Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 390 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Poddaje ten temat na forum ponieważ bardzo mnie denerówują deklaracje typu"Kocham Daniela nie mogę bez niego żyć". Przecież to banał. Przechodzicie normalną fascynacje tym aktorem. Nie zauważyłyście, że większość dziewczyn które się w nim "kochają" jest w wieku 12-14 lat? Owszem czasem, zdarzają się wyjątki. Ale wracając do tematu. Przecież nie możecie kochać kogoś kogo nie znacie! Bo miłość napewno nie polega tylko na tym, że ktoś nam się podoba z wyglądu. Miłość to głębsze uczucie. Więc proszę nie piszcie, że "strasznie go kochacie" bo to głupie i szczeniackie.

NastyGirl

nio.... prawda... ja juz nawet niewiem czy po prostu on mi sie podoba... już mi chyba wsio rawno... przeszło mi... ale nie martwcie sie nigdy was nie zostawie....

Gis_xD

Łysa jak ty byś nas zostawiła to ja zaczełabym nosić żałobę. Ty tego poprostu nie możesz zrobic:):):)

Pozdro

Ps. Dwa tematy są po to chyba żeby sobie punkty natrzaskać :):)

NastyGirl

ehh no łysa wie ze nie mogla by nas tu zostawic bo by lomot dostala:]
i blagam niech ktos zmieni te zdjecie bo nie wyrabiam!! jak pedal wyglada!! matko:/
pozdro monisia:)

danielradcliffe1

bez obaw... narazie nigdzie sie nie wybieram... i mam zamiar siedzieć tu aż do końca seri HP a to jeszcze trochę potrwa...heheh... a co do zdjęcie to ja bym chętnie zmieniła ale niewiem jak... a moze i wiem... ale po prostu mi się nie daje zmieniać... napiszcie jak to zrobiec to ja wkleję jakąś spoko fotke...:B