A nie chcielibyscie jakies informacje o ktorych nie macie pojecia??? Ja moge je dostarczyc ;-) Jak nie chcecie to nie. :-(( Bedzie mi smutno!
Juz mi sie robi smutniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeee....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!
A co to za informacje co?? :) Ja tam chętnie... Tylko zależy o czym bo jak o 6 części to nie chcę wiedzieć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak już wiem za dużo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
No oczywiscie ze nie o ksieciu a co?? Ja tam prawie nic nie wiem, slowo daje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! To sa infowki z CO.
informacje?? a o aktorze czy o książce?? bo o książce ie kce czytalam, ale artukuly w stylu "noszę dziecko d. radcliffe'a- wyznania fanki stulecia" mile widziane...
pozdro...
agresywna :)
Co ty wygadujesz... to o filmie nie o aktorach, bo bym tu pisala takie brednie ze hoho!!!!!!!!! A ja nie pisze zadnych bzdur... aaaa Christinko, mam bloga o informacjach dotyczace HPiCO, jakbys wpadla to bym napisala wszystkie informacje od reki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!