Którego z nich najbardziej lubicie? Który Najbardziej wam się podoba?? Piszcie!!!!
Zwasze i bezkonkurencyjnie Daniel Radcliffe!jest genialny. I przystojny. I na prawdę sądzę, ze jeste utalentowanym młodym akteorem, który moż ecoś osiągnąc.
pzdr
U mnie królują Tom Felton i Dan...są naprawde bardzo utalentowanymi młodymi ludźmi, którzy dobrze wiedzą co chcą osiagnąć. Nie sa pozbawieni takze uroku osobistego:D:)
Ruepr jest lepszym aktorem niz jakis tam Daniel Radcliffe tak szczerze XD ale Dan jest slodszy XD
moniqa^^
uważam że Daniel jest słodki i w ogóle i ze jest z niego baaardzo sexowne ciacho ale jak słusznie zauważyła Moniqa to Rupert jest zdolniejszy jezxeli chodzi o aktorstwo :)
pozdro
3mcie się
Julia :)
- daniel jest uroczy
- rupert zajebiście gra
-tom...ee... niezaładny i średnio zdolny :P
czyli uzupełniają sie :P
Wiecie czemu?? Bo Ruphert powiedział, że będzie bardziej brzydszy jeśli nie nauczą go PORZĄDNIE grać
xD xD xD
ej to nie jest konkurs mlodych talentow w zakresie nowej polszczyzny wiec...hmmm...poszukaj gdzie indziej....gdzies wsrod ludzi na twoim poziomie...murek pod domciem he?:)
moniqa^^
Owszem przyznam ze daniel do brzydali nie nalezy, ale strasznie sie zrobił z niego pedancik. zaczął sie jakos pedalsko ubierać. Przeciez nie dawno ubierał sie w trampki, a teraz zaczął wkładac koszule do spodni itp. Jesli chodzi o Ruperta to ma cholerny talent aktorski. Podobno nawet rzucił szkołe, ale to jego sprawa:P. Uważam, że wcale nie jest taki zły jesli chodzi o wyglad ;)...ale to kwestia gustu. Natomiast Tom nie nalezy do moi ulubienców ale szanuje go ;)...
świetne podejscie:D XD
ano Ruper ma talen XD
ale wiecie co..Tom to jest uroczy...tzn jako Draco...bo ma fajna fryzurke XD a tak jako Tom traci caly urok:D phi,a szkoda XD
ano w ogole Daniel teraz sie jakis paskudny zrobil XD a fe Daniel XD
moniqa^^
Oj sorry zapomniałam o Rupercie...ups...zupełnie z głowy mi wyleciał wiec to będzie tak :
1.Daniel, Rupert, Tom (na równi)
2.Lubie nawet Emme;)
Rupert moze nie za ładny ale ma wielki talent i jest niezwykle sympatyczny:) Daniel w ogóle świetnie pasuje do roli Harrego, talent tez posiada (ale Rupert jest ciut bardziej przekonujący) no i oczywiscie ma urok osobisty:) Tom mi sie tam podoba jako Draco wyglada swietnie do jego gry też nie ma co się czepiać...ponadto Tom bardzo dobrze wie co chce osiągnąć i wytrwale do tego dąży:)
Pozdrowienia:)
Daniel Radcliffe gra dobrze choć lepiej gra Rupert Grint!!
Ale i tak wole Dana!!
Pozdro dla fanow HP i Daniela:*
Moja lista:
1. Daniel Radcliffe
2. DR
3. DR
4. DR
5.DR
6. DR
7. DR
8. DR
9. DR
.... (cały czas DR)
100000. Tom Fleton
100001. Ruphert Grint
A ty czego ty się spodziewałaś na forum o Danielu :D??