Daniel Radcliffe

Daniel Jacob Radcliffe

8,1
57 675 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Daniel Radcliffe

Niedawno przeczytałam na pewnej stronie internetowej,że Daniel Radcliff na początku kwietnia próbował popełnić samobójstwo łykając tabletki...Wydaje mi się to jednak mało prawdopodobne-zresztą jak wszystkie plotki...Po co ten młody chlopak miałby to zrobic? Ja rozumiem,że może ciężar sławy i odpowiedzialnosci go przygniótł,ale przecież on jest na tyle młody,że swoją popularnością bawi się i jak sam mówi lubi ją.Więc po co miałby wybierać się na drugą stronę? Myślę,że to kolejny chwyt dziennikarzy i całego pisarskiego światka...To jest smutne,ze dziennikarze potrafią zrobić z każdego, kogoś kim tak naprawdę nie jesteś.A Daniel wyrasta na przystojnego mężczyznę,widać,że nie jest juz małym dzieckiem i na pewno ma wiele fanów(chyba wiecej fanek),wiec chociażby dla nich i dla siebie samego zapewne nigdy nie chciałby popełnic samobójstwa...Nie jestem wIELKA fanką Daniela,ale lubie go-nawet bardzo :) Pozdrawaim wszystkie fanki Daniela-te WIELKIE i te mniejsze :))

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

Popieram.Dziennikarze mogą ze wszystkiego zrobić skandal!
Malinka

użytkownik usunięty
Sara_von_Krolock

Chcą wzbudzic sensacje naiwnych...eh...Ja jestem wielką fanką Daniela. Napewno sie z nim spotkam. Pozdrawiam inne fanki!! Z poważaniem - Paulinka:D