Ma problem. Kocham Daniela od ponad 2 lat. To straszne... uwierzcie mi. Sama strona o nim nie zawiera zbyt duzo obrazków. I to jest jej minus. Ale na dAniela głosuje na 10!
Do Madzi od P.J.
Mam dla ciebie wspaniałą radę: wejdź na www.maxgalleries.com - tam jest dużo zdjęć z Danem. I jeszcze pytanko: co ty w tym chłopaku widzisz? Ja oceniłem go na 1, aby zniżyć ocenę, ale na prawdę - 4/10. Okay, jest spoko z wyglądem na początku "Kamienia Filozoficznego". W Hogwarcie ma już jakiś kwadratowy łeb - przepraszam, za wyrażenie - kwadratową głowę. A "Komnacie" gra nawet nieźle - ot, tak sobie, przeciętnie. Ale w pierwszej części filmu po prostu razi, jest nienaturalny, nie opanował podstawowych ruchów. Myślę, że warto by było przestawić się na Ruperta Grinta, :) Toma Feltona :)) albo Emmę Watson :))). Nie znam się na tabletkach, więc ci nie pomogę, ale idź do lekarza, a raczej zastanów się, dlaczego go lubisz. Rozumiem, że możesz mieć inne poglądy - ale to trochę dziwne, przepraszam za mój brak tolerancji. Może byś odpowiedziała i napisała, co takiego w nim widzisz oprócz tego, że jest seksowny, kotku? Może jakaś mała analiza? Potrzebuję do zbiorku analizy zachowania Radcliffe'a w zaczarowanym lesie w "Kamieniu Filozoficznym". Czekam!