Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Wszyscy mówią że Daniel jest taki przystojny. jest takim dobrym aktorem.Ja uważam że on wcle nie jest przystojny a aktorem jest średnim.No bo tyle dziewczyn się w nim buja a on nie jest jakiś super? Więc czy on jest tego wart????????:)

Anka:)

Anka_47

Temay dnia dziewczyno..wiesz jeszcze się nie zastanawiałąm czy on jest tego wart czy nie. Ale mtsle że każdy człowiek jest czegość wart i Dan równiesz..to przeczeż chwilowe ta Fanto mania Daniela Radcliffa przeciez wiecznie nie bedzie trwac..Ja go lubie..nie obchodzi mnie nic co by zniszczyło moją sympatie do niego :)

użytkownik usunięty
Anka_47

Tyle dziewczyn się w nim kocha bo kazda widzi w nim to co chce zobaczyc, przeziez nikt nie wiem jaki on jest naprawde!!! wiekszosci podoba sie on taki, jaka postac gra w filmie...
przynajmniej tak sadze i mysle, ze mam racje!!!
Agnieszka!!!

Wiesz że chyba ci rację przyznam...JA go lubie dlatego bo wyobrażam sobie jaki on jest, w ogóle słysząc opowieści aktorów z którymi pracuje,i ten rumieniec na twarzy Emmy :D że twierdze żo on jest naprawde miły, kochany bez wad:D choć napewno tak naprawde nie niest taki:((