Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 204 oceny gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

użytkownik usunięty

Ma problem. Kocham Daniela od ponad 2 lat. To straszne... uwierzcie mi. Sama strona o nim nie zawiera zbyt duzo obrazków. I to jest jej minus. Ale na dAniela głosuje na 10!

użytkownik usunięty

Do Madzi od P.J.
Mam dla ciebie wspaniałą radę: wejdź na www.maxgalleries.com - tam jest dużo zdjęć z Danem. I jeszcze pytanko: co ty w tym chłopaku widzisz? Ja oceniłem go na 1, aby zniżyć ocenę, ale na prawdę - 4/10. Okay, jest spoko z wyglądem na początku "Kamienia Filozoficznego". W Hogwarcie ma już jakiś kwadratowy łeb - przepraszam, za wyrażenie - kwadratową głowę. A "Komnacie" gra nawet nieźle - ot, tak sobie, przeciętnie. Ale w pierwszej części filmu po prostu razi, jest nienaturalny, nie opanował podstawowych ruchów. Myślę, że warto by było przestawić się na Ruperta Grinta, :) Toma Feltona :)) albo Emmę Watson :))). Nie znam się na tabletkach, więc ci nie pomogę, ale idź do lekarza, a raczej zastanów się, dlaczego go lubisz. Rozumiem, że możesz mieć inne poglądy - ale to trochę dziwne, przepraszam za mój brak tolerancji. Może byś odpowiedziała i napisała, co takiego w nim widzisz oprócz tego, że jest seksowny, kotku? Może jakaś mała analiza? Potrzebuję do zbiorku analizy zachowania Radcliffe'a w zaczarowanym lesie w "Kamieniu Filozoficznym". Czekam!

Wiesz...prawdopodobnie tylko wydaje Ci się, że go kochasz, Bo powiedz sama jak można kochać kogoś, nie znając go. Mam nadzieję że wiesz iż miłość nie polega tylkp na zawascynowaniu czyimś wyglądem. Uważam, że takie dekralacje jak Twoja są głupie i wręcz szczeniackie.