieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak już wiem za dużo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!

Christinka

No oczywiscie ze nie o ksieciu a co?? Ja tam prawie nic nie wiem, slowo daje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! To sa infowki z CO.

Rayana

informacje?? a o aktorze czy o książce?? bo o książce ie kce czytalam, ale artukuly w stylu "noszę dziecko d. radcliffe'a- wyznania fanki stulecia" mile widziane...
pozdro...
agresywna :)

Rayana

Ja chcę!!! Pisz piwnooka90@wp.pl !!!!!!!!!! Czekam na maila!!!

Christinka

Co ty wygadujesz... to o filmie nie o aktorach, bo bym tu pisala takie brednie ze hoho!!!!!!!!! A ja nie pisze zadnych bzdur... aaaa Christinko, mam bloga o informacjach dotyczace HPiCO, jakbys wpadla to bym napisala wszystkie informacje od reki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rayana

e.... ja nie kapuje... agresywna mam pytanie ty napisałaś ze czytałaś czy ze nie czytałaś HPiCO?? bo jak czytałaś to chyba angielska... a nie straszczenie ?? :'(