Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Daniel :-(

użytkownik usunięty

Pewnie zaraz zostanę skomentowana... Daniel moim zdaniem jest beznadziejnym aktorem! Wolę Toma - Draco Malfoya

użytkownik usunięty

Powiem ci jedno - ty jestes beznadziejna teksciarą i nawet nie umiesz porządnym ludziom(czytaj - JA) przekazać tego co się ma na myśli!!! no cóż - przecież ty nie myślisz neandertalczyku z 8-mio centymetrowym chujem!!!!! DANIEL RADCLIFFE UR. W ROKU 1989 TO NAJLEPSZY MŁODOCIANY AKTOR I NAJPIĘKNIEJSZY AKTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! z poważaniem - aniołek Paulinka:D

Poziom waszych wypowiedzi mnie dobija. Jak ktos jest przystojny, nie znaczy że jest dobrym aktorem. A po drugie, jak ktoś pisze "Pewnie zaraz zostanę skomentowana" to nie wydaje mi się żeby ten ktoś mógł być "neandertalczykiem z 8-mio centymetrowym chujem". Chociaż nigdy nie wiadomo...

użytkownik usunięty

no proste ze zostaniesz skomentowana !!! daniel jest zajebisty i słodziuchny :) chociaz ja też lece na Toma bo tez jest zajebisty :) pozdro dla fanek Daniela i Toma :)

użytkownik usunięty

Jak dla mnie Daniel i Tom są zajebistymi chłopakami. Szkoda tylko że ich nigdy nie poznam.

Mysia

użytkownik usunięty

ja uwazam ze tom gra lepiej od dana ale jest brzydki ze cholera mnie bierze normalnie!! dan jest zajebisty a jak do mnie przyjdzie to....szkoda gadac;DDD

jul@

alez Mysiu ,skad wiesz ze nie poznasz?? wszyscy sie nastawiaja ze to osoba slawna i nieosiagalna i nigdy jej nawet nie zobacza przez pare chwil....a co bedzie jak pojedziesz n do londynu i tam w sklepie spotkasz dana na ktorego przez przypadek wpadniesz i on ci powie "oh....I'm so sorry" a ty mu powiesz"oh.....never mind:)" i to wszystko moze sie zdarzyc.....gdybys juz trafila do tego londynu mogla bys sprubowac obracac sie w miejscach takich gdzie mozna go ewentualnie spotkac...wiem ze szanse nie sa wielkie ale zawsze sa:) mysl pozytywnie:)

pozdro monika:)

danielradcliffe1

widzę Monika, że ty już sobie plan przygotowałaś:) Tylko jak brytyjczycy zniosą nagły przypływ Polek do pracy w centrach handlowych?:)

__9829Nutellka

jeeezu :P ile nienawiści, ona tylko napisała ze nie lubi Dana a wy sie na nią żuciliście :P

Wyluzujcie :)

Coz plan to podstawa a mam ich kilka jakoo ze otchlan mojej wyobrazni siega daleko:) a poza tym naprawde wszystko moze sie zdarzyc....nawet mozecie nie wiedziec ze daniel pojedzie na wakacje do polski i tu go spotka ktoras z nas:)
ja sie na nikogo jeszcze nie rzucilam:)

no tak...niektore dziwne dziewczynki ktore maja gora 12 lat a czasami wiecej pisza takie bzdury i mysla ze ktos im uwierzy...hahahahaha:) takich glupkow troche jest:)

użytkownik usunięty

Ja wole Daniela bardzo mi się podoba jak gra i jako wygląd ale Tom nawet też fajnie czarny chrakter gra na serio!Każdy ma prawo do zdania tylko nie popieram że np.mówią że Dan jest głupi Emma też Tom też i Rupert ale jeszcze gorzej wyzywają ich!!Rozumiem że ktoś nie lubi Toma to niech to powie ja nie przepadam za Tomem i bla a nie Tom to****itd.Takich ludzie nie popieram!!

Emmcia)Pozdro dla fanów Dana i Emi:)

zgadzam sie z toba emciu.....ale nie kazdy jest kulturalny i potrafi sie zdobyc na taki wyczyn jak kulturalne napisanie co mysli sie o drugim czlowieku:) dan nie jest za dobrym aktorem ale do danej mu roli pasuje wedlug mnie i tyle.....tom ma cos w sobie ten czarny charakter dodaje mu czaru uroku i co tam chcecie:)

danielradcliffe1

cholernie nie podobają mi się komenty na początku...
halo, co to za język???
boże, jak za komuny, co to OPINI WYRAZIĆ NIE MOŻNA??...
no dobra, skoro już przy temacie, to mnie Dan pasuje do tej roli...poza tym zauważyłam , ze z każdym nowym filmem coraz lepiej gra...
na pewno nie na Oscara, ale no cóż, mnie odpowiada(choć ew niektórych scenach wypada troszkę sztucznie, ale można mu to wybaczyć ;))
pozdro...
agresywna :)
ps. a ty Nutellka, gdzie się tak długo podziewałaś??

SamoAgresja_Polska

a witaj moja droga - Nutellka ostatnio mnóstwo czasu spędzała nad książkami i blokiem rysunkowym A4...:) Urwanie głowy...

No i o Danie - nie umie grać, zasłużył na Złotą Malinę, ale całkiem całkiem wygląda(rzecz gustu) - no i -co najwazniejsze - pasuje do Harrego:) I wygląda na to, że jednak w końcu się nauczy grać - dostał ponoć jakieśtam propozycje... Kto wie - moze w przyszłości będę o nim mogła mówić Aktor z czystym sumieniem? nie wiem - w każdym razie trzymam za niego kciuki:)

POZDRAWIAM!!!;)