Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 675 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Moim skromnym zdaniem Daniel Radcliffe posiada te wszystkie trzy rzeczy.Zdecydowanie ma talent:choćby widać to jak się rozwinął od pierwszej do trzeciej części Harry'ego...Widać,ze dorósł do swojej roli i wie co oznacza zawód aktora...I ktoś może w tym momencie powiedziec:"Wyuczył się tego! Co to za sztuka nauczyc sie tekstu na pamieć!" No moze i to nie jest sztuka,ale zdecydowanie zalicza sie do niej np.płacz na zawołanie (to sztuka wywołać w sobie tak silne emocje,aby popłakać sie z miejsca),albo chociażby "poczucie" swojej postaci-mam tu na myśli wczucie sie w nia,ale tak dogłębnie-zastanawiać sie jak ona by postapiła w danym momencie itd.Gra aktora nie polega tylko na "tańczeniu tak jak mi zagraja".To zdecydowanie cos więcej i uważam,ze Daniel wie co oznacza to "coś"-to talent...Co natomiast z urodą? Hmmm...No zdecydowanie teraz robi sie z niego przystojny męźczyzna i jestem swiadoma tego,ze nie wszystkim podobają sie bruneci z niebieskimi oczami,ale przyznam,ze chłopak ma to "coś" w sobie.Cos co przyciaga do siebie wzrokiem...Chociaz osobiście preferuje trochę inny tym mężczyzn,ale Daniel jest ok.Co do wartosci duchowych? Na ten temat nie mogę powiedziec duzo,bo przede wszystkim go osobiście nie znam...mogę tylko wnioskować na podstawie wywiadow z ktorymi przeprowadzila z nim tv wnioskować jaki jest.Zdecydowanie kiedys (przy 1 części harry'ego) nie miał pojecia kim stał się po tej roli,jak bardzo jest sławny itp.Pózniej wiele zrozumiał.Jego wypowiedzi staly się bardziej dojrzałe-miały w sobie coraz więcej wartosci.Myśle,ze Daniel jest człowiekiem bardzo żądnym wiedzy,chciałby poznawać swiat nowych ludzi,ale jednocześnie jest też typem samotnika.Zapewne ma wielu znajomych i przyjaciół-na pewno też takich którzy zaczęli przyjaźnic sie tylko dlatego,że zagrał Harry'ego Potter'a...Myśle,ze on ma bardzo silny charakter i często traktuje pewne rzeczy i sprawy z tzw."góry"-ale chwała mu za to! Uwazam,ze jest bardzoi wartosciowym człowiekiem i oby sława nie zawróciła mu w głowie,bo z biegiem lat wyrośnie na bardzo mądrego faceta.POZDRO DLA WSZYSTKICH!!!! Piszcie co sądzicie.