Witam, chciałbym poznać wasze opinie na temat kto jest ciekawszą osobą
Radcliffe czy McCartney - młody amerykański wokalista , wiem iż to trudne dlatego że są z innej branży ale chętnie poznam wasze zdanie
boshe zaden!! jeden gorszy od drugiego......dwa pedalki :) McCartney jęczy a Radcliffe gra jak metalowa rura!! sztywno i tak bez zycia!! on mi w ogole nie pasuje do roli Harrego no moze ujdzie jeszcze w pierwszej czescie ale teraz.......Harry powinnien byc z ikra...bystry i sprytny a nie jakis ciamajdowaty chlopaczek z krzywymi nogami. Sierota z tego Radciffa (w filmie oczywiscie bo w realu to nie wiem)
metalowa rura....!!! o kurde!! Błahaha!! bo j****!! O kurcze!! Błahaha! Metalowa ruuuuuuuuuuuuura :D Ja nie moge :D A w ogóle ten gośc.... ten... wkhm wkhm.... amerykański "wokalista" jest do kitu ej wyje jak taka świnia która uczestniczy w świniobiciu i kurde jeszcze ma fanki... Ludzie... przynajmniej Danielek to facet :) :D A ten.. ekhm... "GOŚC" to już nie wiadomo :P:D
pozdro
3mcie się
Julia
CZŁOWIEKU to jest juz nudne jedna se wzieła billa z TH i poruwnuje Ty tego maccartneya to jest nudne...taki temat to juz przezytek
moze i przezytek... no ale chcesz wiedziec co o tym myslimy... a wiec ja uwarzam za McCartney nawet fajnie spiewa, ale jest oblesny... tylko w teledusku wydaje sie taki słodki bo ma pół pudełka fluidu na mordzie, ale w realu (np. w wywiadach... itp) to wygląda obleśnie... no a Daniel to Daniel... moze nie jest JESZCZE najlepszym aktorem, ale sie stara, no i jednak uwarzam ze prezentuje sie lepiej od McCartney'a ... takie jest moje zdanie...
pozdroff
niee.... zdecydowanie Daniel... :D Daniel jest po prostu bardziej przystojny i nawet fajnie gra w HArrym... :D
pozdrówka :)
no dora niech wam bedzie nwole miljardy razy Danka Macartney`a jakos nie trawie tylko ta piosenka mi sie podoba Butifull sound czy jakos
kiedzs podobal mi Daniel zbieralam wycinki z gazet a teraz kupuje od kumpli fotki Jessego on jest... trodno to okreslic
Jestem za danielem. Jessie to taki sztuczny popowy wokalista ( nafluidowany a'la Bill :/ ) i nie darze go sympatią.
bill-thebill - brzydal
jesse-brzydal 9wygląda jak pedał, moglby się zakumplować z billem)
daniel-najlepszy z nich wszystkich, chociaż za nim nie przepadam.
Wy przeginacie :/ ej no sorry przynajmniej Jesse nie ma stojacych sutków tak jak wasz Danielek buhahaha <bleee> to było oblesne jak zobaczyłam tego waszego pieknego Danielka w gazecie ze swoja piekna klatą buhahaha owlosiona i wogóle masakra !!!Jesse jest bardzo bardzo przystojny :* ale jego muzyka jest jeszcze lepsza ^^ jestem jego fanka i wcale nie twierdze ze on jest bossem w sumie jest boski bo lubie blondynów ;) ale i tak go nie znam,wiec nie wiem czy by mi sie podobał z charakteru ale wydaje sie spoko ;)Pozdro dla fanów i fanek Jessego ;* i Richiego z Us5 ;* Moje gg ; 5470218 :) lub blogi : rozi-fanka.blog.onet.pl i rozi-jesse-mccartney.blog.onet.pl :)
Z tej dwójki to zdecydowanie Daniel. Po nim przynajmniej widać, że to facet. Na temat talentu McCartneya się nie wypowiadam, bo nie słyszałam nic (to chyba nawet lepiej), ale wygląd... Taki słodziak, cud-miód-orzeszki... Feee!